ΑρχικήUpdatesTo Spotify σάς επιτρέπει να κάνετε «Jam» με 32 φίλους

To Spotify σάς επιτρέπει να κάνετε «Jam» με 32 φίλους

Η νέα δυνατότητα ακρόασης κοινωνικής δικτύωσης του Spotify σάς επιτρέπει να κάνετε «Jam» με 32 φίλους. Το Jam επιτρέπει τόσο στους χρήστες Spotify Free όσο και στους χρήστες Spotify Premium να συμμετέχουν σε μια συνεδρία ακρόασης σε πραγματικό χρόνο και να προσθέτουν τραγούδια σε μια κοινή λίστα αναπαραγωγής.

Spotify Jam

Το Spotify πρόσφατα εισήγαγε μια νέα δυνατότητα κοινωνικής ακρόασης, που επιτρέπει σε πολλούς να γίνουν DJs σε ομαδικές λίστες αναπαραγωγής. Με το Spotify Jam, έως και 32 χρήστες (του Spotify) μπορούν να συμμετέχουν σε πραγματικό χρόνο σε κοινές συνεδρίες ακρόασης, να προσθέτουν τραγούδια στην κοινή playlist και να λαμβάνουν προτάσεις που εξυπηρετούν τις προτιμήσεις των μελών της ομάδας. Μια εκπληκτική επιλογή για να απολαμβάνετε τη μουσική όλοι μαζί!

Δείτε ακόμη: Το Spotify κυκλοφόρησε μια νέα λίστα αναπαραγωγής που ονομάζεται daylist

Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη τόσο για τους χρήστες του δωρεάν Spotify όσο και για τους κατόχους λογαριασμών Spotify Premium. Ωστόσο, μόνο οι συνδρομητές Spotify Premium (που ξεκινά από $5,99/~5,70€) μπορούν να ξεκινήσουν και να προσκαλέσουν άλλους σε μια Jam συνεδρία. Οι συμμετέχοντες στη Jam θα έχουν την επιλογή να επιλέξουν τη συσκευή από την οποία θα αναπαράγουν τη μουσική, να ακούνε από απόσταση και να δουν ποιος πρόσθεσε συγκεκριμένα κομμάτια.

Οι συνδρομητές του Premium που φιλοξενούν μια συνεδρία Jam μπορούν να διαχειριστούν τη συμμετοχή των συντελεστών, τη σειρά των κομματιών ακόμα και να αφαιρέσουν τυχόν τραγούδια από την προεπιλεγμένη σειρά. Μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν τα στοιχεία ελέγχου του “επισκέπτη” και να δώσουν σε άλλους συμμετέχοντες στο Jam τη δυνατότητα να αφαιρέσουν ή να αλλάξουν τραγούδια. Τα μέλη του Spotify Premium μπορούν να δοκιμάσουν αυτή τη δυνατότητα από μόνοι τους, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του ηχείου ή στο μενού με τις τρεις κουκίδες σε μια λίστα αναπαραγωγής και επιλέγοντας το “Έναρξη Jam”.

Στη συνέχεια, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να προστεθούν άλλα άτομα στη διάρκεια λειτουργίας της Jam. Οι συνδρομητές μπορούν να προσκαλέσουν άλλους φέρνονταςκοντά δύο συσκευές με δυνατότητα Bluetooth, όπως ένα τηλέφωνο ή ένα tablet μαζί (αρκεί και τα δύο να υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία), δημιουργώντας έναν κωδικό QR ή κοινοποιώντας έναν άμεσο σύνδεσμο. Αν όλο αυτό ακούγεται πολύ δύσκολο, υπάρχει και μια άλλη επιλογή. Οι χρήστες του Spotify που μοιράζονται μια σύνδεση Wi-Fi θα κληθούν επίσης να συμμετάσχουν σε ένα ενεργό Jam όταν ανοίγουν την εφαρμογή.

Δείτε ακόμη: Το Spotify δοκιμάζει να κάνει τους στίχους μια δυνατότητα μόνο για Premium χρήστες

Spotify Jam

Υπήρξαν πολλές υπηρεσίες, όπως το JQBX και το Jukestar, που αποχώρησαν από το Spotify για να παρέχουν μια παρόμοια συλλογική εμπειρία ακρόασης. Επομένως, είναι λογικό το Spotify να κυκλοφορήσει τη δική του ενσωματωμένη έκδοση αυτής της δυνατότητας. Αυτό επίσης βοηθά στη δικαιολόγηση της αύξησης της τιμής των συνδρομών Premium που εισήγαγε ο γίγαντας της μουσικής ροής φέτος. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι άλλες επερχόμενες λειτουργίες, όπως η πολυαναμενόμενη υποστήριξη HiFi του Spotify, θα έχουν πιο ακριβή συνδρομή.

Το Spotify Jam κυκλοφορεί παγκοσμίως σε όλους τους χρήστες από την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS