ΑρχικήgamingΑντιδράσεις στο Subnautica 2: Multiplayer ή Singleplayer?

Αντιδράσεις στο Subnautica 2: Multiplayer ή Singleplayer?

Subnautica 2

Το στούντιο του παιχνιδιού επιβίωσης Subnautica 2, Unknown Worlds, ανταποκρίνεται στις ανακοινώσεις του εκδότη Krafton περί του multiplayer live-service.

“Χωρίς season passes. Χωρίς battle passes. Χωρίς συνδρομή”.

Δείτε επίσης: GTA 6: Ο CEO της Take-Two Αποκαλύπτει Νέα για την Κυκλοφορία

Η Unknown Worlds, η εταιρεία που αναπτύσσει το Subnautica 2, κινήθηκε για να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες των οπαδών μετά την ανακοίνωση της εκδοτικής εταιρείας Krafton ότι η συνέχεια του επιτυχημένου παιχνιδιού υποβρύχιας επιβίωσης θα είναι ένας multiplayer τίτλος που υιοθετεί ένα “μοντέλο παιχνιδιού ως υπηρεσία”.

Η Krafton έκανε τις ανακοινώσεις στην πρόσφατη οικονομική έκθεσή της, η οποία έφερε επίσης την είδηση ότι το Subnautica 2 – το τρίτο παιχνίδι στη σειρά της Unknown Worlds, μετά το επικριτικά αποδεκτό πρωτότυπο του 2018, Subnautica, και τη συνέχεια του το 2021, Subnautica: Below Zero – θα κυκλοφορήσει φέτος. Και με τους οπαδούς να αρχίζουν να εκφράζουν δυσαρέσκεια για την πιθανή αποκλίνουσα πορεία από την ατομική, αυτόνομη επιβίωση της προηγούμενης σειράς Subnautica, η Unknown Worlds αντέδρασε γρήγορα, προσφέροντας διευκρινίσεις στο ιστολόγιό της.

Δείτε ακόμα: Νέο Game+ και Νέες Στολές στο Marvel’s Spider-Man 2 τον Επόμενο Μήνα

Αρχίζοντας με την ανακοίνωση για το multiplayer παιχνίδι, αυτό φαίνεται να είναι αληθές, με το Subnautica 2 να επιβεβαιώνεται ότι μπορεί να παιχτεί συνεργατικά με έως και τέσσερις παίκτες. Ωστόσο, η Unknown Worlds επιμένει ότι η συνέχεια “δεν επικεντρώνεται στο multiplayer” και ότι η συνεργασία είναι “εντελώς προαιρετική”, με τους παίκτες να μπορούν να παίξουν το παιχνίδι εντελώς μόνοι τους, αν το επιθυμούν.

Όσον αφορά στα συναγερμού της Krafton για το ” μοντέλο παιχνιδιού ως υπηρεσία “, η Unknown Worlds διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει λόγος για ανησυχία, λέγοντας: “Απλά σχεδιάζουμε να ενημερώνουμε συνεχώς το παιχνίδι για πολλά χρόνια… Σκεφτείτε το μοντέλο ενημέρωσης Early Access μας, αναπτυγμένο.” Αυτό, συνεχίζει, σημαίνει, “Χωρίς season passes, Χωρίς battle passes, Χωρίς συνδρομή”. Όσον αφορά στις μικροσυναλλαγές; Δεν αναφέρθηκε καν.

Τέλος, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Krafton ότι το Subnautica 2 θα κυκλοφορήσει φέτος – μια δήλωση που το στούντιο λέει ότι δεν είναι αληθής. “Το Early Access δεν προορίζεται για κυκλοφορία το 2024,” εξηγεί η Unknown Worlds, “αλλά σχεδιάζουμε να μοιραστούμε πολλές περισσότερες πληροφορίες αργότερα μέσα στο έτος”. “Ευχαριστούμε που παρακολουθείτε για οποιαδήποτε είδηση σχετικά με την πρόοδο μας στο επόμενο παιχνίδι,” πρόσθεσε. “Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα σας δείξουμε τι έχουμε εργαστεί και ελπίζουμε ότι θα σας αρέσει όσο και εμάς.”

Δείτε επίσης: Το ‘Elden Ring’ Έρχεται στο Κινητό: Όσα Γνωρίζουμε

Η Unknown Worlds – η οποία εξαγοράστηκε από την εταιρεία του PUBG, Krafton, το 2021 – έχει επί του παρόντος δύο επιβεβαιωμένα έργα σε εξέλιξη: το Subnautica 2 και το Moonbreaker, ένα tactical μάχης παιχνίδι εμπνευσμένο από επιτραπέζια παιχνίδια, το οποίο έλαβε την έκδοσή του 1.0 στις αρχές του Φεβρουαρίου μετά από τέσσερις μήνες πρόσβασης στο Steam Early Access. Αρχικά, το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να περιλαμβάνει loot boxes, ένα battle pass, εικονικό νόμισμα και ένα premium κατάστημα εντός του παιχνιδιού, αλλά η Unknown Worlds ανατράπηκε από αυτά τα σχέδια τον Οκτώβριο του 2023 μετά από “ανάγνωση και αξιολόγηση” των αντιδράσεων των παικτών – μια ευπρόσδεκτη αναστροφή, δεδομένου ότι ο Robert Purchese του Eurogamer είχε να πει μερικά καλά πράγματα για το Moonbreaker εκτός από την εμπορικοποίησή του όταν το παίξαμε πέρυσι.

Πηγή: eurogamer

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS