ΑρχικήTop PicksNetflix: Δείτε τις 9 καλύτερες ταινίες Anime όλων των εποχών

Netflix: Δείτε τις 9 καλύτερες ταινίες Anime όλων των εποχών

Ένα από τα καλά της πανδημίας ήταν ότι πολλοί άνθρωποι εισήχθησαν στον κόσμο του anime. Και το θέμα με το anime είναι ότι μόλις ξεκινήσει να σας αρέσει δεν υπάρχει γυρισμός. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τις ταινίες anime.

anime netflix

Δεδομένου ότι είναι μικρότερες από τις σειρές anime, οι ταινίες anime έχουν γενικά τεράστιο budget και επομένως προσφέρουν τα πάντα στο δεκαπλάσιο – γραφικά, εικόνες, ποιότητα ήχου κ.λπ. Δείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες ταινίες anime που κυκλοφορούν στο Netflix.

9 καλύτερες ταινίες Anime στο Netflix

1. Your Name (2016)

Το Your Name είναι μια από τις καλύτερες ταινίες anime που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Netflix αυτήν τη στιγμή. Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν έκλαψαν όταν παρακολούθησαν αυτό το αριστούργημα.

Σε σκηνοθεσία Makoto Shinkai, η δραματική ρομαντική ταινία anime φημίζεται για τα κινούμενα σχέδια και τα εντυπωσιακά γραφικά της και είναι η τρίτη ταινία anime με τα υψηλότερα κέρδη παγκοσμίως. Η ταινία anime αναφέρεται στην ιστορία δύο μαθητών γυμνασίου που ζουν σε διαφορετικά μέρη της Ιαπωνίας. Μια μέρα, οι δύο ξένοι ξυπνούν στο σώμα του άλλου και προσπαθούν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες.

2. A Silent Voice (2016)

Ένα άλλο οπτικό αριστούργημα και συναισθηματικό ταξίδι στο Netflix είναι το A Silent Voice. Σε σκηνοθεσία Naoko Yamada, η ταινία μιλάει για τον εκφοβισμό των εφήβων και παρουσιάζει μια εντελώς νέα οπτική στο θέμα.

Η ιστορία ξεκινά με το Shouya Ishida, ένα παιδί στο δημοτικό σχολείο που εκφοβίζει ένα νέο κορίτσι την Shouko Nishimiya, επειδή είναι κωφό. Λίγο αργότερα, ολόκληρη η τάξη στρέφεται εναντίον του επειδή είναι πολύ αναίσθητος. Χρόνια αργότερα, και οι Ishida και Nishimiya συναντιούνται. Ωστόσο, ο Ishida θέλει να φτιάξει την κατάσταση με την Nishimiya, αλλά μήπως είναι πολύ αργά;

3. Spirited Away (2001)

Εάν υπάρχει μια anime ταινία στο Netflix για την οποία όλοι έχουν ακούσει είναι το Spirited Away.

Η ταινία που παρουσιάζεται στο Netflix έχει κερδίσει πολλά βραβεία, όπως το Academy Award for Best Animated Feature στα 75th Academy Awards. Το Spirited Away είναι επίσης η ταινία anime με τα υψηλότερα κέρδη όλων των εποχών παγκοσμίως.

Το Spirited Away περιστρέφεται γύρω από ένα νεαρό κορίτσι που ονομάζεται Chihiro, το οποίο μαζί με την οικογένειά της παγιδεύεται στον πνευματικό κόσμο. Θα μπορέσει να απελευθερώσει την οικογένειά της και να σώσει τον εαυτό της από αυτόν τον παράξενο κόσμο;

4. 5 Centimeters Per Second (2007)

Το 5 Centimeters Per Second είναι και αυτή μία από τις καλύτερες ταινίες anime στο Netflix.

Αν και είναι λίγο στενάχωρη ταινία anime, σας προτείνουμε να την δείτε. Το 5 Centimeters Per Second χωρίζεται σε τρία μέρη ή μπορεί κανείς να δει τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους από την ζωή του Takaki Tōno.

5. Princess Mononoke (1997)

Άλλη μια κλασσική ταινία anime είναι η Princess Mononoke. Η ταινία είναι μια απόλαυση για όσους θέλουν να δουν και δράση και δράμα.

Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τον Ashitaka, έναν πρίγκιπα που προσπαθεί να σπάσει μια κατάρα που δέχτηκε. Αργότερα, συναντά μια νεαρή γυναίκα με το όνομα San που προσπαθεί να σώσει το δάσος. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι όσο απλά φαίνονται.

6. Howl’s Moving Castle (2004)

Αν σας αρέσει η περιπέτεια, το Howl’s Moving Castle είναι η τέλεια ταινία για εσάς. Η ιστορία είναι για ένα νεαρό κορίτσι την Sophie που την έχει καταραστεί μια μάγισσα – με την κατάρα έγινε γριά. Το κορίτσι όμως συναντά τον νεαρό μάγο Howl και χωρίς άλλη επιλογή, η Sophie φεύγει από την πόλη της μαζί με τον νεαρό μάγο.

Η ταινία του 2004 είναι πολύ μπροστά για την εποχή της και πραγματικά αξίζει να την δείτε!

7. The Garden of Words (2013)

Το The Garden of Words είναι άλλη μια όμορφη ιστορία από τον σκηνοθέτη Your Name, Makoto Niitsu. Είναι μικρότερη από τις περισσότερες ταινίες anime – μόνο 46 λεπτά.

Το The Garden of Words περιστρέφεται γύρω από δύο χαρακτήρες – τον Takao Akizuki, ένα 15χρονο αγόρι που παραλείπει το σχολείο για να εργαστεί στο πάθος του, τον σχεδιασμό παπουτσιών. Στη συνέχεια, υπάρχει η Yukari Yukino, μια 27χρονη γυναίκα που είναι μόνη και αποφεύγει την εργασία λόγω προσωπικών προβλημάτων. Όποτε βρέχει, και οι δύο χαρακτήρες πηγαίνουν στο ίδιο κρησφύγετο και αρχίζουν να αποκτούν μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους.

8. My Neighbor Totoro (1988)

Το My Neighbor Totoro ήταν μια από τις πρώτες anime ταινίες του Hayao Miyazaki που έγινε γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ταινία στο Netflix απεικονίζει όμορφα τη σχέση του περιβάλλοντος με την ανθρωπότητα.

9. The Wind Rises (2013)

Το Wind Rises είναι μια από τις καλύτερες ταινίες anime στο Netflix και το τελευταίο έργο του Hayao Miyazaki πριν από τη συνταξιοδότησή του. Ήταν η ταινία anime με τα υψηλότερα κέρδη του 2013 παγκοσμίως και ήταν επίσης υποψήφια για την καλύτερη ταινία μεγάλου μήκους στα Academy Awards.

Το Wind Rises είναι μια κινούμενη βιογραφία του Jiro Horikoshi, ο οποίος σχεδίασε μεγάλα μαχητικά αεροπλάνα για την αυτοκρατορία της Ιαπωνίας κατά τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS