ΑρχικήbusinessΤο robot software και η εξέλιξη του τα επόμενα χρόνια

Το robot software και η εξέλιξη του τα επόμενα χρόνια

Η robot software αγορά έχει διαχωριστεί στους τύπους λογισμικού, στους τύπους ρομπότ, στο μοντέλο ανάπτυξης, στο μέγεθος του οργανισμού, στο εύρος και στην περιφέρεια. Η βάση του τύπου λογισμικού έχει διαχωριστεί στο λογισμικό αναγνώρισης, στο λογισμικό προσομοίωσης, στο λογισμικό πρόγνωσης συντήρησης, στο λογισμικό διαχείρισης δεδομένων και ανάλυσης και στο λογισμικό διαχείρισης επικοινωνίας. Με βάση τον τύπο του ρομπότ έχουμε τα βιομηχανικά ρομπότ και τα ρομπότ εξυπηρέτησης.

robot software

Με βάση το μοντέλο ανάπτυξης, καλύπτει απευθείας και κατά παραγγελία. Με βάση το μέγεθος της επιχείρησης, καλύπτει τις μεγάλες επιχειρήσεις και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Με βάση το εύρος, καλύπτει την τραπεζική, τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και τις ασφάλειες (BFSI), το λιανικό εμπόριο και το ηλεκτρονικό εμπόριο, την κυβέρνηση και την άμυνα, την υγειονομική περίθαλψη και τις βιοεπιστήμες, τη μεταφορά και τη διοικητική μέριμνα, τη βιομηχανία, τις τηλεπικοινωνίες και την πληροφορική, τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, και τα ακίνητα.

Η αγορά ρομποτικού λογισμικού γεωγραφικά καλύπτει διάφορες περιοχές, όπως τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία, τον Ειρηνικό, τη Λατινική Αμερική, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Κάθε γεωγραφική αγορά είναι περαιτέρω διαχωρισμένη ώστε να παρέχει έσοδα στην αγορά επιλεγμένων χωρών όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Γερμανία, η Κίνα, η Ιαπωνία, η Ινδία, η Βραζιλία και οι χώρες του ΣΣΚ.

robot software

Το εύρος της εργασίας περιλαμβάνει μια λεπτομερή μελέτη της Robot Software αγοράς, με τους λόγους που παρατίθενται για τις διακυμάνσεις στην ανάπτυξη του κλάδου για περιορισμένες περιοχές.

Η εργασία καλύπτει λεπτομερείς ανταγωνιστικές προοπτικές, συμπεριλαμβανομένου του μεριδίου αγοράς και των εταιρικών προφίλ των βασικών συμμετεχόντων που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά.

Βασικοί παίκτες που περιλαμβάνονται στην εργασία είναι οι IBM, ABB, Nvidia, Cloud minds, Liquid, Robotics, Brain Corp και Aibrain. Το εταιρικό προφίλ περιλαμβάνει εκχώρηση, όπως περίληψη εταιρειών, οικονομική περίληψη, επιχειρηματική στρατηγική και σχεδιασμό, ανάλυση SWOT και τρέχουσες εξελίξεις.

Η αγορά του Robot Software αναμένεται να ξεπεράσει τα 10,5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2024 σε CAGR κατά 45% στη δεδομένη περίοδο πρόβλεψης.

Το Robot Software είναι το σύνολο κωδικοποιημένων εντολών ή οδηγιών που λένε σε μια μηχανική συσκευή και σε ένα ηλεκτρονικό σύστημα ποιες εργασίες θα εκτελέσει. Το Robot Software χρησιμοποιείται για την εκτέλεση αυτόνομων εργασιών. Πολλά συστήματα λογισμικού και πλαίσια έχουν προταθεί για να διευκολύνουν τα ρομπότ προγραμματισμού.

 

Αυτή η εργασία παρέχει:

1) Επισκόπηση της παγκόσμιας αγοράς για την αγορά Robot Software και σχετικές τεχνολογίες.

2) Αναλύσεις των τάσεων της παγκόσμιας αγοράς, με στοιχεία από το 2015, εκτιμήσεις για το 2016 και το 2017 και προβλέψεις σύνθετων ετήσιων ρυθμών ανάπτυξης (CAGRs) έως το 2024.

3) Προσδιορισμός νέων ευκαιριών στην αγορά και στοχοθετημένων διαφημιστικών σχεδίων για την αγορά ρομποτικού λογισμικού.

4) Συζήτηση για την έρευνα και την ανάπτυξη και τη ζήτηση νέων προϊόντων και νέων εφαρμογών.

5) Πλήρη εταιρικά προφίλ σημαντικών παραγόντων στη βιομηχανία.

Οι κύριοι παράγοντες οδήγησης της Robot Software αγοράς είναι οι εξής:

  • Η ανάπτυξη θα φέρει αναγκαστική μείωση στις τιμές, αλλά και διατήρηση της ποιότητας
  • Αύξηση της αποδοχής του IoT και του AI

 

Οι κύριοι περιοριστικοί παράγοντες της Robot Software αγοράς είναι οι εξής:

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS