ΑρχικήHow ToΠώς να προσθέσετε το δικό σας εξώφυλλο στις playlists του Spotify

Πώς να προσθέσετε το δικό σας εξώφυλλο στις playlists του Spotify

Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες προκατασκευασμένες λίστες αναπαραγωγής μουσικής και podcast από το Spotify και τους χρήστες της κοινότητας. Αν θέλετε να δημιουργήσετε τις δικές σας λίστες αναπαραγωγής, μπορείτε να τις εξατομικεύσετε περαιτέρω ενημερώνοντας τες με το εξώφυλλο που σας αρέσει. Θα σας δείξουμε πώς.

Η αλλαγή των εξωφύλλων των λιστών αναπαραγωγής μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές Spotify για υπολογιστές και κινητά. Αυτό περιλαμβάνει τα Windows 10, Mac, iPhone, iPad, Android και το web player. Το Spotify Premium δεν απαιτείται για αυτήν τη δυνατότητα.

Προσθέστε προσαρμοσμένα εξώφυλλα στις Playlists του Spotify σε desktop

Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Spotify στον υπολογιστή σας Windows, σε Mac ή στον ιστό. Επιλέξτε μία από τις προσωπικές λίστες αναπαραγωγής σας από το sidebar.

Spotify

Στη συνέχεια, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω στο εξώφυλλο της λίστας αναπαραγωγής και κάντε κλικ στο εικονίδιο με το μολύβι.

Αυτό θα ανοίξει ένα μενού για επεξεργασία των λεπτομερειών της λίστας αναπαραγωγής. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στη γωνία του εξωφύλλου και επιλέξτε “Replace Image”.

Θα ανοίξει ένα παράθυρο εξερεύνησης αρχείων (Finder σε Mac) και μπορείτε να επιλέξετε μια εικόνα από τον υπολογιστή σας.

Spotify

Σημείωση: Τα εξώφυλλα για την playlist πρέπει να είναι αρχεία jpeg και να έχουν μέγιστο μέγεθος αρχείου 4MB.

Τέλος, επιλέξτε “Save” για να ολοκληρώσετε την διαδικασία.

Είστε έτοιμοι! Το προσαρμοσμένο εξώφυλλο θα εμφανιστεί σε όλες τις συσκευές σας με την εφαρμογή Spotify εγκατεστημένη και θα είναι ορατό σε αυτούς με τους οποίους έχετε μοιραστεί τη λίστα αναπαραγωγής.

Προσθέστε προσαρμοσμένα εξώφυλλα στις λίστες αναπαραγωγής του Spotify σε κινητές συσκευές

Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Spotify στο iPhone, το iPad ή τη συσκευή σας Android. Επιλέξτε μία από τις προσωπικές σας λίστες αναπαραγωγής από την καρτέλα “Library”.

Spotify

Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο μενού με τρεις κουκκίδες για να εμφανίσετε τις ρυθμίσεις της λίστας αναπαραγωγής. Η τοποθεσία αυτού του εικονιδίου θα διαφέρει ανάλογα με την πλατφόρμα.

Επιλέξτε “Edit” ή “Edit Playlist”.

Κάτω από το εξώφυλλο της λίστας αναπαραγωγής, πατήστε “Change Image”.

Spotify

Θα έχετε την επιλογή να επιλέξετε μια εικόνα από τη συλλογή της συσκευής σας ή να τραβήξετε μια νέα φωτογραφία.

Αφού επιλέξετε μια εικόνα, το Spotify θα σας επιτρέψει να την περικόψετε σε ένα τετράγωνο. Πατήστε “Choose” όταν τελειώσετε.

Spotify

Πατήστε “Save” για να ολοκληρώσετε τις αλλαγές σας.

Spotify

Είστε έτοιμοι! Τώρα μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τις λίστες αναπαραγωγής σας και να τις κάνετε να φαίνονται λίγο πιο προσωπικές.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS