Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809
infosec

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809

Η Microsoft διαθέτει μία ακόμα ενημέρωση για τα Windows 10 1809 (Οκτωβρίου 2018) και αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση που...
Read More
infosec

Hacker εισέβαλε στο DNS του Linux.org!

Hacker κατάφερε να εισβάλλει στο DNS του Linux.org και να κατευθύνει το domain σε άλλο server με αποτέλεσμα να εμφανίζεται...
Read More
infosec

Το Google Plus τερματίζεται νωρίτερα, μετά από νέο σφάλμα που εκθέτει δεδομένα χρηστών

Εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή της ότι θα τερματίσει τη λειτουργία του Google Plus, η Google λέει ότι θα επιταχύνει αρκετά...
Read More
infosec

Google+: Νέο data bug επηρέασε 52,5 εκατομμύρια χρήστες!

Το Google+, η social media πλατφόρμα της Google, υπέστη τη δεύτερη παραβίαση δεδομένων μέσα σε τρεις μήνες και ως αποτέλεσμα θα καταργηθεί πλήρως...
Read More
infosec

Phase change memory: Βιολογικός ιός σε υπερυπολογιστές

Επιστήμονες ανακάλυψαν έναν πρωτοποριακό τρόπο να κάνουν τους υπολογιστές πιο γρήγορους με έναν ιό διαφορετικό από αυτούς που έχουμε συνηθίσει,...
Read More
Latest Posts

Οι θήκες των iPhone X μάλλον δεν ταιριάζουν στα iPhone XS

Το νέο iPhone XS μπορεί να φαίνεται παρόμοιο από άποψη σχεδιασμού, διαστάσεων και τιμής με το iPhone X, αλλά, όπως ανακαλύφθηκε πρόσφατα, μια διαφορά 1mm μεταξύ των δύο είναι πολύ μεγάλη υπόθεση.

Ο Macotakara παρατήρησε ότι η κάμψη της φωτογραφικής μηχανής στο iPhone XS μετρά 25,50 mm από πάνω προς τα κάτω, ενώ στο iPhone X είναι μόλις 24,13 mm. Αυτό σημαίνει ότι η κάμερα του iPhone XS είναι λίγο πάνω από 1 mm ψηλότερη από αυτή του iPhone X, πράγμα που σημαίνει ότι οι θήκες του ενός μοντέλου δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στο άλλο.

Όπως δείχνει μια σύγκριση φωτογραφιών, ένα πίσω κάλυμμα του iPhοne X φαίνεται να είναι λίγο χαλαρό σε ένα iPhοne XS, εξαιτίας της εν λόγω διαφοράς. Η Apple έχει επίσης αυξήσει το πλάτος της κάμερας στο iPhοne XS σε λιγότερο από ένα χιλιοστό και αν και δεν φαίνεται να είναι πολύ, αρκεί να κάνουμε άκαμπτες περιπτώσεις ασυμβίβαστες με το προηγούμενο μοντέλο.

Με την κυκλοφορία του iPhοne XS, η Apple έχει αποσύρει επισήμως το αρχικό μοντέλο iPhοne X, μαζί με μια σειρά παλαιότερων iPhοne όπως τα iPhοne 6 και 7.

Και επειδή το ίδιο το iPhοne X δεν είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά, η Apple έχει αποσύρει επίσης και τις θήκες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα βρείτε καμία στο Apple Store. Φυσικά, υπάρχουν πολλοί έμποροι λιανικής πώλησης που πωλούν θήκες iPhοne X, αν και η αγορά από την Apple δεν είναι πλέον δυνατή.

Η ίδια η Apple δεν έχει πει τίποτα για την συμβατότητα των θηκών iPhοne XS / iPhοne X στο πίσω μέρος, επομένως υποθέτουμε ότι η εταιρεία έχει επίγνωση της διαφοράς και αυτός είναι ο λόγος που δεν σχολιάζει τίποτα.

Ωστόσο, αν δεν χρησιμοποιήσετε μια πλαστική θήκη ή μια θήκη από άνθρακα, η οποία πρέπει να ταιριάζει απόλυτα τέλεια, υπάρχει η πιθανότητα να τοποθετήσετε μια θήκη iPhοne X σε ένα iPhοne XS με μικρή πίεση.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *