ΑρχικήgamingDestiny 2: Η Bungie αποκαλύπτει το σχέδιο για τη διόρθωση του bug...

Destiny 2: Η Bungie αποκαλύπτει το σχέδιο για τη διόρθωση του bug κατασκευής όπλων

Destiny 2

Η Bungie αποκάλυψε μια προσέγγιση δύο βημάτων για τη διόρθωση του σφάλματος κατασκευής όπλων που είναι ενεργό στο Destiny 2. Πρόκειται φαινομενικά για ένα από τα πιο game-breaking bugs που είχε ποτέ το Destiny 2, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να μετατρέπουν τα όπλα σε διαφορετικά αρχέτυπα συνολικά.

Δείτε επίσης: Η Bungie ανακοινώνει την κατάργηση του Legendary Shard στο Destiny 2

Το Destiny 2 έχει μια μακρά ιστορία σφαλμάτων που σπάνε το παιχνίδι από την κυκλοφορία του. Από τη δυνατότητα διεξαγωγής επιδρομών 12 παικτών στο Destiny 2 μέχρι το σφάλμα του Telesto σε αμέτρητες περιπτώσεις, οι παίκτες έχουν δει μερικές περίεργες δυσλειτουργίες όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, αυτό το σφάλμα κατασκευής όπλων είναι ίσως το μεγαλύτερο στην ιστορία του Destiny 2, δεδομένου ότι επιτρέπει στους παίκτες να μετατρέψουν τα Auto-Rifles τους σε εκτοξευτές χειροβομβίδων ή ακόμα και σε κυνηγετικά όπλα. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι αυτό το σφάλμα διαταράσσει κάθε δραστηριότητα στο παιχνίδι, η Bungie αποφάσισε να μην κλείσει το παιχνίδι για συντήρηση. Τώρα, μετά από περισσότερες από 24 ώρες που το σφάλμα ήταν ενεργό στο παιχνίδι, ο προγραμματιστής έχει τελικά περιγράψει λεπτομερώς μια προσέγγιση δύο βημάτων για τη διόρθωσή του.

Αυτό αποκαλύφθηκε από τον επίσημο λογαριασμό της Bungie Help στο Twitter, όπου η ομάδα αναγνώρισε το σφάλμα και ανέφερε ότι το πρώτο βήμα θα αποτρέψει όλους τους παίκτες από το να εξοπλίσουν οποιαδήποτε crafted όπλα στο Destiny 2, το οποίο θα έρθει ως ενημέρωση από την πλευρά του server. Η δεύτερη διόρθωση θα κυκλοφορήσει αργότερα, η οποία θα επαναφέρει τα “παράνομα” perks όλων αυτών των crafted όπλων στις προεπιλογές, ωστόσο, η Bungie δεν έχει δώσει ακόμα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση αυτού του βήματος.

Πρόταση: Destiny 2: Νέες αναβαθμίσεις στις εχθρικές ασπίδες

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό το σφάλμα ανακαλύφθηκε λίγο μετά την έναρξη της λειτουργίας του Trials of Osiris στο Destiny 2 για το Σαββατοκύριακο. Δεδομένου ότι το Trials είναι η πιο ανταγωνιστική δραστηριότητα PvP του παιχνιδιού, πολλοί παίκτες πίστεψαν ότι η Bungie θα το απενεργοποιούσε μέχρι να διορθωθεί το σφάλμα. Αντ’ αυτού, η Bungie ανέφερε ότι δεν είχε τέτοια σχέδια και διευκρίνισε επίσης ότι οι παίκτες που χρησιμοποιούν αυτό το σφάλμα στα Trials δεν θα απαγορευτούν, καθώς δεν χρησιμοποιούν εξωτερικά μέσα για να αποκτήσουν πλεονέκτημα στο παιχνίδι.

Ενώ αρκετοί παίκτες διασκεδάζουν διαλύοντας αφεντικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με ένα Auto-Rifle που ρίχνει 20 χειροβομβίδες τη φορά, η κοινότητα είναι διχασμένη όσον αφορά αυτό το σφάλμα. Η συνήθης προσέγγιση της Bungie είναι να διακόπτει κάθε τέτοιο σφάλμα που καταστρέφει το παιχνίδι σχεδόν αμέσως, καθώς διαταράσσει την εμπειρία του παιχνιδιού, αλλά αυτό το σφάλμα που είναι ενεργό για περισσότερες από 24 ώρες εξέπληξε πολλούς παίκτες. Πρόσφατα, η Bungie επέτρεψε σε ένα bug να παραμείνει ενεργό στη λειτουργία Iron Banner του Destiny 2, όπου οι παίκτες μπορούσαν να οδηγήσουν τα Sparrow τους στο χάρτη Multiplex, ωστόσο, η καθυστέρηση στην αντιμετώπιση ενός bug αυτού του μεγέθους άφησε πολλούς παίκτες έκπληκτους.

Το Destiny 2 είναι διαθέσιμο για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

Διαβάστε επίσης: Destiny 2: Αύξηση των τιμών στα Season Passes

πηγή πληροφοριών:gamerant.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS