ΑρχικήinetΚάποια USB-C Power Banks δεν είναι συμβατά με το iPhone 15

Κάποια USB-C Power Banks δεν είναι συμβατά με το iPhone 15

Δεν είναι όλα τα USB-C Power Banks συμβατά με τα μοντέλα iPhone 15, πιθανώς λόγω της αντίστροφης φόρτισης του iPhone, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να φορτίζουν άλλες συσκευές χρησιμοποιώντας το iPhone τους.

USB-C Power Banks

Η Apple πρόσθεσε μια θύρα USB-C στη σειρά iPhone 15 φέτος, επιτρέποντάς του να συνδεθεί με καλώδια USB-C, USB-C Power Banks και άλλες συσκευές. Ωστόσο, προκύπτει ότι ορισμένα USB-C Power Banks δεν λειτουργούν σωστά με το iPhone 15 της Apple, οπότε προκύπτουν προβλήματα φόρτισης.

Διάφορα Power Banks επηρεάζονται και, λόγω του μεγάλου αριθμού τους στην αγορά, είναι αδύνατο να καταγραφούν τα μοντέλα που δεν λειτουργούν. Ένα από τα μοντέλα που δε λειτουργεί είναι το Anker PowerCore Slim 10K PD. Ένας πελάτης που επικοινώνησε με την Anker ενημερώθηκε, ότι ο μόνος τρόπος για να φορτιστεί το Power Bank με το iPhone, είναι να χρησιμοποιήσει τη θύρα USB-A.

Δείτε ακόμη: iPhone 15: Μπορεί τελικά να το βλάψει ένα καλώδιο Android USB-C

Φαίνεται, ότι η αντίστροφη φόρτιση του iPhone 15 επηρεάζει την φόρτιση της θύρας USB C του Anker PowerCore Slim 10k PD και προς το παρόν δεν υπάρχει λύση γι’ αυτό. Η μοναδική επιλογή για να φορτίσετε το iPhone σας είναι μέσω της θύρας USB A.

Η Anker θα πραγματοποιήσει περαιτέρω δοκιμές σε όλα τα Power Banks, προκειμένου να εξετάσει εάν αυτές είναι οι υπεύθυνες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ορισμένες από αυτές και μελλοντικά θα επιδιώξει να βρει μια λύση για αυτό.

USB-C Power Banks

Τα μοντέλα iPhone 15 διαθέτουν τη δυνατότητα να φορτίσουν ένα Apple Watch, τα AirPods ή ένα άλλο iPhone μέσω της θύρας USB-C. Αυτή η λειτουργία ενδέχεται να επηρεάσει ορισμένα Power Banks. Τα περισσότερα USB-C Power Banks με Power Delivery φαίνεται να λειτουργούν κανονικά, ωστόσο οι κάτοχοι του iPhone 15 πρέπει να γνωρίζουν, ότι ορισμένα Power Banks μπορεί να μην είναι συμβατά με αυτήν τη λειτουργία.

Πηγή: macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS