Αρχικήinet14χρονός προγραμματιστής θεωρείται ο επόμενος Steve Jobs!

14χρονός προγραμματιστής θεωρείται ο επόμενος Steve Jobs!

Ο Santiago Gonzalez είναι μάλλον ο επόμενος Steve Jobs. Πρόκειται για ένα έφηβο αγόρι 14 χρονών που τυχαίνει να είναι προγραμματιστής και software developer. Σε αυτή την ηλικία έχει στο όνομά του 15 iOS apps και φιλοδοξεί μια μέρα να δουλεύει στο designing team της Apple.

Ήδη από την πολύ ευαίσθητη ηλικία των 12 ετών, ο Santiago ήταν φοιτητής και μέχρι τα 16 του πρόκειται να πάρει το πρώτο του πτυχίο στο computer science και την ηλεκτρολογία. Στα 17 του θα έχει ήδη το master του.

προγραμματιστής

Ο Santiago χειρίζεται άπταιστα πάνω από 10 διαφορετικές γλώσσες προγραμματισμού. Το αξιοθαύμαστο είναι, ότι ήδη χιλιάδες χρήστες συσκευών Apple ,έχουν κατεβάσει και χρησιμοποιούν κάποια από τις 15 εφαρμογές που έχει δημιουργήσει σε καθημερινή βάση.

Ακολουθεί κάθε μέρα ένα αυστηρό πρόγραμμα. Ξυπνάει πολύ νωρίς το πρωί με πρώτη του ασχολία τον προγραμματισμό και, όπως δηλώνει ο ίδιος, κοιμάται με την σκέψη του στον προγραμματισμό. Πολλές φορές, προκειμένου να ξεκουραστεί, αφήνει για την επόμενη μέρα την διευθέτηση δύσκολων bugs, όμως ξυπνάει έχοντας την επίλυση διαμορφωμένη στο μυαλό του.

Ένα από τα κίνητρα του Santiago Gonzalez, ήταν η δημιουργία apps που θα βοηθούσαν τους ανθρώπους να καταφέρουν κάτι που ήθελαν. Όπως αναφέρουν οι γονείς του, πρόκειται για ένα πολύ ώριμο παιδί, που όμως παραμένει ένα παιδί.

Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως “nerd” και αναφέρει ότι για πολλά χρόνια που φοιτούσε στο σχολείο, αισθανόταν αβοήθητος αφού είχε ανάγκη από προκλήσεις που το σχολείο αδυνατούσε να του προσφέρει. Εκείνα ήταν τα χρόνια που υπήρξε θύμα bullying από τους συμμαθητές του, οι οποίοι δεν μπορούσαν να αντιληφθούν την προσωπικότητά του.

Ο νεαρός προγραμματιστής σχεδιάζει μετά το master του, να κυνηγήσει τον επόμενο στόχο του, δηλαδή το PhD στο computer science στο Stanford.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS