Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 03:22
Αρχική How To Πως να ανακτήσω τον Facebook λογαριασμό μου χωρίς email ή password;

Πως να ανακτήσω τον Facebook λογαριασμό μου χωρίς email ή password;

Πολλοί χρήστες του Facebook δεν έχουν ιδέα ότι ενδέχεται να μπορούν να ανακτήσουν την πρόσβαση στο λογαριασμό τους χρησιμοποιώντας ένα εναλλακτικό email ή αριθμό κινητού τηλεφώνου που είναι καταχωρημένοι στο λογαριασμό τους. Επίσης, δεν ξέρουν ότι θα μπορούσαν να λάβουν βοήθεια από τους φίλους τους, αν ξεχάσουν τον κωδικό πρόσβασής τους.

Είναι σημαντικό να αναφέρω ότι αυτές οι επιλογές είναι διαθέσιμες μόνο αν τις έχετε ορίσει στον λογαριασμό σας όταν διαμορφώνετε τις πολιτικές απορρήτου σας.

Facebook ανάκτηση λογαριασμού

Ανάκτηση του Facebook λογαριασμού σας χωρίς email και κωδικό πρόσβασης

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Μεταβείτε στη διεύθυνση https://facebook.com/
  2. Κάντε κλικ στο «Ξεχάσατε τον λογαριασμό σας;» στην πάνω δεξιά γωνία.
  3. Εάν ο λογαριασμός σας δεν περιλαμβάνεται, συμπληρώστε τη φόρμα για να προσδιορίσετε το λογαριασμό σας.
  4. Επιλέξτε μια μέθοδο επαφής που εμφανίζεται στο λογαριασμό σας για να σας αποσταλεί ένας σύνδεσμος επαναφοράς κωδικού πρόσβασης.
  5. Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο email σας ή στον αριθμό κινητού τηλεφώνου σας, κάντε κλικ στην επιλογή «Να μην έχετε πλέον πρόσβαση σε αυτά;»
  6. Εάν έχετε ρυθμίσει προηγουμένως αυτές τις επιλογές, ακολουθήστε τις οδηγίες που παρέχονται για να απαντήσετε στην ερώτηση ασφαλείας σας ή για να λάβετε βοήθεια από φίλους ή επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών email.

Εάν ο λογαριασμός σας έχει παραβιαστεί και εξακολουθείτε να θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης σας, μπορείτε εύκολα τον επαναφέρετε και να μπλοκάρετε τον hacker!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

LIVE NEWS