ΑρχικήinetΤο Windows 10 Mail App έρχεται με βελτιωμένο user interface

Το Windows 10 Mail App έρχεται με βελτιωμένο user interface

Η Microsoft δοκιμάζει τώρα τις διαφημίσεις στο Windows 10 Mail App, αλλά όπως μερικοί παρατήρησαν, αυτή η μάλλον αμφισβητούμενη ενημέρωση μπορεί επίσης να επιφέρει μια σειρά ευπρόσδεκτων βελτιώσεων.

Windows

Ένα από αυτά είναι ένα αναβαθμισμένο user interface, το οποίο, όπως εντοπίστηκε από ορισμένους χρήστες του reddit, κάνει την εφαρμογή Windows 10 Mail λίγο πιο σύγχρονη.

Υπάρχουν νέα εικονίδια, καθώς και προεπισκοπήσεις φωτογραφιών και συντομεύσεις στο ημερολόγιο που μεταφέρονται στην αριστερή πλαϊνή μπάρα για απλούστερη εμφάνιση που επικεντρώνεται στους φακέλους αλληλογραφίας και στη λίστα μηνυμάτων.

Ενώ η εμφάνιση της εφαρμογής Mail βελτιώνεται, οι βελτιώσεις που φέρνει η Microsoft στον πελάτη λαμβάνονται με μικτά συναισθήματα από τους insiders.

Για παράδειγμα, το screenshot που βλέπετε εδώ δείχνει ότι το Mail app καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης, αλλά η διάταξη και οι γραμματοσειρές που χρησιμοποιεί η Microsoft δείχνει ότι μπορεί να εμφανίσει μόνο πέντε διαφορετικά μηνύματα ταυτόχρονα. Αυτό θεωρείται από πολλούς ως σπατάλη χώρου, ειδικά εάν λαμβάνετε τόνους email κάθε μέρα και κατά κάποιον τρόπο δεν ευθυγραμμίζεται με την ώθηση της Microsoft για παραγωγικότητα.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η οπτική αναθεώρηση βρίσκεται ακριβώς στη φάση της δοκιμής αυτή τη στιγμή, καθώς η ενημέρωση είναι προς το παρόν διαθέσιμη αποκλειστικά για τους Windows insiders.

Όσο για το πότε και αν θα μπορούσε να τεθεί σε λειτουργία για συσκευές παραγωγής, αυτό εξαρτάται από το feedback των χρηστών, αλλά αν όλα πάνε καλά, η ενημέρωση μπορεί να πάρει το πράσινο φως τις ερχόμενες εβδομάδες.

Εν τω μεταξύ, όσοι δεν είναι ικανοποιημένοι με τον τρόπο με τον οποίο η προεπιλεγμένη εφαρμογή αλληλογραφίας βελτιώνεται στα Windows 10, μπορεί πάντα να μεταβεί σε third-party προγράμματα email. Το Mozilla Thunderbird εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες επιλογές, αν και δεν διαθέτει τη σύγχρονη εμφάνιση του Windows 10 Mail App, θεωρείται από πολλούς ένα χρήσιμο εργαλείο για καθημερινή παραγωγικότητα.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS