ΑρχικήUpdatesWindows 10 1909: Η νέα έκδοση της Microsoft είναι διαθέσιμη

Windows 10 1909: Η νέα έκδοση της Microsoft είναι διαθέσιμη

microsoftΠρόσφατα η Microsoft προσέφερε στο κοινό τη νεότερη ενημέρωση των Windows 10, με αριθμό 1909 την αποκαλούμενη “November 2019 Update”. Αυτή η αναβάθμιση χαρακτηρίζεται “ενημέρωση” γιατί αυτό είναι ουσιαστικά, δεδομένου ότι δε φέρνει καμία σημαντική προσθήκη ή αλλαγή, αλλά εγγυάται βελτιώσεις στη σταθερότητα και στην ταχύτητα λειτουργίας του συστήματος. Ουσιαστικά  διορθώνει τα περισσότερα μικροπροβλήματα του Windows 10 May 2019 Update. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν ορισμένες ρυθμίσεις όπως δυνατότητα πρόσβασης σε τρίτων κατασκευαστών (third-party) ψηφιακό βοηθό από την οθόνη κλειδώματος, νέοι τρόποι προσθήκης κάποιων events από το ημερολόγιο απευθείας στην γραμμή εργασιών, νέοι τρόποι διαχείρισης των ειδοποιήσεων από το Kέντρο Ενεργειών και νέο σύστημα αναζήτησης αρχείων στο File Explorer. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση μοιάζει περισσότερο με ένα service pack παρά με τις σημαντικές ενημερώσεις των Windows για τα Windοws 10.

Η Microsoft έκανε τα Windοws 10 1909 διαθέσιμα σε όσους αναζητούσαν ενημερώσεις από το Windows Update. Τα Windοws 10 1909 είναι διαθέσιμα για όλους τους χρήστες από το Windows Update.

Η Microsoft ξεκινά την προσπάθεια για αυτόματη εκκίνηση μιας ενημέρωσης δυνατοτήτων για μεγάλο αριθμό συσκευών που διαθέτουν τις εκδόσεις Home and Pro του 2018 (Windοws 10, έκδοση 1809), διατηρώντας αυτές τις συσκευές υποστηριζόμενες και λαμβάνοντας τις μηνιαίες ενημερώσεις που είναι κρίσιμες για την ασφάλεια των συσκευών και την υγεία των οικοσυστημάτων. Η διαδικασία εκκίνησης ξεκινά μήνες πριν από την ημερομηνία λήξης της υπηρεσίας ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος για μια ομαλή διαδικασία ενημέρωσης. Τα Windοws 10 1809 αποδείχθηκαν καταστροφικά για τους χρήστες, αναγκάζοντας πολλούς χρήστες να διατηρήσουν την έκδοση 1803 ή την Ενημέρωση του Απριλίου 2018. windows νέα update έκδοση 10 1909

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκδοση 1809 θεωρήθηκε έτοιμη για επιχειρηματική δραστηριότητα τον Μάρτιο του 2019, δηλαδή πολύ αργότερα από τις παλαιότερες εκδόσεις. Λίγο αργότερα, τα Windows 10 έκδοση 1809 έφτασαν στο τέλος τους.

Τα Windows 10 1909 ήταν η πρώτη φορά που η Microsoft εισήγαγε τη νέα της διαδικασία ενημέρωσης, η οποία χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία με αυτήν που εφαρμόζει για την παροχή μηνιαίων ενημερώσεων. Έτσι έρχεται σε αντίθεση με τις μεγαλύτερες ενημερώσεις χαρακτηριστικών που γίνονται δύο φορές το χρόνο.

Η νέα προσέγγιση ενημέρωσης δεν επεκτάθηκε σε υπολογιστές που χρησιμοποιούσαν Windοws 10 1809 ή και προηγούμενες εκδόσεις. Αυτές οι συσκευές χρειάστηκε να ενημερωθούν χρησιμοποιώντας την συνηθισμένη μέθοδο.

 

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS