ΑρχικήgamingDestiny 2: Αύξηση των τιμών στα Season Passes

Destiny 2: Αύξηση των τιμών στα Season Passes

Destiny 2

Στο blog της σήμερα, η δημιουργός του Destiny 2, Bungie, ανακοίνωσε την αύξηση των τιμών για τα standalone season passes, τα οποία παρέχουν στους παίκτες πρόσβαση σε περιορισμένου χρόνου δραστηριότητες και περιεχόμενο story κάθε τρεις μήνες.

Δείτε επίσης: Destiny 2: Streamer διαρρέει περιεχόμενο. Τι λέει η Bungie;

Στο μέλλον, η Bungie θα ζητήσει από τους παίκτες του Destiny 2 να πληρώνουν 20% περισσότερο κάθε σεζόν, από 1.000 Silver (ένα premium νόμισμα στο παιχνίδι που κοστίζει πραγματικά χρήματα) σε 1.200 Silver – από 10 σε 12 δολάρια ανά σεζόν.

Η Bungie ανακοίνωσε ταυτόχρονα ότι θα χρεώνει 10% περισσότερο για τα πακέτα κατάταξης του season pass, τα οποία επιταχύνουν τη διαδικασία για να φτάσετε στο μέγιστο της γεμάτης λάφυρα μπάρας προόδου κάθε σεζόν. Με την αύξηση αυτή το +10 Ranks Bundle θα αυξηθεί από 2.000 Silver σε 2.200 Silver (ή από $20 σε $22).

Ενώ αυτό θα επηρεάσει όσους αγόραζαν season passes στο Destiny a la carte, η αύξηση της τιμής δεν επηρεάζει όσους έχουν ήδη αγοράσει ολόκληρο το έτος της seasonal πρόσβασης μέσω της deluxe έκδοσης του Destiny 2: Lightfall – τουλάχιστον όχι μέχρι το επόμενο μεγάλο expansion που που έχει προγραμματιστεί για το επόμενο έτος: The Final Shape.

Πρόταση: Destiny 2 Root of Nightmares: Που μπορείτε να παρακολουθήσετε το raid race

Δεν προσφέρθηκε κανένας λόγος για την αύξηση της τιμής, εκτός από τις δηλώσεις των προγραμματιστών: “Αυτή θα είναι η νέα τιμολόγηση για τα Season Passes στο έτος του Lightfall για όσους επιθυμούν να μεγιστοποιήσουν τις ανταμοιβές τους με κάθε νέα Season, και θα αξιολογήσουμε νέες προσεγγίσεις για το περιεχόμενο post-lauch στο έτος του The Final Shape”. Η Bungie επισήμανε επίσης την ανανεωμένη επένδυση στο seasonal περιεχόμενο: “…οι ομάδες μας συνεχίζουν να επενδύουν στη δημιουργία συναρπαστικών εποχιακών εμπειριών για το έτος του Lightfall…”

Αν και το κόστος του seasonal περιεχομένου ήταν πάντα πολύ χαμηλό, ειδικά για τους παίκτες που το αγοράζουν όλο μπροστά με τα ετήσια expansion bundles, υπήρξε επίσης συνεχής συζήτηση σχετικά με την ποιότητα αυτού του περιεχομένου, το οποίο συχνά βασίζεται σε επαναλαμβανόμενες δραστηριότητες και επανεκδοθέντα όπλα και πανοπλίες από προηγούμενες επεκτάσεις ή επαναλήψεις του Destiny. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η αυξημένη τιμή και η υπόσχεση για επένδυση σε seasonal περιεχόμενο σημαίνει ότι θα πάρουμε 20% περισσότερο από το live-service pipeline της Bungie.

Διαβάστε επίσης: Destiny 2: Ήρθε πλέον στα desktop και είναι καλύτερο από τις κονσόλες

πηγή πληροφοριών:ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS