ΑρχικήinetSamsung Galaxy Fold: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία επίσημης κυκλοφορίας

Samsung Galaxy Fold: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία επίσημης κυκλοφορίας

Η γνωστή κορεάτικη εταιρεία τεχνολογίας, Samsung, ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει εν τέλει το Galaxy Fold smartphone της, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η πρώτη ανακοίνωση του έγινε σε ένα Unpacked event τον Φεβρουάριο και η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του smartphone ήταν τουλάχιστον για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στις 26 Απριλίου.

Samsung Galaxy Fold

Αυτό όμως, δεν έγινε ποτέ. Παρατηρήθηκαν κάποια προβλήματα και ελαττώματα στις μονάδες ελέγχου και μετά από αναφορές η Samsung αποφάσισε να ακυρώσει την παγκόσμια κυκλοφορία του επ’ αόριστον.

Πλέον η εταιρεία δηλώνει έτοιμη να παραδώσει το Samsung Galaxy Fold για κυκλοφορία, ύστερα από βελτιώσεις και δοκιμές που έχει πραγματοποιήσει. Η εταιρεία έχει τώρα επεκτείνει το επάνω προστατευτικό στρώμα της εύκαμπτης οθόνης πέρα ​​από τη στεφάνη για να καταστήσει σαφές ότι αποτελεί μέρος της δομής και δεν πρέπει να αφαιρεθεί. Αυτό γιατί, πριν τις βελτιώσεις reviewers του smartphone, δε γνώριζαν το λόγω του προστατευτικού στρώματος και στην προσπάθεια τους να το αφαιρέσουν, τα κατάφερναν.

Για επιπλέον ασφάλεια, προστέθηκαν μεταλλικά στρώματα κάτω από την οθόνη. Η συσκευή έχει ενισχυθεί, με επιπλέον προστατευτικά καλύμματα στο πάνω και το κάτω μέρος τις άρθρωσης. Βελτιστοποιήσεις έχουν πραγματοποιηθεί στο Samsung Galaxy Fold και όσον αφορά τις εφαρμογές και τι μοναδικές υπηρεσίες του smartphone. Η ποσότητα του επιβλαβούς μπλε φωτός που εκπέμπεται από την συσκευή έχει μειωθεί στο 7% χωρίς να επηρεάζονται τα υπόλοιπα χρώματα.

Samsung Galaxy Fold

Ουσιαστικά τώρα πραγματοποιεί τις τελικές της δοκιμές ώστε οι πωλήσεις να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, αλλά σε επιλεγμένα καταστήματα. Ακόμα δεν είναι γνωστό που και πότε θα ξεκινήσει να πωλείται το smartphone πρώτα, αλλά πρόκειται να ανακοινωθούν λεπτομέρειες εν καιρώ.

Και ενώ όλα αυτά ακούγονται πολύ ωραία και η κυκλοφορία του smartphone δημιουργεί ενδιαφέρον, η ερώτηση που γεννάται από κριτικούς και επίδοξους αγοραστές είναι η εξής: Το Samsung Galaxy Fold είναι σχεδόν έτοιμο για κυκλοφορία, αλλά θα το αγοράζατε μετά το αρχικό φιάσκο;

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS