ΑρχικήUpdatesΤο Red Hat Enterprise Linux 8.2 Beta κυκλοφόρησε με νέες λειτουργίες

Το Red Hat Enterprise Linux 8.2 Beta κυκλοφόρησε με νέες λειτουργίες

Η ομάδα του Red Hat ολοκλήρωσε τη δεύτερη ενημερωμένη έκδοση της συντήρησης για το επερχόμενο Red Hat Enterprise Linux 8.2, του οποίου η beta έκδοση είναι τώρα διαθέσιμη για λήψη.

Αφιερωμένο για την κατασκευή κορυφαίας πλατφόρμας Linux που βασίζεται σε επιχειρήσεις με τη δέσμευση μικρών διορθώσεων σφαλμάτων και βελτιώσεων κάθε έξι μήνες, το RHEL 8.2 beta συνοδεύεται από τις τελευταίες νέες δυνατότητες και ενημερώσεις στη διαχείριση software, την ασφάλεια, τον πυρήνα, τις τελευταίες ρυθμίσεις hardware και τις δυνατότητες παρακολούθησης και απόδοσης.

Red Hat

RHEL 8.2 Beta με τις τελευταίες προσθήκες

Συνεχίζοντας το ρυθμό της τακτικής έκδοσης, το RHEL 8.2 προσθέτει subscription εγγραφή κατά την εγκατάσταση τόσο για νέους όσο και για υπάρχοντες πελάτες, εξαιρώντας την επιβεβαίωση συνδρομής χρησιμοποιώντας την ενημερωμένη έκδοση YUM.

Παρέχοντας τον καλύτερο έλεγχο του κύκλου ζωής του RHEL για IT admins, το RHEL 8.2 Beta προσφέρει επίσης δοκιμές με επιτόπιες αναβαθμίσεις από RHEL 6/7 έως RHEL 8.

Για την αποτελεσματική παρακολούθηση και διαχείριση της μεγάλης και επεκτάσιμης υποδομής, το RHEL 8.2 επεκτείνει περαιτέρω την ικανότητα παρακολούθησης και απόδοσης της πλατφόρμας, εισάγοντας το PCP 5.02, το οποίο φέρνει νέους collections agents για τον Microsoft SQL Server 2019.

Προσαρμογή ασφαλείας

Τα πακέτα setools-gui και setools-console-analyses που προστέθηκαν για SELinux-policy ανάλυση και έλεγχοι ροής δεδομένων. Επίσης, ο διαχειριστής μπορεί τώρα να προσαρμόσει κρυπτογραφικές πολιτικές σε ολόκληρο το σύστημα με ενημερωμένες κρυπτογραφικές πολιτικές.

Εργαλεία για προγραμματιστές ανοιχτού κώδικα

Το RHEL 8.2 beta αναβαθμίζει τα εργαλεία ανάπτυξης προγραμματιστών ανοιχτού κώδικα, όπως το GCC Toolset 9.1, το Python 3.8, το Maven 3.6 στις τελευταίες εκδόσεις του, τα οποία διατίθενται μέσω των Application Streams που εισήγαγε η ομάδα Red Hat στα RHEL 8.

Το web console login

Το RHEL 8.2 beta επανασχεδιάζει την web κονσόλα με μια επιλογή σύνδεσης και διαμόρφωσης με ένα TLS client certificate.

Η κονσόλα web RHEL περιλαμβάνει επίσης αυτόματη αποσύνδεση από την τρέχουσα συνεδρία μετά από 15 λεπτά αδράνειας και εμφανίζει το περιεχόμενο των αρχείων banner στην οθόνη σύνδεσης, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί.

Πριν την τελική έκδοση του RHEL 8.2, μπορείτε να δοκιμάσετε την έκδοση beta μετά την εγγραφή σας μέσω της πύλης πελατών Red Hat ή την εγγραφή σας για μια συνδρομή προγραμματιστή χωρίς κόστος.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS