ΑρχικήHow ToΠώς θα αποκτήσετε το Snapchat στον υπολογιστή σας

Πώς θα αποκτήσετε το Snapchat στον υπολογιστή σας

Μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές των τελευταίων ετών, το Snapchat, έχει χαρίσει πολλές ώρες διασκέδασης και επικοινωνίας στους χρήστες του. Γνωρίζατε όμως ότι εκτός από το smartphone σας, το Snaρchat μπορεί να λειτουργήσει και στο PC σας;

Snapchat

Πώς θα εγκαταστήσετε το Snapchat στα Windows;

1. Χρησιμοποιήστε Android Emulators για να λάβετε το Snapchat στον υπολογιστή σας

Εγκαθιστώντας έναν Android emulator Bluestacks στον υπολογιστή σας, μπορείτε να αποκτήσετε το Snapchat στο PC σας. Οι εξομοιωτές Android προσομοιώνουν ένα περιβάλλον συσκευής Android στον υπολογιστή σας και σας βοηθούν να εκτελείτε εφαρμογές Android. Αυτό μπορεί να γίνει ακολουθώντας μερικά εύκολα βήματα.

  1. Μεταβείτε στον ιστότοπο του Bluestacks και κατεβάστε τον εξομοιωτή.
  2. Μόλις εγκατασταθεί το Bluestacks, πρέπει κάντε διπλό κλικ στο πλαίσιο διαλόγου για να λάβετε το πρόγραμμα εγκατάστασης.
  3. Ανοίξτε το πρόγραμμα εγκατάστασης για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης.
  4. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης, εμφανίζεται το App Store του Bluestacks όπου πρέπει να συνδεθείτε με τον Google λογαριασμό σας.
  5. Μετά από αυτό, εμφανίζεται ένα παράθυρο που μοιάζει με ένα Android smartphone, όπου μπορείτε να βρείτε το Google Play Store. Το ανοίγετε, αναζητάτε την εφαρμογή και την κατεβάζετε.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης, μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Snapchat σε Windows υπολογιστή, πραγματοποιώντας είσοδο με τα διαπιστευτήριά σας και να ξεκινήσετε το Snapchatting. Ωστόσο θα χρειαστείτε μία λειτουργική κάμερα στη συσκευή σας για να μπορέσετε να κοινοποιήσετε δικά σας snaps.

2. Εγκαταστήστε το ChromeOS σε υπολογιστή

Δεδομένου ότι το ChromeOS υποστηρίζει όλες τις εφαρμογές Android, μπορείτε να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας για να λάβετε το Snapchat. Ωστόσο, είναι μία περίπλοκη διαδικασία και μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Snapchat

Πώς να αποκτήσετε το Snapchat σε Mac;

Η διαδικασία λήψης της εφαρμογής σε Mac είναι παρόμοια με αυτή των Windows:

  1. Αρχικά, πρέπει να εγκαταστήσετε τον εξομοιωτή Bluestacks από τον ιστότοπο της Bluestacks.
  2. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρθηκαν προηγουμένως, καθώς εμφανίζονται διάφορα μηνύματα στην οθόνη μετά την έναρξη του προγράμματος εγκατάστασης.
  3. Συνδεθείτε με τον Google Λογαριασμό σας, κατεβάστε το Snapchat στον υπολογιστή και είστε έτοιμοι.

Η χρήση της εφαρμογής είναι πολύ εύκολη. Απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο Snapchat που υπάρχει στην εφαρμογή Bluestacks. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στην εφαρμογή μέσω της σελίδας σύνδεσης με το Snapchat ID και τον κωδικό πρόσβασής σας και είστε έτοιμοι.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS