ΑρχικήinetSteve Wozniak: Νοσηλεύτηκε λόγω πιθανού εγκεφαλικού επεισοδίου

Steve Wozniak: Νοσηλεύτηκε λόγω πιθανού εγκεφαλικού επεισοδίου

Ο συνιδρυτής της Apple, Steve Wozniak, διέτρεξε κίνδυνο ενός πιθανού εγκεφαλικού επεισοδίου κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Μεξικό, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, ένα άρθρο αναφέρει, ότι πιθανόν να υπέστη σοβαρή κρίση ιλίγγου.

Steve Wozniak

Ο 73χρονος επιστήμονας και επιχειρηματίας της τεχνολογίας επρόκειτο να συμμετάσχει σε εκδήλωση του Παγκόσμιου Επιχειρηματικού Φόρουμ, που θα διεξαγόταν στην περιοχή Σάντα Φε, στην πρωτεύουσα του Μεξικού, την Τετάρτη απόγευμα.

Ο Steve Wozniak επρόκειτο να μιλήσει στο συνέδριο στις 4:20 μ.μ. τοπική ώρα.

Σύμφωνα με αναφορές από αμερικανικό μέσο ενημέρωσης, επικαλούμενο πηγές με άμεση γνώση, αναφέρεται ότι ολοκλήρωσε την ομιλία του, αλλά στη συνέχεια ανέφερε στη σύζυγό του ότι “αισθανόταν περίεργα”. Σύμφωνα με πληροφορίες, επέμενε να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Το 1976, ο Steve Wozniak ιδρύει τη νεοσύστατη εταιρεία Apple Computer Inc. μαζί με τον επενδυτή και πρώην CEO της Apple, Steve Jobs, που απεβίωσε το 2011.

Steve Wozniak

Η επιχείρησή τους ξεχώρισε στον τομέα των υπολογιστών και συνεχίζει να είναι η πιο αξιόλογη εταιρεία στον κόσμο. Είναι γνωστή για τον αριστοτεχνικό σχεδιασμό και την λειτουργικότητα μιας ευρείας γκάμας προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων φορητών και επιτραπέζιων υπολογιστών, καθώς και των κινητών τηλεφώνων iPhone. Από πολλές δεκαετίες πριν, η εταιρεία έχει δημιουργήσει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε, εργαζόμαστε και διασκεδάζουμε.

Πηγή: reuters.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS