ΑρχικήbusinessΤOP 10 καλύτερες εφαρμογές για online πωλήσεις!

ΤOP 10 καλύτερες εφαρμογές για online πωλήσεις!

Σας έχει τύχει ποτέ να έχετε αντικείμενα στο σπίτι σας, που δεν τα χρησιμοποιείτε καθόλου, θέλετε να τα ξεφορτωθείτε, αλλά είναι ακόμα σε πολύ καλή κατάσταση για να τα πετάξετε; Αν όντως είναι ποιοτικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μπορείτε να δωρίσετε ότι επιθυμείτε και να πουλήσετε τα υπόλοιπα. Η λύση που έχουμε να σας προτείνουμε είναι να πουλήσετε τα αντικείμενα που δε χρειάζεστε πια μέσω του smartphone σας. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα πραγματικότητα εάν χρησιμοποιήσετε μια από τις παρακάτω 10 εφαρμογές για online πωλήσεις.

online πωλήσεις

Δικαίως την πρώτη θέση κατέχει το Amazon Seller. Είναι μια αξιόπιστη και πολύ εύκολη εφαρμογή με την οποία πραγματοποιείτε τις πωλήσεις σας δημιουργώντας ένα account. Σε περίπτωση που βρεθούν ενδιαφερόμενοι αγοραστές, έρχονται σε επαφή μαζί σας με ένα μήνυμα. Μετά εσείς μπορείτε να το ανοίξετε και να απαντήσετε άμεσα, κάτι πολύ θετικό για την ελαχιστοποίηση του χρόνου διαδικασίας πώλησης. Το Amazon Seller είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για online πωλήσεις.

εφαρμογή

Το eBay είναι μια από τις πλέον αγαπητές εφαρμογές πωλήσεων αλλά και αγορών. Μια πολύ ενδιαφέρουσα λειτουργία του είναι, ότι δεν παρέχει μόνο τη δυνατότητα άμεσης πώλησης ενός αντικειμένου, αλλά δίνει και την επιλογή οργάνωσης δημοπρασίας, σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι πόσο αξίζει αυτό που θέλετε να πωλήσετε.

online πωλήσεις

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να εξαιρέσουμε από αυτή τη λίστα το πιο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η εφαρμογή του Facebook είναι επίσης ένας από τους καλύτερους τρόπους για να πουλήσετε ότι θέλετε. Μπορείτε απλά να δημοσιεύσετε λίγες φωτογραφίες από τα αντικείμενα προς πώληση και να παραθέσετε κάποιες πληροφορίες. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες αν χρησιμοποιείτε το Facebook. Και μην ξεχνάμε βέβαια ότι είναι και εκείνη μια δωρεάν εφαρμογή για online πωλήσεις.

εφαρμογή

To Close5 είναι πολύ απλό στη χρήση και δεν απαιτεί καν κάποια περιγραφή ή ετικέτα τιμών για τα αντικείμενα που πωλούνται. Απλά ανεβάστε μια φωτογραφία και τελειώσατε. Οι πιθανοί αγοραστές μπορούν στη συνέχεια να επικοινωνήσουν μαζί σας και να διαπραγματευτούν για την αγορά των προϊόντων σας, αλλά να είστε προσεκτικοί καθώς υπάρχουν πολλοί απατεώνες σε αυτά τα είδη των εφαρμογών.

online πωλήσεις

To Letgo είναι μια πολύ καλή και εύκολη εφαρμογή που αξίζει σίγουρα να μαθευτεί από όλους. Πρόκειται για μια έξυπνη εφαρμογή που έχει ενσωματωμένο AI και σας βοηθά να προσδιορίσετε που πρέπει να κατηγοριοποιηθεί το αντικείμενό σας. Εσείς απλά δηλώνετε τι πουλάτε, ανεβάζετε κάποιες φωτογραφίες και την περιγραφή. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το Letgo.

εφαρμογή

Μοιάζει πολύ με το Letgo, ωστόσο απαιτεί από τους χρήστες να εγγραφούν χρησιμοποιώντας το Facebook. Εκτός από αυτό, μπορείτε εύκολα να δημοσιεύσετε τα πράγματα που είναι για πώληση και να περιηγηθείτε στα αντικείμενα άλλων ανθρώπων και να αγοράσετε αν ενδιαφέρεστε.

εφαρμογή

Αυτή η εφαρμογή δημιουργήθηκε από έναν fan του φυσικού καταστήματος Craiglist και λειτουργεί ανεπίσημα. Είναι μια πολύ απλή εφαρμογή και έχει σχεδιαστεί με ενδιαφέρον interface, όπου μπορείτε να δείτε πληροφορίες για προϊόντα πανεύκολα. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τα μέλη αυτής της κοινότητας και τους πιθανούς αγοραστές, για να διασφαλίσετε ότι τα προϊόντα σας πωλούνται σωστά.

online πωλήσεις

To Sell on Etsy είναι διαφορετική εφαρμογή από τις προηγούμενες. Εννοείται, μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει οτιδήποτε επιθυμεί αλλά η κύρια γραμμή της εφαρμογής είναι η αγοραπωλησία χειροποίητων αντικειμένων, χειροτεχνιών κτλ. Οπότε στην περίπτωση που έχετε πιο καλλιτεχνική φύση αυτό το κατάστημα είναι το ιδανικό για εσάς.

εφαρμογή

To OfferUp είναι μια εφαρμογή που απευθύνεται σε σοβαρούς πωλητές. Ανταμείβει τους καλούς πωλητές με points, κάνοντάς τους έτσι δημοφιλείς. Το interface είναι κάπως περίπλοκο, όμως παρόλα αυτά είναι μια πολύ καλή επιλογή για online πωλήσεις ή αγορές.

online πωλήσεις

To 5miles είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για την πώληση ειδών, που χρησιμοποιεί τον ταχυδρομικό κώδικα και την τεχνολογία GPS ώστε να εντοπίσετε τους ανθρώπους γύρω σας. Είναι ενσωματωμένο στο Facebook, προκειμένου να μειώσει τους απατεώνες. Μια πραγματικά υψηλής ποιότητας εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να πουλήσετε τα προϊόντα σας γρήγορα και μην ξεχνάμε ότι είναι δωρεάν!

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS