ΑρχικήUpdatesThreads: Τελικά Αποκτά Edit Button χωρίς να απαιτείται συνδρομή!

Threads: Τελικά Αποκτά Edit Button χωρίς να απαιτείται συνδρομή!

Η Meta ξεκινά να προσφέρει μια νέα δυνατότητα για Edit Button και δημιουργία “Voice Threads” στην πλατφόρμα Threads, όπως ανακοίνωσε ο Mark Zuckerberg.

Threads Edit Button

Υπάρχουν δύο σημαντικά νέα χαρακτηριστικά για το αναπτυσσόμενο κοινωνικό δίκτυο της Meta που μοιάζει με το X. Στο Threads δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε συνδρομή για να μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας για πέντε λεπτά μετά τη δημοσίευσή τους, σε αντίθεση με το X (πρώην Twitter), που απαιτείται συνδρομή.

Οι αναρτήσεις που υποβάλλονται για επεξεργασία θα φέρουν ένα μικρό εικονίδιο δίπλα στη χρονοσήμανση, υποδεικνύοντας ότι έχουν αναθεωρηθεί. Η προβολή του ιστορικού επεξεργασίας δεν είναι δυνατή, μια επιλογή που το X διατηρεί σε σχέση με το Threads. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Meta, Christine Pai, προς το παρόν δεν σκοπεύει να προσθέσει αυτήν τη δυνατότητα.

Δείτε ακόμη: Threads: Θα μπορείτε να αναζητάτε posts

Παρόλα αυτά, πρέπει να αναγνωρίσω στη Meta το γεγονός, ότι χρειάστηκαν μόνο κάποιους μήνες για να εισαγάγουν ένα Edit Button και όχι πολλά χρόνια. Το Twitter πρόσθεσε τη δυνατότητα επεξεργασίας ως ένα προνόμιο για την μηνιαία συνδρομή που προηγουμένως ονομαζόταν Twitter Blue, τον Οκτώβριο του 2022, λίγο πριν ο Elon Musk αναλάβει την εταιρεία.

Κατάφερα να κάνω μια φωνητική ανάρτηση στο Threads. Κατά τη σύνταξη μιας νέας ανάρτησης στην εφαρμογή iOS, πάτησα ένα κουμπί για να αποκτήσω πρόσβαση στη διεπαφή εγγραφής φωνής και, στη συνέχεια, μπορούσα να πατήσω ένα κόκκινο κουμπί για να ηχογραφήσω τη φωνή μου. Στην ίδια την ανάρτηση, μπορείτε να ακούσετε αυτό που είπα (“This is a voice post on Threads”) και καθώς παίζει η φωνή μου, το κείμενο αυτού που λέω επισημαίνεται στη δημοσίευση. Πολύ ενδιαφέρον! (Το Twitter εισήγαγε τα ηχητικά tweets το 2020 και τις λεζάντες για αυτά τα tweets περισσότερο από έναν χρόνο αργότερα.)

Threads Edit Button

Η Meta συνεχίζει να προσθέτει νέες λειτουργίες στο Threads από το καλοκαίρι, περιλαμβάνοντας μια χρονολογική ροή παρακολούθησης, έναν web-client και τη δυνατότητα αναζήτησης αναρτήσεων.

Πηγή: theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS