ΑρχικήsecurityΝέα ενημέρωση για το Nova Launcher

Νέα ενημέρωση για το Nova Launcher

Το Nova Launcher είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές στο Play Store, με περισσότερα από 10 εκατομμύρια downloads και βαθμολογία 4.6 αστέρων. Η εφαρμογή προσφέρει μια πληθώρα επιλογών εξατομίκευσης για διάφορα τηλέφωνα Android.

Ο Kevin Barry από το Nova Launcher έχει ανακοινώσει ότι η εφαρμογή θα λάβει μια beta ενημέρωση με συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά. Η ανάρτηση έγινε στο Google+, όπου αποκάλυψε και το changelog, σύμφωνα με το Droid Life.

Το Nova Launcher θα έρθει με το Pixel Launcher setup, το οποίο σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να επιτύχουν την όλη εμφάνιση του Pixel Launcher στο τηλέφωνό τους, χωρίς να έχουν πραγματικά το app της Google, το οποίο δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει.

Νέα ενημέρωση για το Nova Launcher

Οι χρήστες θα είναι σε θέση να σύρουν προς τα επάνω για να αποκτήσουν πρόσβαση στο drawer του app, δεδομένου ότι το Pixel Launcher δεν έρχεται στην πραγματικότητα με ένα drawer εικονίδιο. Η μπάρα πλοήγησης στο drawer app είναι διαφανής και τα εικονίδια φακέλου έχουν ένα συγκεκριμένο σχέδιο.

Επιπλέον, το νέο εικονίδιο αναζήτησης της Google θα είναι ορατό, μαζί με το εικονίδιο ημερολογίου που εμφανίζει τώρα την τρέχουσα ημερομηνία.

Υπάρχουν κάποιες οδηγίες που οι χρήστες πρέπει να ακολουθήσουν προκειμένου να επιτευχθεί η εμφάνιση του Pixel Launcher. Θα χρειαστεί να ρυθμίσετε τις επιλογές drawer και την swipe to open επιλογή.

Επιπλέον, υπάρχουν ορισμένες ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν, αλλά όλα εξηγούνται στην ανάρτηση που έγινε στο Google+. Οι χρήστες θα πρέπει να εγγραφούν στο beta πρόγραμμα δοκιμών, πριν να χρησιμοποιήσουν την νέα έκδοση Nova Launcher beta.

Τέλος, η Nova Launcher beta ενημέρωση έρχεται και με διορθώσεις για το Nougat και μερικές βελτιστοποιήσεις.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS