ΑρχικήsecurityΤο Twitter αντιμετώπισε ευρεία διακοπή λειτουργίας των υπηρεσιών του

Το Twitter αντιμετώπισε ευρεία διακοπή λειτουργίας των υπηρεσιών του

διακοπή Χθες, το Twitter αντιμετώπισε μια εκτεταμένη διακοπή λειτουργίας. Η διακοπή κράτησε για μερικές ώρες και έγινε αντιληπτή σε πολλές χώρες. Πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι δεν μπορούσαν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους και να στείλουν tweets. Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαίωσε τη διακοπή λειτουργίας με μια δημόσια ανακοίνωση, αλλά δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες:

“Αυτήν τη στιγμή διερευνούμε τα θέματα, που έχουν προκύψει, και εμποδίζουν την πρόσβαση των χρηστών στο Twitter”, ανέφερε ένα μήνυμα στο status page του Twitter. “Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για το τι συμβαίνει”.

Τον τελευταίο καιρό, οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και οι cloud υπηρεσίες έχουν αντιμετωπίσει αντίστοιχα προβλήματα. Η διακοπή λειτουργίας του Twitter είναι το τελευταίο κρούσμα. Τον προηγούμενο μήνα, το Google Cloud αντιμετώπισε μια σοβαρή διακοπή δικτύου. Η διακοπή προκάλεσε μεγάλα προβλήματα, αφού επηρέασε τόσο τις υπηρεσίες της Google όσο και τις υπηρεσίες που δεν ανήκουν στην εταιρεία. Μεταξύ των πιο δημοφιλών υπηρεσιών, που επηρεάστηκαν, είναι τα Snapchat, Vimeo, Shopify και από τις υπηρεσίες της Google, το YouTube, το Gmail, το Google Search, το Drive, το Google Docs και Google Nest.

Λίγο καιρό μετά, ένα σφάλμα στη Verizon είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή λειτουργίας στις υπηρεσίες των Cloudflare, Amazon, Facebook και άλλων πλατφορμών. Το Facebook και οι υπόλοιπες υπηρεσίες (Instagram και WhatsApp) αντιμετώπισαν προβλήματα την προηγούμενη εβδομάδα. Οι χρήστες ανέφεραν ότι δεν μπορούσαν να ανεβάσουν νέες εικόνες, ενώ ταυτόχρονα δεν μπορούσαν να δουν ήδη υπάρχουσες φωτογραφίες στην πλατφόρμα.

Το Twitter, ενημέρωσε τους χρήστες με μια πιο πρόσφατη ανακοίνωση, ότι η διακοπή λειτουργίας, που έλαβε χώρα χθες, οφείλεται σε μια εσωτερική αλλαγή διαμόρφωσης, την οποία προσπαθεί ακόμα να διορθώσει. “Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Twitter ξανά και δουλεύουμε για να βεβαιωθούμε ότι το Twitter θα είναι διαθέσιμο σε όλους όσο το δυνατόν πιο σύντομα”.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS