ΑρχικήUpdatesΚυκλοφόρησε η έκδοση Lightworks 2021.1 για Linux, Mac και Windows

Κυκλοφόρησε η έκδοση Lightworks 2021.1 για Linux, Mac και Windows

Το επαγγελματικό λογισμικό επεξεργασίας βίντεο πολλαπλών πλατφορμών Lightworks έλαβε την πρώτη σημαντική ενημέρωση της έκδοσης 2021.1 Lightworks για Windows, Linux και Mac.

Το Lightworks 2021.1 είναι επίσης πιθανώς η μεγαλύτερη ενημέρωση που λαμβάνει το λογισμικό τα τελευταία δέκα χρόνια, καθώς έχει κυκλοφορήσει με πολλά νέα χαρακτηριστικά.

Lightworks 2021.1 για Linux, Mac και Windows

Η πρώτη σημαντική ενημέρωση που περιλαμβάνει η έκδοση 2021.1 είναι η υποστήριξη για το macOS 11 Big Sur. Μια άλλη μεγάλη βελτίωση είναι η πλήρης κατάργηση του περιορισμού του “project frame-rate”. Μπορείτε να δημιουργήσετε projects χωρίς να ορίσετε βασικό ρυθμό καρέ, καθώς τώρα επιτρέπει σε μέσα που έχουν οποιοδήποτε ρυθμό καρέ (συμπεριλαμβανομένου του μεταβλητού ρυθμού) να εισάγονται σε ένα project, να αναπαράγονται, να καταγράφονται και να προστίθενται σε sequences απρόσκοπτα.

Lightworks 2021.1

Επίσης, όλα τα “source clips” αναπαράγονται με το ρυθμό των εγγενών καρέ τους και μόλις εισαχθούν σε ένα sequence, αναμορφώνονται αυτόματα ή δυναμικά και επαναπροσδιορίζονται ώστε να ταιριάζουν με τη μορφή του sequence.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να κάνετε δεξί κλικ σε ένα sequence και να επιλέξετε το απαιτούμενο “Playback format”.

Το Lightworks 2021.1 σας δίνει μεγαλύτερη ευελιξία αφαιρώντας το όριο στον αριθμό των sequences ή τον συνδυασμό των μορφών αναπαραγωγής.

Επιπλέον, η έκδοση 2021.1 διατηρεί τα «clips resolutions» καθώς δεν αλλάζει μέγεθος για να ταιριάζει με το Output format του project.

Μεταξύ των άλλων βασικών αλλαγών στο Lightworks 2021.1, έγιναν και οι παρακάτω:

  • Προστέθηκαν επαγγελματικές μεταφράσεις γλωσσών για ιαπωνικά, γαλλικά, ισπανικά, βιετναμέζικα και κορεάτικα
  • Προστέθηκε η καρτέλα “Associates” που περιέχει ένα ισχυρό νέο σύνολο εργαλείων
  • Νέοι έλεγχοι στον πίνακα «User Interface Appearance»
  • Δυνατότητα προσαρμογής των χρωμάτων των timeline segment
  • Βελτιώσεις όταν εργάζεστε με μέσα 4K, συμπεριλαμβανομένων μέσων H.265 / HEVC
  • Πρότυπα προσαρμοσμένης μορφής «Square» και «Portrait» για social media (μόνο για όσους έχουν ενεργή άδεια Lightworks Pro)
  • Προσαρμοσμένες μορφές Sequence Output (μόνο για όσους έχουν ενεργή άδεια Lightworks Pro)

Πώς να αποκτήσετε το Lightworks 2021.1;

Εφόσον το Lightworks είναι ένα λογισμικό freemium, η δωρεάν έκδοση είναι διαθέσιμη για λήψη για πλατφόρμες Windows, macOS και Linux.

Ωστόσο, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε περισσότερες δυνατότητες του Lightwork θα πρέπει να το αναβαθμίσετε σε Lightworks Pro αγοράζοντας την premium έκδοση του.

Πηγή πληροφοριών: fossbytes.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS