Ευπάθειες σε password managers μπορούν να χρησιμοποιηθούν από χάκερς
infosec

Ευπάθειες σε password managers μπορούν να χρησιμοποιηθούν από χάκερς

Οι ερευνητές του ISE δήλωσαν την Τρίτη ότι οι password managers 1Password, KeePass, LastPass και Dashline έχουν ευπάθειες που θα...
Read More
infosec

Το Rietspoof malware εξαπλώνεται μέσω Facebook Messenger και Skype

Σε μια έκθεση που δημοσιεύθηκε το Σάββατο (16 Φεβρουαρίου), οι ερευνητές περιέγραψαν ένα νέο malware, τo οποίo χαρακτήρισαν ως «κακόβουλο...
Read More
infosec

Κινέζοι και Ιρανοί hacker ανανεώνουν τις επιθέσεις τους στις Αμερικάνικες εταιρείες

Επιχειρήσεις και κυβερνητικές υπηρεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν γίνει στόχος επιθέσεων από Ιρανούς και Κινέζους hacker που οι ειδικοί της...
Read More
infosec

Το Microsoft Teams εκτός λειτουργίας. Επιτυχής αποκατάσταση

Ο μεγάλος ανταγωνιστής του Slack της Microsoft, το Microsoft Teams, βρέθηκε εκτός λειτουργίας χτες. Οι χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα σύνδεσης με...
Read More
infosec

Hacked από Ινδούς το website του Υπουργείου Εξωτερικών του Πακιστάν

Εν μέσω έντονων εντάσεων μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν μετά από τη θανατηφόρα επίθεση Pulwama στις 14 Φεβρουαρίου, το Σάββατο, ο...
Read More
Latest Posts

Οι θήκες των iPhone X μάλλον δεν ταιριάζουν στα iPhone XS

Το νέο iPhone XS μπορεί να φαίνεται παρόμοιο από άποψη σχεδιασμού, διαστάσεων και τιμής με το iPhone X, αλλά, όπως ανακαλύφθηκε πρόσφατα, μια διαφορά 1mm μεταξύ των δύο είναι πολύ μεγάλη υπόθεση.

Ο Macotakara παρατήρησε ότι η κάμψη της φωτογραφικής μηχανής στο iPhone XS μετρά 25,50 mm από πάνω προς τα κάτω, ενώ στο iPhone X είναι μόλις 24,13 mm. Αυτό σημαίνει ότι η κάμερα του iPhone XS είναι λίγο πάνω από 1 mm ψηλότερη από αυτή του iPhone X, πράγμα που σημαίνει ότι οι θήκες του ενός μοντέλου δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στο άλλο.

Όπως δείχνει μια σύγκριση φωτογραφιών, ένα πίσω κάλυμμα του iPhοne X φαίνεται να είναι λίγο χαλαρό σε ένα iPhοne XS, εξαιτίας της εν λόγω διαφοράς. Η Apple έχει επίσης αυξήσει το πλάτος της κάμερας στο iPhοne XS σε λιγότερο από ένα χιλιοστό και αν και δεν φαίνεται να είναι πολύ, αρκεί να κάνουμε άκαμπτες περιπτώσεις ασυμβίβαστες με το προηγούμενο μοντέλο.

Με την κυκλοφορία του iPhοne XS, η Apple έχει αποσύρει επισήμως το αρχικό μοντέλο iPhοne X, μαζί με μια σειρά παλαιότερων iPhοne όπως τα iPhοne 6 και 7.

Και επειδή το ίδιο το iPhοne X δεν είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά, η Apple έχει αποσύρει επίσης και τις θήκες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα βρείτε καμία στο Apple Store. Φυσικά, υπάρχουν πολλοί έμποροι λιανικής πώλησης που πωλούν θήκες iPhοne X, αν και η αγορά από την Apple δεν είναι πλέον δυνατή.

Η ίδια η Apple δεν έχει πει τίποτα για την συμβατότητα των θηκών iPhοne XS / iPhοne X στο πίσω μέρος, επομένως υποθέτουμε ότι η εταιρεία έχει επίγνωση της διαφοράς και αυτός είναι ο λόγος που δεν σχολιάζει τίποτα.

Ωστόσο, αν δεν χρησιμοποιήσετε μια πλαστική θήκη ή μια θήκη από άνθρακα, η οποία πρέπει να ταιριάζει απόλυτα τέλεια, υπάρχει η πιθανότητα να τοποθετήσετε μια θήκη iPhοne X σε ένα iPhοne XS με μικρή πίεση.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *