ΑρχικήgamingMagicCon: To Σικάγο Φλέγεται με το Metagame Mentor: Murders at Karlov Manor

MagicCon: To Σικάγο Φλέγεται με το Metagame Mentor: Murders at Karlov Manor

Το MagicCon έχει γίνει το επίκεντρο του Magic: The Gathering με το πιο πρόσφατο γεγονός το Metagame Mentor: Murders at Karlov Manor.

Το MagicCon έχει γίνει το επίκεντρο του Magic: The Gathering με το πιο πρόσφατο γεγονός το Metagame Mentor: Murders at Karlov Manor.

Γεια σας και καλώς ήρθατε πίσω στο Metagame Mentor, τον εβδομαδιαίο οδηγό σας για τα κορυφαία decks και τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο Constructed στον δρόμο για το Pro Tour. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, έκλεισε η ιστορία στο MagicCon: Σικάγο, όπου ο Seth Manfield κατέκτησε το τρόπαιο του Pro Tour με το καινοτόμο deck των Rakdos Vampires και ο Rei “ctfsoc” Zhang κέρδισε το $75K Standard Open με ένα καινοτόμο Sultai Ramp brew.

Για να υποστηρίξουμε τον τρέχον κύκλο των Περιφερειακών Προκριματικών Πρωταθλημάτων, ο σημερινός μας άρθρος θα επικεντρωθεί στο Standard, αναλύοντας τα μαθήματα από το Σικάγο και την επίδραση του Murders at Karlov Manor στο format. Θα επιστρέψω την επόμενη εβδομάδα για να καλύψω τις κορυφαίες ιστορίες Pioneer από το Pro Tour.

Το Metagame του Standard στο Σικάγο

Το Standard είναι ένα περιστρεφόμενο 60-φύλλο format που επιτρέπει προς το παρόν τα σετ επέκτασης από το Innistrad: Midnight Hunt και μετά. Ήταν το format επιλογής για αρκετά νέα ανταγωνιστικά events στο MagicCon: Σικάγο. Το κεντρικό γεγονός ήταν το $75K Standard Open, ένα μαζικό πολυήμερο event με ένα έπαθλο $75,000, καθώς και οκτώ προσκλήσεις για το Pro Tour Thunder Junction. Επιπλέον, υπήρχε το Standard Cup, ένα μικρότερο event μιας μόνο ημέρας όπου τα έπαθλα περιλάμβαναν αποκλειστικά playmats και ένα πολυπόθητο τρόπαιο, το οποίο κέρδισε ο Sean Burke.

Συνδυάζοντας και τα δύο events, ανέλυσα 568 decks. Για την ανάλυσή μου, καθόρισα τα αρχετύπα μόνος μου, αγνοώντας πιθανώς ασυνέπειες ετικετών στο Melee. Για κάθε αρχέτυπο, καθόρισα το μερίδιο στο metagame και το ποσοστό νίκης σε μη-καθρέπτη, μη-αποχώρηση, μη-ισοπαλίες αναμετρήσεις. Τα αποτελέσματα παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα, όπου το κάθε όνομα αρχετύπου συνδέεται με μια καλά επιδόσμενη λίστα deck κοντά στον αναγκαιόμενο συνολικό.

Δείτε επίσης: Τα παιχνίδια του PlayStation Plus για τον Μάρτιο

Η κατηγορία “Άλλα” περιλάμβανε αρχετύπους όπως Grixis Hidetsugu και Kairi, Abzan Midrange, Boros Aggro, Jeskai Convoke, Sultai Cauldron, Esper Legends, Jund Midrange, Rakdos Sacrifice, Gruul Dinosaurs, Gruul Counters, Mono-Black Aggro, Poison Ivy, Sultai Midrange, Azorius Craft, Selesnya Toxic, Naya Counters, Jeskai Prowess, Bant Control, Selesnya Enchantments, Grixis Reanimator, Izzet Pirates, Sultai Ramp, Golgari Mill, Abzan Caves, Mono-Black Midrange, Azorius Convoke, και Mono-Blue Tempo, και πολλά άλλα.

Σε σύγκριση με τις τελευταίες αναλύσεις μεταγραμμάτων μου από τις 4 και 11 Ιανουαρίου, τις οποίες παρείχα όταν ο κύκλος των προκριματικών για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα ξεκινούσε μόλις, οι σημαντικότερες εξελίξεις προέρχονται από την κυκλοφορία του “Murders at Karlov Manor”. Μετά τη νέα σειρά που παρείχε το Novice Inspector για το Boros Convoke και το No More Lies για το Azorius Control, αυτά τα δύο decks ανέβηκαν γρήγορα στην κατάταξη. Η αύξηση του Boros Convoke ήρθε εις βάρος του Mono-Red Aggro και του Azorius Soldiers, ενώ η άνοδος του Azorius Control οδήγησε στη μείωση του Rakdos Control και του Domain Ramp.

Δείτε ακόμα: Roblox: 34 εκατ. credentials έχουν βρεθεί στο dark web από το 2021

Κοιτώντας τις ποσοστώσεις νικών, λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος του δείγματος, οι περισσότερες αρχέτυπες ήταν σχεδόν αδιάκριτες από το 50% ενάντια στο πεδίο. Το Azorius Control και το Dimir Midrange έχουν ένα ευνοϊκό matchup ενάντια στο Boros Convoke, οδηγώντας σε συνολικά σταθερά αποτελέσματα, αλλά είναι δύσκολο να βγάλουμε ισχυρά συμπεράσματα από τα διαθέσιμα δεδομένα. Θα πω, ωστόσο, ότι το Bant Toxic απέδωσε ασθενώς. Το Bant Toxic αντιμετωπίζει δυσκολίες απέναντι στο Boros Convoke και έχει λιγότερο Domain Ramp να κυνηγήσει από πέρυσι. Επιπλέον, πολλά decks ελέγχου έχουν προσθέσει πλέον το Temporary Lockdown στα κύρια decks τους, το οποίο όχι μόνο κρατάει το Boros Convoke υπό έλεγχο, αλλά κάνει επίσης το Bant Toxic κακά τοποθετημένο.

Οι Πιο Δημοφιλείς Κάρτες από τα Murders at Karlov Manor

Οι “Murders of Karlov Manor” είχαν σημαντική επίδραση στο Standard. Ο παρακάτω πίνακας αποκαλύπτει τις 20 πιο δημοφιλείς νέες κάρτες στο Standard ανάμεσα στα decklists που καταχωρίστηκαν για τα δύο κορυφαία τουρνουά Standard στο MagicCon: Chicago το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Οι "Murders of Karlov Manor" είχαν σημαντική επίδραση στο Standard. Ο παρακάτω πίνακας αποκαλύπτει τις 20 πιο δημοφιλείς νέες κάρτες στο Standard ανάμεσα στα decklists που καταχωρίστηκαν για τα δύο κορυφαία τουρνουά Standard στο MagicCon: Chicago το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Πολλές από αυτές τις κάρτες εντάχθηκαν σε υπάρχοντες κορυφαίους τύπους αρχετύπων που ήταν ήδη δημοφιλείς πριν από την κυκλοφορία του “Murders at Karlov Manor”. Για παράδειγμα:

Το No More Lies αναβαθμίστηκε από το Make Disappear για το Esper Midrange. Το νέο Mana Leak ήταν η πιο δημοφιλής νέα κάρτα στο Σικάγο, τόσο στο Pioneer όσο και στο Standard.

Το Doorkeeper Thrull σταματά τις ενεργοποιήσεις του Deep-Cavern Bat, του Knight-Errant of Eos και του Atraxa, Grand Unifier. Οι περισσότεροι παίκτες του Esper Midrange πρόσθεσαν το Doorkeeper Thrull στο sideboard τους, και μερικοί το έβαλαν ακόμα και στο κύριο τους deck, κόβοντας το Deep-Cavern Bat.

Δείτε επίσης: Το Meta Quest+ παρουσιάζει νέο κατάλογο παιχνιδιών

Το Cryptic Coat και ο Lazav, Wearer of Faces παρείχαν στο Dimir Midrange με τη δύναμη του κόπου ενάντια στις κάρτες αφαίρεσης και δυνητικά μη αποκλείσιμα πλάσματα για να ενεργοποιήσουν τον Gix, Yawgmoth Praetor.

Το Long Goodbye, που υιοθετήθηκε σε διάφορα μαύρα midrange decks, είναι το πρώτο αντιμετώπισμα σε ταχύτητα άμεσης αφαίρεσης στο Standard που σκοτώνει μόνο το Raffine, Scheming Seer; τον Gix, Yawgmoth Praetor; ή το Subterranean Schooner για δύο μάνα ή λιγότερο.

Ο Fugitive Codebreaker και το Case of the Crimson Pulse παρείχαν στο Mono-Red Aggro επιπλέον αντοχή και τράβηγμα καρτών σε πιο μακροχρόνια παιχνίδια, επιτρέποντάς τους να ψάξουν για τα τελευταία σημεία καύσης.

Το Underground Mortuary και ο Sharp-Eyed Rookie προστέθηκαν σε διάφορα Golgari Midrange decks, υποστηρίζοντας τη σουίτα πλασμάτων τους και τη βάση τους σε μάνα.

Sultai Ramp με το Aftermath Analyst

Πέρα από αυτές τις προσθήκες στα υπάρχοντα κορυφαία αρχέτυπα, το “Murders at Karlov Manor” παρείχε επίσης την απαραίτητη υποστήριξη για να αναδείξει περιθωριακά αρχέτυπα και να διευκολύνει ολοκαίνουριες στρατηγικές. Ας εστιάσουμε στα πιο καυτά, πιο καινοτόμα νέα decks και εξελίξεις.

Ο Rei “cftsoc” Zhang είναι ένας από τους καλύτερους σχεδιαστές deck στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή, και είμαι πάντα ενθουσιασμένος να δω τα καινοτόμα combo decks τους. Έχουν παρουσιάσει προηγουμένως brews όπως το Naya Fury, το Jeskai Storm, το RataBlade Combo, το Archfiend Alteration, το Spelunking Scapeshift και το Four-Color Legends, και δεν απογοήτευσαν αυτό το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο cftsoc κέρδισε το $75K Standard Open με ένα deck που κανείς δεν περίμενε, κερδίζοντας πρόσκληση για το Pro Tour Thunder Junction. Δεν μπορώ να περιμένω να δω ποιο Standard deck θα φέρουν εκεί.

Διαβάστε παράλληλα: Η Sony Ακυρώνει το Παιχνίδι Twisted Metal

Λοιπόν, τι κάνει αυτό το Sultai Ramp deck; Η εξαιρετική νέα κάρτα είναι το Aftermath Analyst, το οποίο αλληλεπιδρά με όλα τα νέα Capenna fetch lands, όπως τα Obscura Storefront και Brokers Hideout. Αυτά τα fetch lands προκαλούν landfall στο Nissa, Resurgent Animist, το οποίο στη συνέχεια αρπάζει το Aftermath Analyst ως Elf. Στο mid-game, το Aftermath Analyst ή το Splendid Reclamation παρέχουν μια τεράστια αύξηση στη μάνα όταν επιστρέφετε όλα αυτά τα fetch lands στο πεδίο μάχης. Και μόλις δείτε αρκετά από το deck σας, υπάρχει ακόμα και ένα απεριόριστο combo!

Για να γίνετε απεριόριστος, χρειάζεστε το Nissa, Resurgent Animist, το Slogurk, the Overslime, και το Takenuma, Abandoned Mire στο πεδίο μάχης, μαζί με το Aftermath Analyst και 10 New Capenna fetch lands στο graveyard. Στο χέρι, χρειάζεστε το Takenuma, το οποίο κανάλιαρε για να επιστρέψετε το Aftermath Analyst, ξεκινώντας το loop. Ρίξτε και θυσιάστε το Aftermath Analyst, επιστρέφοντας όλα τα land στο πεδίο, ενεργοποιώντας το Nissa να προσθέσει 11 mana. Χάνετε ένα Takenuma στον κανόνα του θρύλου και πρέπει να θυσιάσετε όλα τα New Capenna fetch lands, βάζοντας πολλούς μετρητές στο Slogurk. Επιστρέψτε το Slogurk στο χέρι, επιστρέφοντας το Takenuma στη διαδικασία. Ξαναρίξτε το Slogurk, κανάλιαρε το Takenuma – έχετε ξοδέψει τώρα 11 mana – και loop από την αρχή για να αφήσετε το deck σας. Μόλις ξεθωρίσετε όλα τα land σας, κάθε loop γίνεται mana-positive, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε άπειρη μάνα. Τελικά, χρησιμοποιείτε το Takenuma για να επιστρέψετε το Jace, the Perfected Mind αρκετές φορές για να αφήσετε άδειο το deck του αντιπάλου σας. Αυτή είναι η κατασκευή του deck σε επίπεδο ιδιοφυίας.

Διαβάστε ακόμα: Tα 10 καλύτερα platform games που δεν έχουν ως πρωταγωνιστή τον Mario

Σημειώστε ότι τα 68 φύλλα δεν είναι λάθος καταχώρισης λίστας του deck. Πράγματι, έχει νόημα για μένα. Χρειάζεστε ένα κρίσιμο μέγεθος από New Capenna fetch lands για να προχωρήσετε στο combo, αλλά χρειάζεστε επίσης αρκετά fetchable βασικά land για να παίξετε ένα κανονικό παιχνίδι. Για να πάρετε τους επιθυμητούς αριθμούς, πρέπει να ξεπεράσετε τα 60. Μου θυμίζει τον Hall of Famer Makihito Mihara, ο οποίος έφτασε στο Top 8 του Grand Prix Kobe 2011 με ένα 64-φύλλο Scapeshift deck. Ήταν ο μόνος τρόπος να έχει τουλάχιστον 7 Mountains για το Scapeshift ενώ διατηρεί ένα επαρκές ποσοστό πηγών που παράγουν μπλε για το Cryptic Command. Επίσης, ο Hall of Famer Ben Rubin έφτασε στο Top 8 του Grand Prix Oakland 2016 με ένα 64-φύλλο deck. Η λογική του ήταν ότι χρειαζόταν περισσότερα από 60 φύλλα για να χωρέσει όλα τα fetchable lands. Η λογική του Rei Zhang πιθανότατα ήταν παρόμοια με αυτήν των μεγαλύτερων όλων των εποχών, και η νίκη του είναι μία για τις αιώνιες.

Boros Convoke με το Novice Inspector

Μεταβαίνοντας σε decks που είναι πιο εύκολα κατανοητά, το Boros Convoke είναι η τελευταία νέα τάση στο Standard. Ήταν ένα περιθωριακό 1% του μεταγράφου πριν από το “Murders at Karlov Manor”, αλλά μετά την προσθήκη αρκετών νέων καρτών, ανέβηκε στο εντυπωσιακό ποσοστό του 13% στο Σικάγο. Ο Jacob Powell πήγε 10-4 με το deck που φαίνεται παραπάνω, το οποίο έχει πολλές ομοιότητες με την έκδοση του Pioneer. Η καμπύλη του Voldaren Epicure στο Gleeful Demolition σας επιτρέπει να καλέσετε τον Knight-Errant of Eos το νωρίτερο από το turn two, και μια επόμενη Imodane’s Recruiter επιτρέπει έναν μαζικό κύμα ζημιάς.

Υπάρχουν τρεις κύριες νέες κάρτες. Η πιο σημαντική είναι ο Novice Inspector, που επιτρέπει επιτέλους να τρέξουμε αρκετά καλούς παραγωγούς αντικειμένων για το Gleeful Demolition στο Standard. Το Warleader’s Call είναι άλλη μια καλή προσθήκη – ένας συνδυασμός του Impact Tremors και του Glorious Anthem, παρέχοντας εκπληκτική συνέργεια με το Gleeful Demolition και το Resolute Reinforcements. Τέλος, το Case of the Gateway Express είναι εξαιρετικός τρόπος για να εκμεταλλευτείτε τη στρατηγική go-wide, απαντώντας το Deep-Cavern Bat ή το Sheoldred, the Apocalypse ενώ προσθέτει ένα χρήσιμο +1/+0 boost. Με αυτές τις προσθήκες, το Boros Convoke έφερε την ισχύ του Pioneer στα Standard τουρνουά.

Azorius Control με το No More Lies

Χάρη στο “Murders at Karlov Manor”, το Azorius Control έχει επανεμφανιστεί ως ένα από τα κορυφαία decks στο Standard. Δεν ήταν πραγματικά κάτι το σημαντικό τον Ιανουάριο, αλλά μετά την απόκτηση του No More Lies, Deduce και Meticulous Archive, καθιερώθηκε ως ένας πρωταγωνιστής. Το Azorius Control ήταν το 8,8% του Standard μεταγράφου στο Σικάγο. Ο Isaac Sears τερμάτισε δεύτερος στο $75K Standard Open με τη λίστα που φαίνεται παραπάνω, κερδίζοντας πρόσκληση για το Pro Tour Thunder Junction.

Χάρη στις νέες προσθήκες, το Azorius Control στο Standard τώρα έχει επιτέλους ένα στιβαρό σύνολο αφαίρεσης στόχου, αντιμαγείας, απόκτησης καρτών, καθαρισμούς και planeswalkers. Το deck φαίνεται να είναι σε καλή θέση επειδή, ακριβώς όπως στο Pioneer, έχει μια καλή αντιστοιχία ενάντια στο Boros Convoke. Τέσσερις κύριες αντίγραφα του Temporary Lockdown στο κύριο deck κρατούν τη στρατηγική βάσει των tokens κάτω από έλεγχο και το Azorius Control στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης: Ενημέρωση για την Έκδοση 1.6 του Stardew Valley

Για τους παίκτες ελέγχου, το Azorius δεν ήταν ο μοναδικός συνδυασμός χρωμάτων που κέρδισε πολλά από το “Murders at Karlov Manor”: Η επανέκδοση του Lighting Helix επέτρεψε επίσης το Boros Control. Ως ένα μη-μπλε deck, λείπει από αντιμαγεία και απόκτηση καρτών, αλλά αντισταθμίζει αυτό με ζωή που αποκτά από απευθείας ζημιές spells. Αυτά όχι μόνο σας βοηθούν να παραμείνετε ζωντανοί αλλά σας δίνουν επίσης τη δυνατότητα να μεταβείτε σε ρόλο aggro σε αντιστοιχίες όπου τα έξι sweepers στο κύριο deck δεν είναι καλά. Η λίστα που φαίνεται παραπάνω, η οποία μπορεί να επωφεληθεί από πρόσθετες θέσεις sideboard ενάντια στο Azorius Control, πήγε 9-4-1 στο $75K Standard Open.

Αυτό το deck χρησιμοποιεί τον Quintorius Kand με ένα δίκαιο τρόπο, καθώς το Spark Double δεν είναι νόμιμο στο Standard. Το casting του Heartflame Duelist ή του Virtue of Loyalty από τη ζώνη του adventure ενεργοποιεί το planeswalker, επιτρέποντάς σας να αφαιρείτε σταδιακά τον αντίπαλο. Όταν παίζετε ενάντια σε αυτό το deck, πρέπει να αναγνωρίσετε ότι το δικό σας συνολικό βαθμό ζωής θα είναι πιο σημαντικός από ό,τι ενάντια στο Azorius Control.

Sultai Reanimator με το Steamcore Scholar

Εκτός από το combo, τον έλεγχο και το aggro, το “Murders at Karlov Manor” επέτρεψε επίσης νέες στρατηγικές reanimator. Σε αυτό το Sultai deck, ο κύριος στόχος είναι να γεμίσετε το graveyard για το Squirming Emergence, το οποίο τελικά επιστρέφει στο παιχνίδι τον Atraxa, Grand Unifier ή τον Titan of Industry. Αν έχετε καταβρεί αρκετά, μπορείτε να επιστρέψετε ακόμη και χτυπητές όπως το One with the Multiverse ή το Portal to Phyrexia.

Αν και όλες αυτές οι κάρτες ήταν διαθέσιμες πριν, οι κατασκευαστές deck στο Standard έλειπαν από κρίσιμη μάζα καρτών που γεμίζουν το graveyard σας ενώ ψάχνουν για το Squirming Emergence. Το “Murders of Karlov Manor” εισάγει το Steamcore Scholar, που σχεδιάζει δύο κάρτες ενώ απορρίπτει τον Atraxa, Grand Unifier. Επιπλέον, τα surveil lands (Hedge Maze, Underground Mortuary και Undercity Sewers) είναι στην καλύτερή τους μορφή σε μια στρατηγική reanimator επειδή υποστηρίζουν την απεριόριστη κάθοδο ενώ διορθώνουν το mana σας. Χρησιμοποιώντας την παραπάνω λίστα, ο Brian Zeng τερμάτισε τέταρτος στο $75K Standard Open, κερδίζοντας πρόσκληση για το Pro Tour Thunder Junction.

Dimir Reanimator with Reenact the Crime

Αντί να προσθέσετε πράσινο για το Squirming Emergence, τι λέτε για το να διατηρήσετε ένα άψογο μπλε-μαύρο χρωματικό συνοικισμό για να εκμεταλλευτείτε το Beseech the Mirror και το Reenact the Crime; Αυτό ακριβώς έκανε ο πρώην μέλος του Rivals League, Zachary Kiihne. Παρόλο που πήγε απλώς 5-3 στο $75K Standard Open, υπάρχει πολύ μεγάλη δυνατότητα σε αυτήν τη νέα στρατηγική Dimir Reanimator, η οποία δεν θα μπορούσε να υπάρξει πριν από το “Murders at Karlov Manor” που παρουσίασε το Reenact the Crime.

Δείτε επίσης: Βελτίωση της Ασφάλειας στο Helldivers 2: Αντιμετώπιση των Απατεώνων

Το κύριο σχέδιο του deck είναι να ξεκινήσετε με το Collector’s Vault στον δεύτερο γύρο, ή εναλλακτικά με το Matzalantli, the Great Door ή το The Modern Age στον τρίτο γύρο. Οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές σας επιτρέπει να απαλλαγείτε του Atraxa, Grand Unifier ή του Breach the Multiverse στον τέταρτο γύρο, με τέσσερα mana και bargain fodder διαθέσιμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ρίξετε το Reenact the Crime, ενδεχομένως μέσω του Beseech the Mirror, για να ρίξετε ένα δωρεάν αντίγραφο ενός από εκείνους τους ισχυρούς εφτά-drops. Ο οραματισμός είναι να πέσετε στο Conspiracy Unraveler μετά από το Breach the Multiverse, και μετά να συλλέξετε αποδεικτικά στοιχεία για να δημιουργήσετε ένα ανίκητο κατάσταση παιχνιδιού.

Grixis Hidetsugu και Kairi με Push // Pull

Το τελικό νέο deck που ήθελα να επισημάνω, το οποίο ο πιλότος Wentong Zhang οδήγησε σε ρεκόρ 9-5 στο $75K Standard Open, εκμεταλλεύεται το νέο split card Push // Pull. Το Push είναι ένα removal spell δύο mana, κατάλληλο για μια midrange στρατηγική. Το Pull μπορεί να επιστρέψει δύο δημιουργίες για ένα γύρο, που είναι αρκετά ισχυρό όταν στοχεύετε σε δύο αντίγραφα του Trumpeting Carnosaur. Η επιστροφή του Bloodtithe Harvester ή του Corpse Appraiser είναι επίσης αξιόλογη, καθώς μπορούν να παρέχουν χρήσιμη αξία πριν πρέπει να θυσιαστούν.

Το πραγματικό αναδεικνύεται με την αλληλεπίδραση μεταξύ του Hidetsugu και του Kairi. Η τιμή μάνας του Push // Pull είναι 8, που σημαίνει ότι αν αποκαλύψετε το Push // Pull όταν πεθάνει το Hidetsugu και το Kairi, τότε ο αντίπαλος σας χάνει 8 ζωές ενώ εσείς έχετε τη δυνατότητα να ρίξετε ένα Pull που κερδίζει το παιχνίδι. Θα επιστρέψετε το Hidetsugu και το Kairi και μια άλλη δημιουργία στο πεδίο μάχης, θα χτυπήσετε για να θέσετε τον αντίπαλο σας σε χαμηλό ενικοψηφιακό εύρος, και θα θυσιαστείτε το Hidetsugu και το Kairi στο τέλος του γύρου για να δώσετε το τελειωτικό χτύπημα. Το Push // Pull συνήθως κερδίζει το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο που έκανε το Explosive Singularity, αλλά λειτουργεί και ως αποτελεσματικό removal spell στον δεύτερο γύρο, κάνοντας το deck πολύ πιο ευέλικτο.

Αντιμετώπισε τον Ανταγωνισμό!

Το Murders at Karlov Manor έχει εμποτίσει το Standard με ισχυρές νέες στρατηγικές, συμπεριλαμβανομένου του απίστευτου Sultai Ramp deck που κέρδισε το $75K Standard Open. Με έναν πληθώρα ανταγωνιστικά εφικτές στρατηγικές, το Standard προσφέρει κάτι για κάθε στυλ παιχνιδιού. Επιλέξτε το αγαπημένο σας deck ή δημιουργήστε το δικό σας, και στραφείτε για μάχη σε ένα Standard Showdown ή ένα Regional Championship Qualifier!

Πηγή πληροφοριών: magic.gg

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS