ΑρχικήsecurityΟ λογαριασμός της Jessica Alba στο Twitter χακαρίστηκε και γέμισε ναζιστικά tweet

Ο λογαριασμός της Jessica Alba στο Twitter χακαρίστηκε και γέμισε ναζιστικά tweet

Μια από τις πιο γνωστές ηθοποιούς του Hollywood, η Jessica Alba, είναι στα trends του Twitter σήμερα, επειδή ένας ρατσιστής hacker πήρε τον έλεγχο του λογαριασμού της και δημοσιεύσε μερικά πολύ ρατσιστικά tweet. Αργά το βράδυ του Σαββάτου και την Κυριακή το πρωί, δημοσιεύτηκαν μια σειρά από tweets από το προφίλ της Jessica Alba στο Twitter, με τους φαν της να προειδοποιούν ότι ο λογαριασμός της έχει χακαριστεί. Το πρώτο tweet το οποίο είναι σαφές ότι δεν δημοσιεύτηκε από την Alba, έλεγε: «Η Ναζιστική Γερμανία δεν έσφαλε σε τίποτα».

Όπως γνωρίζουν οι 9 εκατομμύρια followers της, η 38χρονη επιχειρηματίας μιλάει συνήθως για το brand της, The Honest Company, ή για τις επερχόμενες δουλειές της. Το προφίλ της είναι γεμάτο με μερικά update για τον σύζυγό της Cash Warren, τα τρία παιδιά τους, Haven, Honor και Hayes, καθώς και μερικά tweets για τον εορτασμό γενεθλίων, επετείων και άλλων μνημειώδων ημερών. Τα tweets που παρουσιάζουν ρατσιστικές και φανατικές απόψεις είναι σαφές ότι δεν έγιναν από την μητέρα των τριών παιδιών.

Οι φαν της Alba έσπευσαν γρήγορα να γεμίσουν το timeline τους με τα tweet, ώστε να την προειδοποιήσουν για τον hacker, λέγοντας ότι ο hacker το παράκανε. Οι followers της είναι απογοητευμένοι από το γεγονός ότι κάποιος θα μπορούσε να δημοσιεύσει αυτά τα φρικτά πράγματα, αλλά και ότι θα το κάνουν στην Alba, η οποία “κοιτάει την δουλειά της”.

Όπως ένας χρήστης του Twitter επισημαίνει: “Από όλους τους ανθρώπους για να χακάρουν επέλεξαν την Jessica Alba;”το μόνο που ήθελε ήταν να κάνει μερικές κακές ταινίες και να πουλήσει ασφαλή και καθαρά προϊόντα ομορφιάς για να ξυπνήσουν οι νοικοκυρές … Αυτό είναι σαν να κλωτσάνε ένα ανυπεράσπιστο κουτάβι.”η γλυκιά Jessica Alba απλώς προσπαθεί να πουλήσει βιοδιασπώμενες πάνες και βιταμίνες, αλλά την χακάρουν !!”, σχολίασε ένας άλλος.

Πολλοί άλλοι επισήμαναν ότι η επιλογή κάποιου ατόμου τόσο καθαρού όσο η Jessica Alba νίκησε το σκοπό, επειδή όλοι το κατάλαβαν αμέσως. Αντίθετα, αν είχαν διαλέξει κάποιον πιο αμφιλεγόμενο, όπως για παράδειγμα τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Donald Trump, κανείς δεν θα ήξερε τη διαφορά – τουλάχιστον για λίγο – και ο hacker θα μπορούσε να τραβήξει τα βλέμματα όλων. “Έχετε κυριολεκτικά τη δύναμη να χακάρετε τον οποιονδήποτε … το twitter του Donald Trump θα ήταν πιο διασκεδαστικό και πραγματικά θα είχαμε πιστέψει ότι δημοσιεύσε ο ίδιος τα tweet αλλά επιλέξατε την JESSICA ALBA 😂😂, ” έλεγε ένα tweet από κάποιον που δεν ήταν ευχαριστημένος με τον hacker.

Παρακάτω θα δείτε μερικά από τα πιο φανατισμένα και γεμάτα μίσος tweet που αναρτήθηκαν από το λογαριασμό της Alba:

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS