ΑρχικήHow ToiPhone X κρύψτε το άσχημο πλαίσιο της κάμερας

iPhone X κρύψτε το άσχημο πλαίσιο της κάμερας

Το iPhone X σύμφωνα με την Apple, είναι μια ισχυρή συσκευή με μοναδικά χαρακτηριστικά. Όμως πολλοί είναι αυτοί που διαμαρτύρονται για το άσχημο μαύρο πλαίσιο που αφήνει το Face ID. Είναι γνωστό ότι ο σχεδιασμός χωρίς στεφάνη της συσκευής δεν βοηθάει στην απόκρυψη της εμπρόσθιας κάμερας και των ηχείων.

Έτσι οι οθόνες του νέου iPhone X διαθέτουν μια πολύ άσχημη εγκοπή στον χώρο που είναι η κάμερα και το ηχείο.

iPhone X Παρακάτω θα δούμε πως μπορείτε να αποκρύψετε την εγκοπή του iPhone X από την οθόνη σας. Θα χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή Notcho για iOS που φέρεται να αποκρύπτει εντελώς το άσχημο πλαίσιο, με οποιαδήποτε ταπετσαρία θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Ναι η εφαρμογή Notcho θα κρύψει την εγκοπή του iPhone X τροποποιώντας την ταπετσαρία που χρησιμοποιείτε. Πως; “Κόβει” την ταπετσαρία και προσθέτει μια μαύρη μπάρα στην κορυφή. Το άσχημο πλαίσιο είναι κρυμμένο μέσα σε αυτή τη μαύρη μπάρα.

Μπορείτε να προσθέσετε όπια φωτογραφία θέλετε και η εφαρμογή Notcho θα προσθέσει τη μαύρη μπάρα πάνω από αυτή.

Οι πληροφορίες που εμφανίζονται συνήθως στην κορυφή ενός iPhone X, δηλαδή η κατάσταση του σήματος, το ποσοστό μπαταρίας, τα alarms, η συνδεσιμότητα WiFi κ.λπ., θα συνεχίσουν να εμφανίζονται εκεί που ήταν.

Εδώ όμως θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η αλλαγή που πραγματοποιεί η εφαρμογή Notoch ισχύει μόνο για την οθόνη κλειδώματος και την αρχική οθόνη σας. Όταν ανοίξετε οποιαδήποτε εφαρμογή, η εγκοπή θα επιστρέψει.

Μια άλλη εναλλακτική πρόταση που δεν χρειάζεται καν εφαρμογή, είναι η προσθήκη μιας μαύρης ταπετσαρίας στην οθόνη κλειδώματος και την αρχική οθόνη σας. Εκτός του ότι θα αποκρύψει το άσχημο πλαίσιο της κάμερας, θα προσθέσει και χρόνο ζωής στην μπαταρία, δεδομένου ότι τα μαύρα εικονοκύτταρα (pixels) χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια.

Αν αναζητήσετε ένα μαύρο που ταιριάζει στο στο μαύρο πλαίσιο, η άσχημη λεπτομέρεια στον σχεδιασμό της οθόνης θα εξαφανιστεί εντελώς.

Και αυτό μέχρι το επόμενο iPhone που ευελπιστούμε ότι το σχεδιαστικό τμήμα της Apple θα διορθώσει το κακάσχημο πλαίσιο.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS