ΑρχικήReviewsΤι είναι το Windows 10 Windows Feature Experience Pack;

Τι είναι το Windows 10 Windows Feature Experience Pack;

Καθώς η Microsoft συνεχίζει να αυξάνει τον αριθμό των χρηστών που λαμβάνουν την ενημέρωση των Windows 10 Μαΐου 2020/2004 αυτόματα, αυξάνει επίσης τον αριθμό εκείνων που θα έχουν το “Windοws Feature Experience Pack” εγκατεστημένο στους υπολογιστές τους. Δεδομένου ότι αυτό το πακέτο δυνατοτήτων, το οποίο είναι γνωστό τουλάχιστον από τον Δεκέμβριο του 2019, έρχεται μαζικά στις συσκευές των χρηστών, χωρίς ωστόσο η Microsoft να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τί ακριβώς είναι το “Windοws 10 Feature Experience Pack” και σε τί χρησιμεύει.

Συγκεκριμένα, ένας εκπρόσωπος της Microsoft πως η εταιρεία δεν έχει να σχολιάσει επίσημα κάτι πάνω σε αυτό. Ωστόσο, έχουν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το τί φαίνεται να είναι το Windοws Feature Experience Pack. Μπορείτε να δείτε το Windows Feature Experience Pack που αναφέρεται ως μία από τις on demand δυνατότητες για Windows 10 και Windows Server. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει επίσης τα Internet Explorer, Notepad, DirectX Configuration Database, Paint, PowerShell ISe, Quick Assist, Print Management Console και πολλά άλλα. Το Windows Feature Experience Pack, που αναφέρεται ως διαθέσιμο από την έκδοση Windows 10 2004 και μετά, περιλαμβάνει λειτουργίες που είναι σημαντικές για τη λειτουργικότητα των Windows. Η Microsoft συμβουλεύει τους χρήστες να μην καταργήσουν αυτήν τη συλλογή στοιχείων κελύφους πελάτη των Windows, η οποία έχει μέγεθος 44,15 MB. Αυτό το Windows Feature Experience Pack, το οποίο είναι τελείως διαφορετικό από το Windows Experience Pack για Windows XP, Vista και 7, φαίνεται να είναι ένας τρόπος για τη Microsoft να συνδυάζει λειτουργίες που θα ενημερώνονται ταχύτερα από το το ίδιο το λειτουργικό σύστημα Windows 10. Θα επιτρέπει την ενημέρωση ενός συνόλου λειτουργιών των Windows και όχι μόνο των αλλαγών UI / UX, μέσω του Microsoft Store. Εικάζεται ότι αυτή η συλλογή εφαρμογών θα μπορεί να δοκιμαστεί μαζί ως πακέτο, και όχι μεμονωμένα.

Αυτήν τη στιγμή, υπάρχουν μερικά πράγματα στο Windows Feature Experience Pack: το ενημερωμένο εργαλείο αποκοπής, ένας ενημερωμένος πίνακας εισαγωγής κειμένου και μια ενημερωμένη διεπαφή χρήστη πρότασης κελύφους. Η έκδοση των Windows 10 λέγεται ότι λειτουργεί για όλες τις παραλλαγές των Windows 10 από την αρχική έκδοση, καθώς και για το Xbox One. Τα Windows 10X είναι σε αναμονή αυτήν τη στιγμή και “επαναπροσδιορίζονται” για συσκευές μίας οθόνης.


Υπήρξαν εικασίες ότι το Windοws 10 Feature Experience Pack συμβαδίζει με τον μακροπρόθεσμο στόχο της Microsoft να διαχωρίσει το UI / UX των Windows 10 από το υποκείμενο λειτουργικό σύστημα Windows Core. Το μεγάλο σχέδιο θα ήταν για τη Microsoft να μπορεί να αλλάξει διαφορετικά κελύφη πάνω από το Core OS, ανάλογα με τον τύπο της συσκευής Windows 10 στην οποία λειτουργούσαν. Τέλος, το Windοws Feature Experience Pack φαίνεται να συνδέεται με το Composable Shell.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS