ΑρχικήUpdatesΤο macOS Big Sur 11.1 είναι σχεδόν έτοιμο

Το macOS Big Sur 11.1 είναι σχεδόν έτοιμο

Η Apple κυκλοφόρησε την Πέμπτη ένα MacOS Big Sur 11.1 Release Candidate στους προγραμματιστές. Αυτά είναι πολύ καλά νέα για όσους αναβάλλουν την αναβάθμιση του Mac τους σε κάθε νέα μεγάλη νέα έκδοση macOS έως ότου λάβει την πρώτη σημαντική αναθεώρησή της.

macOS Big Sur 11.1

Το macOS Big Sur 11.1 είναι πολύ κοντά

Τώρα που οι προγραμματιστές λογισμικού τρίτου μέρους έχουν πρόσβαση στο Release Candidate για την επόμενη έκδοση macOS, μπορούν να κάνουν κάποια αναζήτηση τελευταίας στιγμής για σφάλματα στον κώδικα της Apple και επίσης να ελέγξουν αν οι δικές τους εφαρμογές είναι συμβατές με τις νέες δυνατότητες.

Επίσης η Apple δεν έχει πει πολλά σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στην έκδοση 11.1. Είναι πιθανό τα μόνα tweaks να υποστηρίζουν τα AirPods Max και Apple Fitness +. Αλλά το Big Sur είναι μια πολύ σημαντική ενημέρωση, που προσφέρει – μετά από δύο δεκαετίες – τη μεγαλύτερη αναθεώρηση σχεδιασμού στο user interface του Mac.

Και ακριβώς πότε θα κυκλοφορήσει το macOS Big Sur 11.1 δεν είναι γνωστό. Αλλά σίγουρα θα είναι σύντομα. Όπως λέει η Apple, “Ο όρος “Release Candidate” (RC) αντικαθιστά το “GM seed” και δείχνει ότι αυτή η έκδοση είναι σχεδόν τελική.”

Η Apple παρουσίασε τα iOS 14.3 RC και iPadOS 14.3 RC την Τρίτη και σήμερα τα αντικατέστησε με ενημερωμένες εκδόσεις. Αυτό είναι ένα ασυνήθιστο βήμα. Η πιο πιθανή εξήγηση είναι ένα σοβαρό σφάλμα που εμφανίστηκε την τελευταία στιγμή.

Η νέα ενημέρωση iOS θα φέρει υποστήριξη ProRAW στα μοντέλα iPhone 12 Pro. Επιπλέον, αυτό και το αντίστοιχο iPad θα δώσει σε όλους περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου των εφαρμογών που χρησιμοποιούν. Και τα iOS 14.3 ή / και iPadOS είναι απαραίτητα για τη χρήση των AirPods Max και Apple Fitness +. Η υπηρεσία άσκησης ξεκινά στις 14 Δεκεμβρίου, οπότε αυτές οι εκδόσεις πρέπει να κυκλοφορήσουν σύντομα.

Αλλά προς το παρόν, προορίζονται μόνο για προγραμματιστές. Αυτοί που συμμετέχουν στο Developer Program της Apple μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη των iOS 14.3 RC2 και iPadOS 14.3 RC2 σήμερα, μαζί με το MacOS Big Sur 11.1 Release Candidate.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS