Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez
infosec

Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez

Bug στο Instagram κατέστησε τους λογαριασμούς της Kylie Jenner και των τραγουδιστριών Ariana Grande και Selena Gomez κατά 3 εκατομμύρια...
Read More
infosec

Κακόβουλα αρχεία Windows EXE μολύνουν τους χρήστες macOS

Ερευνητές ασφαλείας, ανακάλυψαν πολλά αρχεία Windows EXE, που χρησιμοποιούν κακόβουλα payloads για να μολύνουν τους χρήστες macOS με infostealers και...
Read More
infosec

Πώς ένα VPN βοηθά στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας στο διαδίκτυο

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι εκατομμύρια κωδικοί πρόσβασης σε ιστοσελίδες παραβιάζονται ενώ ταυτόχρονα οι πάροχοι υπηρεσιών στο διαδίκτυο έχουν την...
Read More
infosec

Η ενημέρωση του For Honor διορθώνει πολλά σφάλματα του παιχνιδιού

Την Τετάρτη, η Ubisoft κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση του For Honor update - 2.05. Οι πληροφορίες για το patch, αποκαλύπτουν...
Read More
infosec

Microsoft: Το Patch ασφαλείας της Τρίτης, για το Φεβρουάριο του 2019

Η Microsoft εξέδωσε την Τρίτη μια σειρά από ενημερώσεις για τη διόρθωση τουλάχιστον 70 διαφορετικών ευπαθειών ασφαλείας σε Windows και λογισμικό....
Read More
Latest Posts

Το Windows 10 Mail App έρχεται με βελτιωμένο user interface

Η Microsoft δοκιμάζει τώρα τις διαφημίσεις στο Windows 10 Mail App, αλλά όπως μερικοί παρατήρησαν, αυτή η μάλλον αμφισβητούμενη ενημέρωση μπορεί επίσης να επιφέρει μια σειρά ευπρόσδεκτων βελτιώσεων.

Windows

Ένα από αυτά είναι ένα αναβαθμισμένο user interface, το οποίο, όπως εντοπίστηκε από ορισμένους χρήστες του reddit, κάνει την εφαρμογή Windows 10 Mail λίγο πιο σύγχρονη.

Υπάρχουν νέα εικονίδια, καθώς και προεπισκοπήσεις φωτογραφιών και συντομεύσεις στο ημερολόγιο που μεταφέρονται στην αριστερή πλαϊνή μπάρα για απλούστερη εμφάνιση που επικεντρώνεται στους φακέλους αλληλογραφίας και στη λίστα μηνυμάτων.

Ενώ η εμφάνιση της εφαρμογής Mail βελτιώνεται, οι βελτιώσεις που φέρνει η Microsoft στον πελάτη λαμβάνονται με μικτά συναισθήματα από τους insiders.

Για παράδειγμα, το screenshot που βλέπετε εδώ δείχνει ότι το Mail app καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης, αλλά η διάταξη και οι γραμματοσειρές που χρησιμοποιεί η Microsoft δείχνει ότι μπορεί να εμφανίσει μόνο πέντε διαφορετικά μηνύματα ταυτόχρονα. Αυτό θεωρείται από πολλούς ως σπατάλη χώρου, ειδικά εάν λαμβάνετε τόνους email κάθε μέρα και κατά κάποιον τρόπο δεν ευθυγραμμίζεται με την ώθηση της Microsoft για παραγωγικότητα.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η οπτική αναθεώρηση βρίσκεται ακριβώς στη φάση της δοκιμής αυτή τη στιγμή, καθώς η ενημέρωση είναι προς το παρόν διαθέσιμη αποκλειστικά για τους Windows insiders.

Όσο για το πότε και αν θα μπορούσε να τεθεί σε λειτουργία για συσκευές παραγωγής, αυτό εξαρτάται από το feedback των χρηστών, αλλά αν όλα πάνε καλά, η ενημέρωση μπορεί να πάρει το πράσινο φως τις ερχόμενες εβδομάδες.

Εν τω μεταξύ, όσοι δεν είναι ικανοποιημένοι με τον τρόπο με τον οποίο η προεπιλεγμένη εφαρμογή αλληλογραφίας βελτιώνεται στα Windows 10, μπορεί πάντα να μεταβεί σε third-party προγράμματα email. Το Mozilla Thunderbird εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες επιλογές, αν και δεν διαθέτει τη σύγχρονη εμφάνιση του Windows 10 Mail App, θεωρείται από πολλούς ένα χρήσιμο εργαλείο για καθημερινή παραγωγικότητα.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *