ΑρχικήUpdatesWindows 10 20H1 build 18990 διαθέσιμα επίσημα ISO

Windows 10 20H1 build 18990 διαθέσιμα επίσημα ISO

Η Microsoft κυκλοφόρησε νέες εικόνες ISO για τα Windows 10. Αυτή τη φορά είναι για την ενημέρωση δυνατοτήτων της άνοιξης του 2020 (Windows 10 Spring 2020) που σήμερα αναφέρεται ως 20H1.

Τα ISO επιτρέπουν μια καθαρή εγκατάσταση των Windows 10 στο build 18990, μια έκδοση που διέθεσε η Microsoft στους Insiders που ακολουθούν το κανάλι Fast Ring στα τέλη Σεπτεμβρίου.Windows 10

Υπάρχουν τρεις διαφορετικές εκδόσεις αυτών των ISO που μπορείτε να κατεβάσετε από τη σελίδα των insiders της Microsoft:

Το κανονικό build, την έκδοση enterprise, αλλά και την έκδοση στα Home China για τους φίλους του λειτουργικού από την Κίνα. Στη σελίδα λήψης των ISO εκτός από τις εικόνες του build 18990 (Fast Ring) υπάρχουν και οι εικόνες από το κανάλι Release Preview δηλαδή τα επερχόμενα Windows 10 build 18363.

Αυτές οι εικόνες ISO μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος, κάτι που είναι πολύ βολικό για τους χρήστες που είναι μέρος του προγράμματος Windows Insider και πρέπει να επαναφέρουν τις συσκευές τους.

Ταυτόχρονα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δοκιμή ενός συγκεκριμένου build σε ένα κλειστό περιβάλλον, όπως μια εικονική μηχανή, πριν από την επίσημη κυκλοφορία του “σταθερού” του Windows 10 20H1.

Το build 18990, έρχεται με αυτόματη επανεκκίνηση για τις εφαρμογές UWP, βελτιώσεις στο WSL και καλύτερη υποστήριξη του cloud για την επαναφορά ενός υπολογιστή χωρίς ιδιαίτερα μέσα ανάκτησης.

“Εκτός από τα εγγεγραμμένα desktop apps, όταν ενεργοποιείτε αυτή τη ρύθμιση, η πλειοψηφία των ανοικτών εφαρμογών UWP τώρα θα επανεκκινούν αυτόματα! Για να μειωθεί ο χρόνος σύνδεσης, οι εφαρμογές UWP επανεκκινούνται στο ελάχιστο, σε κατάσταση αναστολής, δίνοντας στα Windows και σε άλλες εφαρμογές περισσότερους πόρους για να ξεκινήσουν”, ανέφερε η Microsoft όταν κυκλοφόρησε αυτό το build των Windows 10.

Η ανάπτυξη του λειτουργικού Windows 10 20H1 αναμένεται να ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2020 και σύμφωνα με το τυπικό πρόγραμμα της Microsoft, αυτό θα πρέπει να γίνει τον Μάρτιο. Η κυκλοφορία του για όλους θα μπορούσε να ξεκινήσει τον Απρίλιο ή Μάιο του 2020.

Κατεβάστε το ISO που σας ενδιαφέρει (θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι με τον Microsoft λογαριασμό σας αλλά και να είστε εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα Windows Insider)

https://www.microsoft.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS