Δευτέρα, 30 Μαρτίου, 15:17
Αρχική tweaks Πώς να χακάρετε ένα WPA2 WPS Router με το Android;

Πώς να χακάρετε ένα WPA2 WPS Router με το Android;

Θέλετε να ελέγξετε την ασφάλεια του δικτύου σας; Κάποτε μπορεί να χρειαζόταν να εγκατασταθεί ένα desktop λειτουργικό σύστημα με μια συγκεκριμένη κάρτα ασύρματου δικτύου. Τώρα, όμως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες Android συσκευές να ανιχνεύσετε και να σπάσετε ασύρματα δίκτυα. Αυτά τα εργαλεία είναι διαθέσιμα δωρεάν εφόσον η συσκευή σας είναι συμβατή. Το χακάρισμα των routers χωρίς άδεια είναι παράνομο. Αυτά τα βήματα παρέχονται για να ελέγξετε την ασφάλεια του δικού σας δικτύου!

Πώς να χακάρετε ένα WPA2 WPS Router με το Android;

Πάμε να δούμε, λοιπόν, ποια είναι τα απαραίτητα βήματα:

 1. Rootάρετε μια συμβατή συσκευή. Δεν είναι κάθε Android τηλέφωνο ή tablet θα είναι σε θέση να σπάσει ένα WPS PIN. Η συσκευή πρέπει να έχει ένα Broadcom bcm4329 ή bcm4330 ασύρματο chipset και πρέπει να είναι root-αρισμένη. Η Cyanogen ROM θα σας δώσει τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Μερικές από τις γνωστές υποστηριζόμενες συσκευές είναι οι:
  • Nexus 7
  • Galaxy Ace / S1 / S2 / S3
  • Nexus One
  • Desire HD
 2. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το bcmon. Αυτό το εργαλείο ενεργοποιεί το Monitor Mode στο Broadcom chipset, που είναι απαραίτητο για να μπορέσει να σπάσει το PIN. Το bcmon APK αρχείο είναι διαθέσιμο δωρεάν από την bcmon σελίδα στην Google Code ιστοσελίδα.
  • Για να εγκαταστήσετε ένα APK αρχείο, θα πρέπει να επιτρέψετε την εγκατάσταση από άγνωστες πηγές στο Security μενού σας.
 3. Εκτελέστε το bcmon. Αφότου εγκαταστήσετε το APK αρχείο, εκτελέστε την εφαρμογή. Εάν σας ζητηθεί, εγκαταστήστε το firmware και τα εργαλεία. Πατήστε την επιλογή «Ενεργοποίηση του Monitor Mode«. Εάν η εφαρμογή κρασάρει, ανοίξτε την και δοκιμάστε ξανά. Εάν αποτύχει και για τρίτη φορά, είναι πολύ πιθανό να μην υποστηρίζεται η συσκευή σας.
  • Η συσκευή σας πρέπει να είναι root-αρισμένη, για να τρέξει το bcmon.
 4. Κατεβάσετε και εγκαταστήσετε το Reaver. Το Reaver είναι ένα πρόγραμμα που αναπτύχθηκε για να σπάει το WPS PIN για να μπορεί να ανακτηθεί η WPA2 φράση πρόσβασης (passphrase). Το Reaver APK μπορείτε να το κατεβάσετε από το thread των προγραμματιστών στα XDA-developers forums.
 5. Εκκίνηση το Reaver. Πατήστε το εικονίδιο του Reaver στο Android από το App drawer. Μετά την επιβεβαίωση ότι δεν το χρησιμοποιείτε για παράνομους σκοπούς, το Reaver θα σαρώσει για διαθέσιμα σημεία πρόσβασης. Επιλέξτε το σημείο πρόσβασης που θέλετε να σπάσετε για να συνεχίσετε.
  • Μπορεί να χρειαστεί να επιβεβαιώσετε την Monitor Mode πριν προχωρήσετε. Σε αυτή την περίπτωση, το bcmon θα ανοίξει και πάλι.
  • Το σημείο πρόσβασης που θα επιλέξετε πρέπει να δέχεται WPS αυθεντικοποίηση. Δεν το υποστηρίζουν όλοι οι δρομολογητές αυτό.
 6. Επιβεβαιώστε τις ρυθμίσεις σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να αφήσετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Βεβαιωθείτε ότι το «Αυτόματες ρυθμίσεις για προχωρημένους» κουτάκι είναι επιλεγμένο.
 7. Ξεκινήστε την cracking διαδικασία. Πατήστε το κουμπί «Start attack» στο κάτω μέρος του μενού Ρυθμίσεις του Reaver. Η οθόνη θα ανοίξει και θα δείτε τα αποτελέσματα του εν εξελίξει crack να εμφανίζονται.
  • Το cracking του WPS μπορεί να διαρκέσει από 2 έως 10 + ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί και δεν είναι πάντα επιτυχές.
Script>Alert
Script>Alerthttps://www.secnews.gr
We are all Edward Snowden.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

LIVE NEWS

Amazon απεργία: Εργαζόμενοι ζητούν το κλείσιμο εγκατάστασης λόγω κορωνοϊού

Απεργία κάνουν οι υπάλληλοι της Amazon λόγω των συνθηκών εργασίας εν μέσω κορωνοϊού. Οι...

Η χρήση RDP και εταιρικών VPN έχει αυξηθεί σημαντικά λόγω Κοροναϊού

Κατά την πανδημία του Κοροναϊού, η χρήση τεχνολογιών απομακρυσμένης πρόσβασης έχει αυξηθεί σε εντυπωσιακό βαθμό. Συγκεκριμένα, η χρήση RDP(Remote Desktop Protocol) και...

Η Σαουδική Αραβία κατασκοπεύει κινητά μέσω ευπαθειών στο SS7

Εδώ και πολύ καιρό, οι εμπειρογνώμονες και οι ειδικοί σε θέματα ασφαλείας, προειδοποιούν για την ύπαρξη ελαττωμάτων...

Η Κεντρική Τράπεζα της Τουρκίας υπονομεύει την απειλή του Κοροναϊού για την οικονομία

Η Κεντρική Τράπεζα της Τουρκίας ζωγράφισε μια εικόνα που περνά ένα αισιόδοξο μήνυμα για την απειλή του Κοροναϊού, αναφέροντας ότι η μεγαλύτερη...

FBI: Hackers στέλνουν κακόβουλους δίσκους USB μέσω USPS

Οι hackers από την ομάδα ηλεκτρονικών εγκλημάτων FIN7 έχουν στοχεύσει διάφορες επιχειρήσεις με κακόβουλες συσκευές USB που λειτουργούν ως πληκτρολόγιο όταν συνδέονται...

Δωρεάν screen sharing λογισμικό επιτρέπει τη σύνδεση σε PC συνεργατών

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται από το σπίτι, σε μια προσπάθεια να μειωθεί η...

Η πρωταπριλιά ακυρώνεται φέτος για την Google

Η φάρσες που σκαρώνει η Google κάθε πρωταπριλιά, είναι κάτι που οι περισσότεροι προσμένουν με ανυπομονησία. Και...

Η χρήση του Microsoft Azure Cloud αυξήθηκε κατά 775%

Εκτός από τις υπηρεσίες streaming, οι οποίες έχουν δει μία τεράστια αύξηση στην χρήση τους λόγω του...

Ψεύτικα sites δημιουργίας QR code κλέβουν Bitcoin

Ένα δίκτυο από Bitcoin-to-QR-code generators (sites που επιτρέπουν τη δημιουργία QR code για Bitcoin διευθύνσεις) έχει κλέψει...

Ο source code του Dharma ransomware πωλείται σε hacking forums

Ο source code του δημοφιλούς Dharma ransomware βρέθηκε προς πώληση σε δύο ρωσικά hacking forums το Σαββατοκύριακο.