ΑρχικήsecurityCommunity Health Systems: υπέστη παραβίαση δεδομένων

Community Health Systems: υπέστη παραβίαση δεδομένων

Η Community Health Systems, κατηγορήθηκε την περασμένη εβδομάδα, από τη Γενική Εισαγγελέα Ashley Moody και 27 ακόμα γενικούς εισαγγελείς. Η ιατρική μονάδα με έδρα το Tennessee και η θυγατρική της, CHSPSC LLC, κατηγορήθηκαν για μία υπόθεση παραβίασης δεδομένων. Η παραβίαση επηρέασε περίπου 6,1 εκατομμύρια ασθενείς, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 430.000 από την πολιτεία της Φλόριντα.

Community Health Systems

Όταν πραγματοποιήθηκε η παραβίαση δεδομένων, η Community Health Systems μίσθωνε ή χειριζόταν 206 συνδεδεμένα νοσοκομεία, συμπεριλαμβανομένων 37 που βρίσκονται στη Φλόριντα. Οι πληροφορίες που εκτέθηκαν στην παραβίαση περιλαμβάνουν διευθύνσεις, ημερομηνίες γέννησης, ονόματα, αριθμούς τηλεφώνου και αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης των ασθενών. Η απόφαση που πάρθηκε για την διευθέτηση της υπόθεσης, απαιτεί πληρωμή 5 εκατομμυρίων δολαρίων στις πολιτείες και προβλέπει ότι η CHS συμφωνεί να εφαρμόσει και να διατηρήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλειας πληροφοριών, σχεδιασμένο για τη διαφύλαξη προσωπικών πληροφοριών και προστατευόμενων πληροφοριών για την υγεία που θα περιλαμβάνουν συγκεκριμένες απαιτήσεις ασφάλειας πληροφοριών.

«Οι ασθενείς υγειονομικής περίθαλψης καλούνται τακτικά να αποκαλύπτουν προσωπικά στοιχεία κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας. Το πρόσθετο άγχος που περιβάλλει μια παραβίαση δεδομένων που αποκαλύπτει προσωπικά στοιχεία μπορεί να είναι συντριπτικό. Χαίρομαι που καταφέραμε να παρέχουμε ανακούφιση σε περισσότερους από 430.000 κατοίκους της Φλόριντα, που επηρεάστηκαν από τις αμελείς ενέργειες αυτής της εταιρείας υγειονομικής περίθαλψης», δήλωσε η Moody την Πέμπτη.

Η απόφαση περιλαμβάνει ορισμένα μέτρα και απαιτήσεις από την Community Health Systems:

  • Ανάπτυξη ενός γραπτού σχεδίου απόκρισης συμβάντων.
  • Ενσωμάτωση εκπαίδευσης σχετικά με την ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής για όλο το προσωπικό που έχει πρόσβαση σε προστατευμένες πληροφορίες για την υγεία.
  • Περιορισμός της περιττής ή ακατάλληλης πρόσβασης σε προστατευόμενες πληροφορίες υγείας.
  • Εφαρμογή συγκεκριμένων πολιτικών και διαδικασιών σχετικά με επιχειρηματικούς συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης συμφωνιών συνεργατών και ελέγχων επιχειρηματικών συνεργατών.

Εκτός από τη Φλόριντα, εκπροσωπούμενα από τον βοηθό του γενικού εισαγγελέα της Διεύθυνσης Προστασίας των Καταναλωτών Patrice Malloy, είναι κι άλλα κράτη όπως η Αλάσκα, το Αρκάνσας, το Κοννέκτικατ, το Ιλινόις, η Ιντιάνα, η Αϊόβα, το Κεντάκι, η Λουιζιάνα, η Μασαχουσέτη, το Μίσιγκαν, το Μισισιπή, το Μισσούρι, η Νεμπράσκα, η Νεβάδα, το Νιου Τζέρσεϋ, η Βόρεια Καρολίνα, το Οχάιο, το Όρεγκον, η Πενσυλβάνια, το Ρόουντ Άιλαντ, η Νότια Καρολίνα, το Τενεσί, το Τέξας, η Γιούτα, το Βερμόντ, η Ουάσιγκτον και η Δυτική Βιρτζίνια.

Για την προτεινόμενη απόφαση εκκρεμεί δικαστική έγκριση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS