ΑρχικήinetScary Fast: Το νέο Apple event για Mac θα γίνει στις 30...

Scary Fast: Το νέο Apple event για Mac θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου

Η Apple ανακοίνωσε τη δεύτερη φθινοπωρινή της εκδήλωση για φέτος. Πρόκειται για ένα online Apple Event (Scary Fast) που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στις 5:00 μ.μ. Ώρα Ειρηνικού. Αυτή η νέα εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στους Mac και αναμένεται ότι η εταιρεία θα ανανεώσει τη σειρά υπολογιστών της.

Scary Fast: Το νέο Apple event για Mac

Μπορούμε να περιμένουμε ότι η Apple προετοιμάζει ένα νέο εντυπωσιακό event που αναμένεται να εκπλήξει για ακόμη μια φορά τους οπαδούς και τους επαγγελματίες τεχνολογίας. Η εταιρεία είναι γνωστή για τις καινοτομίες της και για την ασυναγώνιστη ταχύτητα και ισχύ των προϊόντων της και αυτό αναμένεται να δούμε και στα νέα προϊόντα.

Δείτε επίσης: Το Apple Pay Later είναι πλέον διαθέσιμο και στις ΗΠΑ!

Ο ιστότοπος εκδηλώσεων της Apple διαθέτει ένα λογότυπο της Apple που μεταμορφώνεται στο εικονίδιο του Mac Finder, επιβεβαιώνοντας την εστίαση του Scary Fast event στους υπολογιστές Mac.

Υπάρχουν πολλές φήμες για τους υπολογιστές Mac της Apple τους τελευταίους μήνες. Θα μπορούσαμε να δούμε μια ανανεωμένη έκδοση του iMac 24 ιντσών, καθώς αυτό το μηχάνημα εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το τσιπ M1 της Apple. Ο Mark Gurman του Bloomberg είπε ότι δεν περιμένει ανανέωση του MacBook Air, αλλά το MacBook Pro 13 ιντσών, το MacBook Pro 14 ιντσών και το MacBook Pro 16 ιντσών θα μπορούσαν ενδεχομένως να αποκτήσουν νέα τσιπ.

Δείτε επίσης: Θα κυκλοφορήσει η Apple νέα μοντέλα iPad τον Μάρτιο του 2024;

Scary Fast: Το νέο Apple event για Mac θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε αν η ανανέωση που θα κάνει η Apple στους υπολογιστές της θα επικεντρωθεί στα νέα τσιπ M3. Ωστόσο, θα μπορούσαμε ίσως να δούμε τα μοντέλα ‌iMac και MacBook Pro να υιοθετούν τη σειρά 3-nanometer M3 τσιπ.

Δεδομένης της σύγχυσης γύρω από τους Mac αυτή τη στιγμή, αυτό το Apple Event “Scary Fast” είναι μια από τις πιο μυστήριες εκδηλώσεις μέχρι τώρα. Ωστόσο, η Apple έχει αναγνωρίσει την ανάγκη για πανίσχυρα συστήματα στον σημερινό κόσμο της τεχνολογίας. Με την εξουσία που συνεχώς αναπτύσσει στην αγορά, φαίνεται ότι η Apple δεν σκοπεύει να συμβιβαστεί με το να είναι απλώς “ένας ακόμη παίκτης” στην αγορά των υπολογιστών. 

Δείτε επίσης: Apple: Προσθέτει Crossword Jam+ στο Apple Arcade – Όλες οι λεπτομέρειες

Σε πέντε ημέρες θα μάθουμε τα πάντα. Η Apple σχεδιάζει να μεταδώσει ζωντανά την εκδήλωση στον ιστότοπό της, στο YouTube και μέσω της εφαρμογής Apple TV.

Πηγή: www.macrumors.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS