ΑρχικήinetiPhone X αναφορές και για προβλήματα με τον ήχο

iPhone X αναφορές και για προβλήματα με τον ήχο

Μετά την αναφορά διαφόρων προβλημάτων όπως την “πράσινη γραμμή θανάτου” στην οθόνη, τα προβλήματα με το GPS και τα θέματα με το κρύο, ορισμένοι ιδιοκτήτες του iPhone X φέρεται να ακούνε ακανόνιστους ήχους και κουδούνισμα από το ηχείο του ακουστικού.

Το MacRumors αναφέρει ότι ένας περιορισμένος, αλλά συνεχώς αυξανόμενος αριθμός χρηστών του iPhone X υποστηρίζει ότι οι ήχοι “crackling” ή “buzzing” προέρχονται από το ηχείο των ακουστικών του smartphone, που βρίσκεται μπροστά, αλλά μόνο όταν χρησιμοποιούν μουσική σε υψηλή ένταση κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής μουσικής ή βίντεο, αλλά και κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων, alarms ή ήχων κλήσης.iPhone X

“Αγαπάω το τηλέφωνο, αλλά αναρωτιόμουν αν κάποιος είχε προβλήματα με τα ηχεία που ακούγονται ελαφρά crackling”, αναφέρει ο χρήστης ShadowYYZ στα forums του MacRumors.

“Παρατηρήθηκε σε ορισμένα τραγούδια και μάλιστα σε ήχο κλήσης μου που αγοράστηκε από το iTunes Store”.

Όπως φαίνεται δεν επηρεάζονται όλοι από αυτό το θέμα. Φαίνεται επίσης ότι το πρόβλημα δεν προέρχεται από την έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS 11 που είναι εγκατεστημένο στη συσκευή.

Το iPhone X κυκλοφόρησε μόλις πριν από δύο εβδομάδες με το iOS 11.0.1 εγκατεστημένο από προεπιλογή, αν και η Apple κυκλοφόρησε το iOS 11.1.1 πριν από λίγες ημέρες με διάφορες βελτιώσεις.

Το iOS 11.1.1 όπως φαίνεται όμως δεν διορθώνει το παραπάνω πρόβλημα.

Όσο για την Apple;

Η Apple δεν σχολίασε ακόμη το θέμα, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς οι ιδιοκτήτες iPhone 8 και iPhone 8 Plus ανέφεραν τον περασμένο μήνα ένα πρόβλημα στατικού θορύβου στο ηχείο του ακουστικού κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων, το οποίο επιδιορθώθηκε με το iOS 11.0 .2 μια απλή ενημέρωση λογισμικού.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS