ΑρχικήsecurityΤα Instagram, Facebook και WhatsApp βγαίνουν εκτός λειτουργίας ξανά!

Τα Instagram, Facebook και WhatsApp βγαίνουν εκτός λειτουργίας ξανά!

Facebook

Τρεις δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, οι Facebook, Instagram και WhatsApp έχουν υποστεί μία ακόμα διακοπή λειτουργίας, που εμποδίζει τους χρήστες τους να συνδεθούν, να παρακολουθήσουν ή να δημοσιεύσουν περιεχόμενο. Μερικοί μάλιστα, δεν έχουν καν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους. Η διακοπή λειτουργίας επηρεάζει κυρίως το Ηνωμένο Βασίλειο, τη βόρεια Ευρώπη, την ανατολική ακτή των ΗΠΑ και τμήματα της Νότιας Αμερικής, επομένως πρόκειται για ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο λόγος πίσω από την διακοπή λειτουργίας κα όπως είναι αναμενόμενο οι χρήστες έχουν εξαγριωθεί. Πολλοί μάλιστα είναι εκείνοι που έχουν στραφεί στο Twitter, το οποίο φαίνεται να μην επηρεάζεται ποτέ από τέτοιες διακοπές, ώστε να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για το συμβάν.

Όπως ανακοίνωσε και το Downdetector, ένα site που καταγράφει τις διακοπές λειτουργίας στις δημοφιλείς πλατφόρμες του web, τα προβλήματα ξεκίνησαν περίπου στις δύο το μεσημέρι. Όπως διαπίστωσε, οι χρήστες είναι αποκλεισμένοι από πολλές από τις εμπειρίες που τους προσφέρουν οι λογαριασμοί τους. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του το 86% των χρηστών δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στο newsfeed και σε πολλά από τα σχόλια, ενώ δεν μπορούν επίσης να δημοσιεύσουν φωτογραφίες.

Το Facebook έβγαλε μία ανακοίνωση που λέει ότι έχει επίγνωση του θέματος. «Γνωρίζουμε ότι μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη μεταφόρτωση εικόνων, βίντεο και άλλων αρχείων στις εφαρμογές μας. Προσπαθούμε να επαναφέρουμε τα πράγματα στο φυσιολογικό το συντομότερο δυνατόν», είπε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS