ΑρχικήTop PicksTOP 9 Web Hosting υπηρεσίες για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει!

TOP 9 Web Hosting υπηρεσίες για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει!

Το να βρεθεί η σωστή υπηρεσία Web Hosting δεν είναι απλή υπόθεση. Μια λάθος επιλογή είναι ικανή να σας κοστίσει χρόνο αλλά και χρήμα. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της εταιρείας σας, εάν έχετε παρουσία online σίγουρα χρειάζεστε το κατάλληλο web hosting. Πριν αναλύσουμε τις καλύτερες υπηρεσίες τέτοιου τύπου, αξίζει να αναφερθούν κάποια tips σχετικά με την επιλογή σας.

  • Σχεδόν σε κάθε περίπτωση ισχύει αυτό που λέμε ότι «πληρώνεις παίρνεις». Ειδικά αν πρόκειται για την προσωπική σας επιχείρηση και όχι για κάποιο χόμπι, το να κάνετε οικονομία σε αυτήν την επιλογή ίσως σας δημιουργήσει προβλήματα σε βάθος χρόνου.
  • Η συντριπτική πλειοψηφία των web hosting πωλητών προσφέρουν χαμηλές τιμές στην αρχή των συμβάσεων τους. Όμως μόλις περάσει το πρώτο διάστημα η τιμολόγηση αυξάνεται. Να αναζητάτε πάντα το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.
  • Ο καθένας μπορεί να προσποιηθεί ότι είναι ένας πραγματικός web host ενώ στην ουσία δεν είναι. Έτσι, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ψάξετε στοιχεία επικοινωνίας, τον ιδιοκτήτη ή πόσο καιρό λειτουργεί το site.
  • Εξετάστε σαν ενδεχόμενο τους δημιουργούς websites. Πολλές φορές προσφέρουν πολύ ενδιαφέρουσες εναλλακτικές λύσεις.

Ας δούμε λοιπόν τώρα τις καλύτερες web hosting επιλογές.

  1. InMotion Web Hosting

Web Hosting

Πρόκειται για μια αξιοσέβαστη επιχείρηση που λειτουργεί επί 15 χρόνια. Παρέχει δυνατότητες, που αντίστοιχες εταιρείες κοστολογούν επιπλέον, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας από malware, DDoS, email spam και σύστημα βασικών backups. Τα συνολικά επίπεδα απόδοσης αυτής της επιχείρησης, είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο και αξίζει να αναφερθεί ότι παρέχεται εγγύηση χρημάτων εάν δεν σας ικανοποιήσει.

  1. Bluehost Web Hosting

Web Hosting

H Bluehost είναι μια εταιρεία που εδρεύει στην Utah των Ηνωμένων Πολιτειών και ανήκει στον όμιλο της Endurance International Group (EIG). Η εταιρεία παρέχει website builder. Ακόμα διαθέτει ένα πολύ καλό customer support.

  1. HostGator Web Hosting

Web Hosting

Εάν ψάχνετε για μια εταιρεία οικονομικού budget, τότε αυτή είναι η κατάλληλη για εσάς. Παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών, για να μην αναφέρουμε τις δωρεάν μεταφορές για νέους λογαριασμούς, εντός του πρώτου μήνα από την εγγραφή σας.

  1. Hostinger

Web Hosting

Ο Hostinger προέρχεται από τη Λιθουανία και είναι ένας από τους μεγαλύτερους δωρεάν παρόχους που κυκλοφορούν. Έχουν πάνω από 30 εκατομμύρια χρήστες και μερικές από τις χαμηλότερες τιμές χάρη στο χαμηλό κόστος λειτουργίας και τα γενικά έξοδα. Προτιμούν να χρησιμοποιούν τη δική τους τεχνολογία (για παράδειγμα έχουν δικό τους προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου, αντί για το πανταχού παρόν Cpanel), προκειμένου να έχουν πιο αυστηρό έλεγχο στις επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά.

  1. GoDaddy Web Hosting

Web Hosting

Είναι μια επιλογή ιδανική για μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Αυτή η αμερικανική εταιρεία είναι μία από τις μεγαλύτερες στην αγορά και ίσως η πιο γνωστή. Το φθηνότερο πακέτο του GoDaddy είναι στο αξιοπρεπέστατο ποσό των $ 2,49 το μήνα, όταν υπογράφετε για ένα έτος. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που παρέχει το GoDaddy, είναι η δυνατότητα να αυξάνεται η χωρητικότητα web hosting κατά την ζήτηση.

  1. Tsohost Web Hosting

Web Hosting

Υπάρχει ευελιξία και εδώ, καθώς μπορείτε να επιλέξετε τη φιλοξενία cPanel ή την «cloud web hosting». Είναι πάροχος υπηρεσιών του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι επίσης οικονομική επιλογή. Η τεχνική υποστήριξη του Tsohost μπορεί να μην είναι η ταχύτερη εκεί έξω όσον αφορά τους χρόνους απόκρισης, αλλά παρέχει σαφείς και ακριβείς απαντήσεις στα ερωτήματα που τίθενται. Τα επίπεδα απόδοσης είναι επίσης σταθερά και η εταιρεία προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών.

  1. Wix Web HostingWeb Hosting

Η συγκεκριμένη εταιρεία περιλαμβάνει website building service. Άλλα χαρακτηριστικά της είναι ότι περιλαμβάνει έναν ενσωματωμένο επεξεργαστή εικόνας με φίλτρα τύπου Instagram. Το Wix είναι ακόμα μια δωρεάν επιλογή, αν και αυτό περιορίζει το εύρος ζώνης και το χώρο αποθήκευσης (στα 500MB) και βάζει το branding στο site σας.

  1. SiteGround

Web Hosting

Είναι ο καλύτερος reseller πάροχος. Κάθε χρήστης λαμβάνει 10GB χώρο στο δίσκο και διαχείριση site με cPanel. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του είναι ότι περιλαμβάνουν το φιλτράρισμα ανεπιθύμητων μηνυμάτων Spam, την ελεύθερη κρυπτογράφηση του SSL, τα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και ένα ολοκληρωμένο Cloudflare CDN.

  1. Weebly Web Hosting

Web Hosting

Η Weebly σας δίνει επίσης την επιλογή ενός δωρεάν πακέτου- αν και περιορίζεται κι αυτό, με τον ίδιο τρόπο σε 500MB αποθήκευσης. Θα λαμβάνετε επίσης διαφημίσεις στον site σας. Οπότε αν θέλετε να απαλλαγείτε από διαφημίσεις που επιβάλλονται από τη Weebly, ίσως θα πρέπει να πάρετε το αρχικό πρόγραμμα με πληρωμή που κοστίζει 6,80 δολάρια το μήνα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS