Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809
infosec

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809

Η Microsoft διαθέτει μία ακόμα ενημέρωση για τα Windows 10 1809 (Οκτωβρίου 2018) και αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση που...
Read More
infosec

Hacker εισέβαλε στο DNS του Linux.org!

Hacker κατάφερε να εισβάλλει στο DNS του Linux.org και να κατευθύνει το domain σε άλλο server με αποτέλεσμα να εμφανίζεται...
Read More
infosec

Το Google Plus τερματίζεται νωρίτερα, μετά από νέο σφάλμα που εκθέτει δεδομένα χρηστών

Εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή της ότι θα τερματίσει τη λειτουργία του Google Plus, η Google λέει ότι θα επιταχύνει αρκετά...
Read More
infosec

Google+: Νέο data bug επηρέασε 52,5 εκατομμύρια χρήστες!

Το Google+, η social media πλατφόρμα της Google, υπέστη τη δεύτερη παραβίαση δεδομένων μέσα σε τρεις μήνες και ως αποτέλεσμα θα καταργηθεί πλήρως...
Read More
infosec

Phase change memory: Βιολογικός ιός σε υπερυπολογιστές

Επιστήμονες ανακάλυψαν έναν πρωτοποριακό τρόπο να κάνουν τους υπολογιστές πιο γρήγορους με έναν ιό διαφορετικό από αυτούς που έχουμε συνηθίσει,...
Read More
Latest Posts

Πώς θα διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό σας στο Facebook

λογαριασμόΈρχεται κάποια στιγμή που μπορεί να αποφασίσουμε ότι δεν θέλουμε πλέον το λογαριασμό μας στο Facebook. Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν πώς να απενεργοποιήσουν το λογαριασμό τους, αλλά είναι επίσης δυνατό να διαγράψετε μόνιμα το λογαριασμό σας στο Facebook. Βεβαιωθείτε όμως ότι έχετε κατεβάσει ένα αντίγραφο των δεδομένων σας, πριν διαγράψετε το λογαριασμό σας. Ξεκινώντας:

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας στο Facebook

Πριν αποχωρήσετε οριστικά από το Facebook, θα πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας σε περίπτωση που τα χρειαστείτε αργότερα.

  1. Μεταβείτε στα Settings.
  2. Ενώ βρίσκεστε στην καρτέλα General, κάντε κλικ στην επιλογή Download a copy of your Facebook data.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Start My Archive.
  4. Εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης στο λογαριασμό σας στο Facebook και κάντε κλικ στην επιλογή Submit.
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Start My Archive στο πλαίσιο «Request My Download«.

Στη συνέχεια, το Facebook θα συγκεντρώσει όλα τα δεδομένα σας και θα στείλει το αντίγραφο στην εγγεγραμμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πώς να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook;

Ακολουθούν τα βήματα για να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook:

  1. Μεταβείτε στα Settings.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί General στο αριστερό παράθυρο. Παλιότερα η επιλογή απενεργοποίησης του λογαριασμού Facebook ήταν στη σελίδα Security (τώρα στο Security and Login).
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Manage Account στην οθόνη. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Deactivate your account.

Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό στο Facebook;

Ένα πράγμα που οι περισσότεροι χρήστες θέλουν να μάθουν είναι πώς να διαγράψουν μόνιμα τον λογαριασμό στο Facebook. Για να το πετύχετε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook.
  2. Επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο, https://www.facebook.com/help/delete_account
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Delete My Account.
  4. Στη συνέχεια ακολουθείστε τις οδηγίες που σας δίνονται.

Σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κλείσετε το λογαριασμό στο Facebook

Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει ένα αντίγραφο των δεδομένων σας στο Facebook πριν τον απενεργοποιήσετε ή τον διαγράψετε μόνιμα. Ενδέχεται να γνωρίζετε ότι μπορείτε να ανακτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο Facebook μετά την απενεργοποίησή του. Αλλά να είστε προσεκτικοί, δεν θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε γνώμη αφού διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Facebook. Οπότε πάρτε την απόφασή σας με σύνεση.

Θα χρειαστούν 90 ημέρες για να διαγράψει το Facebook όλες τις φωτογραφίες, τα βίντεό σας, τις αναρτήσεις, τα σχόλια, τα μηνύματα και όλα τα υπόλοιπα. Άλλοι χρήστες του Facebook δεν θα μπορούν να επισκέπτονται το προφίλ σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διαγραφής. Ωστόσο, τα μηνύματα κειμένου, οι εικόνες που έχετε στείλει στους φίλους σας μέσω συνομιλίας, θα συνεχίσουν να εμφανίζονται σε εκείνους, επειδή αποτελούν μέρος και του δικού τους λογαριασμού. Μπορείτε να τους ζητήσετε να διαγράψουν τα μηνύματά σας.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Comments

  1. Πολύ ωραίο το άρθρο σας και κατατοπιστικό. Δυστυχώς αυτό δεν πρόκειται να γίνει τουλάχιστον στους Έλληνες, εκτός από πολύ λίγους που καταφέρνουν να σταματήσουν. Το fb για τους Ελληνες έχει γίνει συνήθεια καθημερινή, αν και δεν το κατανοούν πλήρως συνεχίζουν να το χρησιμοποιούν από συνήθεια, γιατί πολύ απλά το κάνουν και οι άλλοι. Ο Έλληνας είναι πολλά μα πολλά χρόνια πίσω στο θέμα τεχνολογίας και μάλλον θα χρειαστούν ακόμα περισσότερα έως να μάθει τα βασικά, έστω το τι είναι αυτό που κάνει και γιατί το κάνει, και όχι γιατί το κάνουν οι άλλοι, πρέπει να το κάνω και εγώ.

    Η εταιρία facebook βρήκε πρόσφορο έδαφος στην αγραμματοσύνη κάποιον και το εκμεταλλεύεται κερδίζοντας τεράστια ποσά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *