HomeReviewsTicWatch Pro 5 Enduro: Νέα Αναβαθμισμένη Έκδοση

TicWatch Pro 5 Enduro: Νέα Αναβαθμισμένη Έκδοση

TicWatch Pro 5 Enduro

Το νέο TicWatch Pro 5 Enduro κυκλοφορεί ως μια αναβαθμισμένη έκδοση του TicWatch Pro 5 το smartwatch που πολλοί αγαπήσανε.

See also: Mazda MX-5: The new version of the legendary sports car

Κάτω από το καπάκι, είναι σχεδόν πρακτικά ίδιο, με έναν επεξεργαστή Snapdragon W5+ Gen 1, 2GB RAM, 32GB αποθήκευσης και την ίδια μπαταρία 628 mAh σε συνδυασμό με μια οθόνη διπλής εμφάνισης 1,43″ ιντσών για πολύ μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.

Snapdragon W5+ Gen 1

Τι νέο υπάρχει αυτή τη φορά;

Αυτά όλα έρχονται στον εξοπλισμό, ξεκινώντας με την οθόνη. Η Mobvoi αναβαθμίζει από Gorilla Glass σε ζαφείρι κρυστάλλινο, προσφέροντας έτσι μια επιφάνεια πολύ ανθεκτική στα γδαρσίματα και στις γρατζουνιές που θα αντέξει σχεδόν οτιδήποτε της ρίξετε. Ο σκελετός του ρολογιού κατασκευάζεται ακόμα από το ίδιο αλουμίνιο 7000 σειράς και νάιλον με ίνες γυαλιού.

See also: Apple M4 chip MacBook Air 2025 - What to expect?

Το TicWatch Pro 5 Enduro είναι λίγο λεπτότερο, ωστόσο, στα 11,95 χιλιοστά πάχους έναντι των 12,2 χιλιοστών του Pro 5.

TicWatch Pro 5 Enduro

Θα διαπιστώσετε ότι ο σχεδιασμός έχει προσαρμοστεί ελαφρώς, με “ενισχυμένο ανάγλυφο στο περίγραμμα” γύρω από την οθόνη και μια ενημερωμένη περιστρεφόμενη κορόνα.

See also: Meta Quest 3: 6 Months Later

Το λουράκι από καουτσούκ έχει επίσης αναβαθμιστεί ελαφρώς. Ενώ το Pro 5 περιλάμβανε μια ζώνη από σιλικόνη, το TicWatch Pro 5 Enduro χρησιμοποιεί μια ζώνη 24 χιλιοστών “Fluororubber” που θα πρέπει να αισθάνεται πιο κοντά στις αθλητικές ζώνες για το Pixel Watch και το Apple Watch. Και, από τη δική μου χρήση του ρολογιού, αισθάνεται πολύ καλά.

TicWatch Pro 5 Enduro

Το εξαιρετικό είναι ότι εδώ το “Enduro” δεν έχει μια αύξηση τιμής. Θα κοστίζει τα ίδια 349 δολάρια ΗΠΑ με το TicWatch Pro 5. Για ένα αντικειμενικά καλύτερο smartwatch, αυτά είναι εξαιρετικά νέα και το κάνουν μια σταθερή επιλογή για ένα ρολόι Wear OS.

See also: New 777 horsepower electric vehicle from Italdesign

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το νέο μοντέλο ακόμα αποστέλλεται με το Wear OS 3, αλλά όταν το ρωτήσαμε, η Mobvoi μας είπε ότι είναι προς το παρόν “σε εξέλιξη” για ένα πρόγραμμα δοκιμής beta Wear OS 4. Ελπίζουμε ότι αυτό θα είναι ταχύτερο από την τελευταία φορά, ειδικά δεδομένου ότι η Google πιθανότατα θα κυκλοφορήσει το Wear OS 5 τις επόμενες εβδομάδες.

Το TicWatch Pro 5 Enduro είναι available από χτες στον ιστότοπο της Mobvoi and in Amazon.

Source :: 9to5google

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS