ΑρχικήHow ToGoogle Chrome απενεργοποίηση όλων των ειδοποιήσεων

Google Chrome απενεργοποίηση όλων των ειδοποιήσεων

Ο Google Chrome είναι ο browser νούμερο ένα στον κόσμο, και διαθέτει πάρα πολλές λειτουργίες που σας βοηθούν να κάνετε πολύ περισσότερα από μια απλή βασική περιήγηση.

Τα τελευταία χρόνια λοιπόν έχει γίνει μόδα, κάθε site να χρησιμοποιεί ειδοποιήσεις. Από προεπιλογή, ο Google Chrome έχει ρυθμιστεί να επιτρέπει στις ιστοσελίδες να αποστέλλουν αιτήματα αποδοχής ειδοποιήσεων.

Google Chrome

Τι κάνουν οι ειδοποιήσεις; Όταν φορτώνετε μια σελίδα με υποστήριξη ειδοποιήσεων, θα δείτε ένα μήνυμα που σας ζητά να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία για αυτόν τον ιστότοπο. Εάν δεν συμφωνείτε, η σελίδα προστίθεται αυτόματα σε μια λίστα στο Google Chrome, ενώ εάν συμφωνείτε, ο ιστότοπος αυτός αρχίζει να σας στέλνει ειδοποιήσεις κάθε φορά που υπάρχει μια νέα δημοσίευση.

Αν λοιπόν είστε από αυτούς που δεν χαίρονται να βλέπουν popups, η συγκεκριμένη λειτουργία, μάλλον θα σας βγάζει από τα ρούχα σας.

Με τις παρακάτω επιλογές μπορείτε να ορίσετε κανόνες ανά site, να επιτρέψετε ή να εμποδίσετε τις ειδοποιήσεις ανά site ή καθολικά.

Η διαδρομή για τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων στον Google Chrome είναι:

Google Chrome - Settings - Site Settings - Notifications

Μια συντόμευση για να φτάσετε πιο γρήγορα στον συγκεκριμένο προορισμό είναι η αντιγραφή και η επικόλληση του παρακάτω συνδέσμου στη γραμμή διευθύνσεων του Google Chrome:

chrome://settings/content/notifications

Αν θέλετε να αποκλείσετε όλες τις ειδοποιήσεις μπορείτε να απενεργοποιήσετε μία απλή επιλογή:

Ask before sending (recommended)

Μόλις κάνετε κλικ θα πρέπει να δείτε ότι η λειτουργία έγινε “Blocked.”

Από την άλλη το ίδιο μενού σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τους κανόνες ανά site επιτρέποντας τον αποκλεισμό ή το ξεμπλοκάρισμα ιστοσελίδων κάνοντας κλικ στο μενού (τρεις τελίτσες) δίπλα στα ονόματα των sites.
_____________________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS