ΑρχικήbusinessΠώς να απενεργοποιήσετε το Instagram account σας!

Πώς να απενεργοποιήσετε το Instagram account σας!

Σήμερα, ζούμε αν μη τι άλλο στην εποχή της πληροφόρησης. Οι επιλογές που μας παρέχονται εκτός από φοβερή ευκολία μας χαρίζουν και ψυχαγωγία. Οι πολλαπλές πλατφόρμες Social Media, δημιουργήθηκαν οι καθεμία με διαφορετικά κριτήρια, αλλά ικανοποιούν λίγο πολύ όλες τις ίδιες ανάγκες. Το πλέον διαδεδομένο social media σήμερα είναι το Instagram. Με το Instagram συμβαίνει το εξής παράδοξο. Είτε απλά διευκολύνει στην καθημερινότητα σας, είτε καταλαμβάνει σχεδόν ολόκληρη τη μέρα σας.

Instagram

Στην δεύτερη επιλογή, δεν είναι λίγες οι φορές που ο χρήστης της πλατφόρμας αντιλαμβάνεται την υπερβολική ενασχόλησή του και αποφασίζει να δώσει ένα τέλος σε αυτή, απενεργοποιώντας τον λογαριασμό του ή και διαγράφοντας τον.

Στην περίπτωση που αποφασίσετε να διαγράψετε έναν λογαριασμό, δεν θα υπάρχει πουθενά πια, ακόμα κι αν βάλετε πάλι τον κωδικό σας. Είναι αδύνατο να ενεργοποιηθεί εκ νέου, οπότε σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να δημιουργήσετε άλλο, με διαφορετικό όνομα.

Αν απλώς θέλετε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμός σας, για μερική “αποτοξίνωση” αρκεί να κάνετε τα εξής:

Μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ σας και κάντε κλικ στο “Επεξεργασία προφίλ”.

Επιλέξτε “Προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού μου” στο κάτω μέρος της σελίδας.

Ανοίξτε το αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στην επιλογή “Γιατί απενεργοποιείτε το λογαριασμό σας” και επιλέξτε την επιλογή που σας αφορά περισσότερο.

Όταν σας ζητηθεί, εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης Instagram.

Τέλος, επιλέξτε “Προσωρινή απενεργοποίηση λογαριασμού”

Instagram

Πολλοί, ακόμα και αφού έχουν την επιλογή απενεργοποίησης του λογαριασμού, αποφασίζουν να τον διαγράψουν τελείως. Σε αυτή την περίπτωση, καλό θα ήταν να κατεβάσετε οτιδήποτε δημοσιεύσατε ποτέ στο Instagram account σας. Ακόμη και τα σχόλια που σας έχουν κάνει. Σύμφωνα με την εταιρεία, μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να λάβετε τα δεδομένα σας που αποστέλλονται στην διαθέσιμη διεύθυνση email. Στην συνέχεια και μόνο αν είστε σίγουροι, διαγράψτε τον λογαριασμό σας επιλέγοντας “Οριστική διαγραφή του προφίλ μου”.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS