ΑρχικήgamingKerbal Space Program 2: "Λανσάρεται" με το 'For Science!'

Kerbal Space Program 2: “Λανσάρεται” με το ‘For Science!’

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση του Kerbal Space Program 2, λέγεται ‘For Science!’, ξεκίνησε την Τρίτη και “εκτοξεύει” τον αριθμό τον παικτών.

Η ενημέρωση παρείχε την απαραίτητη Delta-V* σε ένα παιχνίδι που αντιμετώπιζε δυσκολίες στο να ξεπεράσει την τροχιά.

Δείτε επίσης: Ο Κόσμος του Gaming στο Pornhub: Η Ανασκόπηση του 2023

Μετά την ενημέρωση, το Kerbal Space Program 2 είδε μια εκπληκτική αύξηση κατά 1.700% στον αριθμό των παικτών στο Steam, καθώς οι φίλοι επείγονταν να βιώσουν την ενημέρωση “For Science!”.

Παρόλο που έχει ήδη λάβει ορισμένες διορθώσεις σφαλμάτων και άλλες προσαρμογές, το “For Science!” αντιπροσωπεύει την πρώτη σημαντική ενημέρωση περιεχομένου για το Kerbal Space Program 2 από την κυκλοφορία του τον Φεβρουάριο.

Η βασική προσθήκη με την ενημέρωση με το εύστοχο όνομα είναι ένα νέο λειτουργικό παιχνίδι εξερεύνησης, το οποίο περιλαμβάνει αποστολές και ένα εκτενές δέντρο τεχνολογίας, παρόμοιο με αυτό που είδαμε στο αρχικό Kerbal Space Program. Αυτές οι προσθήκες όχι μόνο καθιστούν το Kerbal Space Program 2 ένα πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι, αλλά παρέχουν περισσότερα βήματα για οποιονδήποτε ίσως νιώθει ανασφαλής να εξερευνήσει το σκοτεινό κενό του διαστήματος.

Ο κατάλογος σας με τα αρχικά εξαρτήματα είναι περιορισμένος, αλλά καθώς εκτελείτε περισσότερα πειράματα και ξεφεύγετε αργά από τη βαρύτητα, περισσότερες δυνατότητες ανοίγονται στον παίκτη.

Δείτε ακόμα: Sea of Stars: Αντικαθιστά NPC μετά από κατηγορίες απάτης

Το λειτουργικό παιχνίδι εξερεύνησης παρέχει επίσης πρόσβαση στον έλεγχο των αποστολών, που παρέχει στους παίκτες μια σειρά από ολοένα και πιο δύσκολα ορόσημα που θα τους καθοδηγήσουν στο ταξίδι τους. Ενώ δεν υπάρχει ακόμη καμία ποινή συνδεδεμένη με την αποτυχία, η προσθήκη στόχων και αντικειμένων που ξεκλειδώνονται παρέχει έναν τρόπο να παραμείνετε απασχολημένοι και έπειτα από τον αρχικό σας ενθουσιασμό. Κάτι που το KSP2 χρειαζόταν επειγόντως μετά τα πρώτα του βήματα στο early access.

*(Το Delta-V γνωστό ως “μεταβολή της ταχύτητας”, συμβολίζεται ως Δv και χρησιμοποιείται στη δυναμική πτήσης διαστημόπλοιων, είναι μια μέτρηση της ώθησης ανά μονάδα μάζας του διαστημοπλοίου που απαιτείται για την εκτέλεση μιας κίνησης, όπως η εκτόξευση από ή ο προσεδάφιση σε πλανήτη ή φεγγάρι, ή μια διαστημική τροχιά.)

Πηγή: polygon.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS