ΑρχικήTop Picks6 παιχνίδια υψηλής ποιότητας από τη Disney εντελώς δωρεάν

6 παιχνίδια υψηλής ποιότητας από τη Disney εντελώς δωρεάν

Αν ψάχνετε για δωρεάν παιχνίδια υψηλής ποιότητας, ίσως να θέλετε να ρίξετε μια ματιά στην προσφορά της Disney. Το Windows Store, ανέβασε έξι από τους πιο δημοφιλείς τίτλους παιχνιδιών της Disney και τα προσφέρει εντελώς δωρεάν. Η προσφορά ισχύει μόνο για λίγες μέρες…προλάβετε!

disney

Τα Disney Solitaire, Disney Checkout Challenge, Lost Light, Jellycar 3, Toy Story: Smash It! και το Where’s My Water προσφέρονται σε όλους όσους έχουν συστήματα που τρέχουν με Windows 8.1 (υπολογιστές και ταμπλέτες).

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Microsoft και η Disney ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν δωρεάν, παιχνίδια υψηλής ποιότητας στους χρήστες τους.

“Με το Disney Summer Free Sale, έξι παιχνίδια θα είναι δικοί σας εντελώς δωρεάν, εφ ‘όσον τα κατεβάσετε μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες,” αναφέρει η Microsoft σε ένα πολύ σύντομο μήνυμα.

Όλα τα παιχνίδια τρέχουν σε Windows 8.1 και Windows RT 8.1 και είναι πλήρως βελτιστοποιημένο για οθόνες αφής, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα λειτουργούν μια χαρά και στα Surface RT της Microsoft.

Κατεβάστε τα παιχνίδια από τα παρακάτω links.

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS