ΑρχικήUpdatesΤο Google Meet φέρνει τις κλήσεις στην τηλεόραση μέσω Chromecast!

Το Google Meet φέρνει τις κλήσεις στην τηλεόραση μέσω Chromecast!

Το Google Meet έρχεται στην τηλεόραση μέσω του Chromecast, θα χρειαστείτε όμως τον υπολογιστή σας για να τραβήξετε βίντεο και ήχο.

google meet
Το Google Meet φέρνει τις κλήσεις στην τηλεόραση μέσω Chromecast!

Μετά τις αμέτρητες βιντεοκλήσεις που έφερε η πανδημία του κοροναϊού, πιθανότατα βρίσκεστε στο σημείο που θέλετε να αλλάξετε λίγο τα πράγματα. Και τώρα το Google Meet σας δίνει αυτή τη δυνατότητα. Η Google ξεκίνησε να κυκλοφορεί μια ενημέρωση για το Meet που επιτρέπει στο λογισμικό να μεταδίδει κλήσεις σε συσκευές με δυνατότητα Chromecast και Cast.

«Αισθανθήκαμε ότι έπρεπε να επεκτείνουμε το Meet σε ακόμη περισσότερες οθόνες στο σπίτι σας, όπως στην τηλεόραση,» δήλωσε η εταιρεία, αφού κατέστησε την εφαρμογή διαθέσιμη σε smart TVs που υποστηρίζονται από ψηφιακούς βοηθούς, όπως το Nest Hub Max.

Για να μεταδώσετε κλήσεις Meet στην τηλεόρασή σας, θα πρέπει να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του Chrome στο PC ή το laptop σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επίσης ενημερώσει το Chromecast σας. Το πρόγραμμα περιήγησης της Google είναι ένα βασικό κομμάτι του παζλ, επειδή το Meet θα εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την κάμερα, το μικρόφωνο και τον ήχο από τον υπολογιστή σας για να διευκολύνει την κλήση. Αν έχετε κάνει όλα τα παραπάνω, το μόνο που μένει να κάνετε είναι να μεταδώσετε τη βιντεοκλήση από το Gοogle Meet στην τηλεόραση.

google meet chromecast
Το Google Meet φέρνει τις κλήσεις στην τηλεόραση μέσω Chromecast!

Όταν όλα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν, θα δείτε μια επιλογή για τη μετάδοση της τηλεδιάσκεψης, προτού συμμετάσχετε σε αυτήν. Είναι επίσης δυνατό να κάνετε το ίδιο κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες και επιλέγοντας «Μεταδώστε αυτή την κλήση.»

Από την έναρξη της πανδημίας, η Gοogle ενημερώνει συχνά το Meet για να συμβαδίζει με ταχέως αναπτυσσόμενους ανταγωνιστές όπως το Zoom. Τον Μάιο, ο γίγαντας της αναζήτησης ανακοίνωσε ότι έκανε το Meet δωρεάν σε όσους έχουν λογαριασμό Gmail. Πιο πρόσφατα, η εταιρεία ενσωμάτωσε το λογισμικό με το Gmail σε Android. Εάν δεν έχετε άμεση πρόσβαση στην πιο πρόσφατη ενημέρωση του Meet, κάντε υπομονή, αφού η Google συνήθως χρειάζεται μερικές μέρες για να κυκλοφορήσει νέο λογισμικό σε όλους.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS