Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 21:57
Αρχική How To Πως να εκτελέσετε εφαρμογές iPhone και iPad σε Mac

Πως να εκτελέσετε εφαρμογές iPhone και iPad σε Mac

Εάν διαθέτετε ένα Mac που υποστηρίζεται από την Apple Silicon, δεν χρειάζεται πλέον να αφαιρέσετε το iPhone ή το iPad σας για να εκτελέσετε μερικές από τις αγαπημένες σας εφαρμογές για κινητά. Εφόσον χρησιμοποιείτε το macOS 11Big Sur ή κάποιο νεότερο, μπορείτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση των εφαρμογών iPhone και iPad στο Mac σας.

mac

Προτού μπορέσετε να εκτελέσετε μια εφαρμογή iPhone ή iPad σε Mac ή MacBook, θα πρέπει πρώτα να την κατεβάσετε από το App Store της Apple.

Ξεκινήστε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Launchpad που βρίσκεται στην βάση του υπολογιστή σας.

mac

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “App Store”. Εάν δεν μπορείτε να το βρείτε, χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης για να εντοπίσετε την εφαρμογή.

mac

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη αναζήτηση Spotlight της Apple για να ανοίξετε την εφαρμογή. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι πατώντας τα πλήκτρα Cmd + Space Bar στο πληκτρολόγιο σας. Το παράθυρο διαλόγου αναζήτησης θα εμφανιστεί στο κέντρο της οθόνης σας. Πληκτρολογήστε “App Store” και επιλέξτε την πρώτη καταχώρηση.

mac

Τώρα μπορείτε να εισαγάγετε το όνομα της εφαρμογής iPhone ή iPad στη γραμμή αναζήτησης που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία του παραθύρου.

mac

Δεν θα δείτε αμέσως την εφαρμογή που αναζητάτε – αυτό συμβαίνει επειδή το App Store είναι προεπιλεγμένο να εμφανίζει μόνο εφαρμογές Mac. Κάντε κλικ στην λίστα “iPhone & iPad Apps” για εναλλαγή των προβολών.

Εάν ο προγραμματιστής των εφαρμογών iPhone ή iPad επιλέξει να διαθέσει την εφαρμογή για κινητά σε Mac, θα τη δείτε τώρα στη σελίδα των αποτελεσμάτων.

Κάντε κλικ στο κουμπί “Get” ή Download για να ξεκινήσετε τη διαδικασία λήψης.

mac

Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή iPhone ή iPad στο Mac σας, επιλέξτε το κουμπί “Open”. Η εφαρμογή θα ανοίξει στο δικό της παράθυρο και θα εκτελεστεί όπως οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή που αναπτύχθηκε για το Mac σας.

Αργότερα, αφού κλείσετε το App Store, μπορείτε να ανοίξετε και να εκτελέσετε την εφαρμογή iPhone ή iPad στο Mac σας εντοπίζοντας την στο Launchpad ή χρησιμοποιώντας την αναζήτηση Spotlight, όπως κάναμε παραπάνω.

Δυστυχώς, όμως δεν υπάρχουν Mac με οθόνες αφής οπότε Θα πρέπει να αλληλεπιδράσετε με το trackpad, το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο σας, σε όλες τις εφαρμογές ή παιχνίδια που κατεβάσατε.

Πηγή: howtogeek.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

LIVE NEWS

Hackers από το Βιετνάμ χρησιμοποιούν νέο macOS backdoor

Οι ερευνητές της Trend Micro έχουν εντοπίσει ένα νέο macOS backdoor που πιστεύουν ότι χρησιμοποιείται από τη hacking ομάδα του Βιετνάμ, OceanLotus.

Διευθυντής εταιρείας μάρκετινγκ αποκλείστηκε απ’τα καθήκοντά του επειδή πραγματοποίησε ενοχλητικές κλήσεις

Στον διευθυντή μιας εταιρείας μάρκετινγκ απαγορεύτηκε να ασκήσει το επάγγελμά του σε αυτή την θέση για έξι χρόνια, καθώς φέρεται να πραγματοποίησε...

AstraZeneca: Βορειοκορεάτες hackers επιτέθηκαν στην εταιρεία

Το προσωπικό της βρετανικής εταιρείας βιοφαρμακευτικών προϊόντων AstraZeneca, η οποία διεξάγει κλινικές δοκιμές ενός εμβολίου για τον κορωνοϊό, που ανέπτυξε από κοινού...

Δύο στα επτά email που στάλθηκαν κατά το Black Friday ήταν κακόβουλα!

Ειδικοί ασφαλείας ανακοίνωσαν ότι δύο στα επτά email που στάλθηκαν την ημέρα του Black Friday ήταν κακόβουλα. Η Vade Secure ισχυρίζεται ότι...

Η APT ομάδα πίσω από την επιχείρηση Dark Caracal επέστρεψε με νέες επιθέσεις

Σύμφωνα με την Check Point, η APT ομάδα πίσω από την hacking επιχείρηση Dark Caracal επέστρεψε. Οι ερευνητές ασφαλείας της εταιρείας αποκάλυψαν...

Να συνεχίσω να χρησιμοποιώ τον Password Manager μου;

Στην εποχή μας, που ο καθένας διαθέτει πολλούς λογαριασμούς, η χρήση ενός Password Manager είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε...

Ιταλία: Χάκερς έκλεψαν 800.000€ από 35 ATM με Black Box επίθεση!

Χάκερς έκλεψαν χρήματα από τουλάχιστον 35 ATM που λειτουργούν σε τράπεζες στην Ιταλία, με μια νέα τεχνική Black Box επίθεσης. Οι καραμπινιέρι...

Hacker πουλά email credentials που ανήκουν σε υψηλόβαθμα στελέχη

Ένας hacker πουλά credentials για λογαριασμούς email που ανήκουν σε εκατοντάδες υψηλόβαθμα στελέχη (C-level) εταιρειών από όλο τον κόσμο.

Kaspersky: Μικρότερο το κόστος παραβιάσεων για επιχειρήσεις που είναι ειλικρινείς

Όπως αποκάλυψε μία νέα έρευνα της Kaspersky, όσες επιχειρήσεις αποκαλύπτουν ότι έπεσαν θύματα παραβίασης, έχουν 40% λιγότερες οικονομικές ζημιές.

Κομητεία της Πενσυλβάνια πλήρωσε 500.000$ λύτρα στους χάκερς του DoppelPaymer ransomware

Η κομητεία Ντέλαγουερ της Πενσυλβάνια πλήρωσε 500.000$ λύτρα σε χάκερς που μόλυναν τα συστήματά της με το DoppelPaymer ransomware το προηγούμενο Σαββατοκύριακο....