ΑρχικήinetΤο DynamicScale της Okta λύνει το πρόβλημα του traffic των apps!

Το DynamicScale της Okta λύνει το πρόβλημα του traffic των apps!

Okta

Όταν μια εταιρεία εγκαινιάζει μια viral καμπάνια μάρκετινγκ ή βγάζει στην κυκλοφορία ένα πολυαναμενόμενο προϊόν, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένο για την αύξηση της επισκεψιμότητας στις εφαρμογές ή στο site του. Ταυτόχρονα, το συγκεκριμένο brand μπορεί να θέλει να διατηρήσει τα στοιχεία του εκάστοτε πελάτη, με σκοπό να παρέχει στους πελάτες του την πιο ασφαλή και εξατομικευμένη εμπειρία που είναι δυνατή. Για τον σκοπό αυτό, η εταιρεία identity management Okta ανακοίνωσε την Πέμπτη το DynamicScale, που υποστηρίζει έως και 500.000 authentications ανά λεπτό.

Okta

Πέραν της νέας προσφοράς identity πελατών, η Okta επιτρέπει στις ομάδες DevOps και στους μηχανικούς να ελέγξουν την αξιοπιστία των εφαρμογών υπό των κίνδυνο του υψηλού traffic. Συγκεκριμένα, σε μηνιαία βάση, οι ομάδες μπορούν να ελέγξουν την απόδοση σε 5Χ έως 1.000Χ στην υπάρχουσα χωρητικότητα τους API.

Για την περαιτέρω υποστήριξη των DevOps και των ομάδων engineering, η Okta προσφέρει στους οργανισμούς έναν καθορισμένο ανώτερο μηχανικό support με γνώση της τεχνικής αρχιτεκτονικής του κάθε πελάτη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS