ΑρχικήgamingFinal Fantasy 7: Rebirth Νέο τρέιλερ αποκαλύπτει τον Cait Sith και την...

Final Fantasy 7: Rebirth Νέο τρέιλερ αποκαλύπτει τον Cait Sith και την ημερομηνία κυκλοφορίας

Final Fantasy 7: Rebirth

Το State of Play της Sony μόλις μας έδωσε άλλη μια ενδιαφέρουσα ματιά στο επερχόμενο Final Fantasy 7: Rebirth, αποκαλύπτοντας επίσης την ημερομηνία κυκλοφορίας: 29 Φεβρουαρίου 2024.

Δείτε επίσης: Final Fantasy 7 Remake Intergrade: Θα είναι συμβατό με το Steam Deck

Το νέο τρέιλερ περιλαμβάνει τις πρώτες ματιές στην αγαπημένη μηχανική γάτα-μασκότ Cait Sith και τον Vincent, καθώς και περιοχές όπως η Costa Del Sol και το Golden Saucer. Δείτε το εδώ.

Ένα μεγάλο ερώτημα που εξακολουθεί να μας απασχολεί όλους είναι το πώς το Final Fantasy 7: Rebirth θα συνεχίσει να διαστρεβλώνει την ιστορία του αρχικού Final Fantasy 7. Δεν θα κάνουμε spoilers για όσους δεν έχουν παίξει το Remake, αλλά το Remake είχε κάποιες αρκετά σημαντικές αλλαγές από την αρχική πλοκή που οδήγησαν τους fans να αναρωτηθούν αν θα συμβούν ή όχι σημαντικά γεγονότα της ιστορίας από αργότερα στο FF7. Επιπλέον, η Square Enix έκανε πρόσφατα remastered το Final Fantasy: Crisis Core και φαίνεται να υπαινίσσεται κάποιους δεσμούς με την ιστορία αυτού του παιχνιδιού.

Πρόταση: Final Fantasy 16: Νέο Update 1.03 δείτε τα patch notes

Ο παραγωγός Yoshinori Kitase αναφέρθηκε λίγο σε αυτό σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε μαζί με το νέο τρέιλερ, αναφέροντας ότι “η ιστορία θα εκτυλίσσεται πιο δραματικά από ποτέ, με γρήγορο ρυθμό και σημαντικές ανατροπές. Ξέρουμε ότι οι θαυμαστές πεθαίνουν να δουν μια σκηνή συγκεκριμένα…”. Υπόσχεται επίσης, “σχεδόν 100 ώρες περιπέτειας” στο Rebirth.

Δείτε την πλήρη δήλωση παρακάτω.

Το Final Fantasy 7: Rebirth αποκαλύφθηκε επίσημα τον περασμένο Ιούνιο ως το δεύτερο μέρος του πλήρους remake του αρχικού Final Fantasy 7, μετά το Final Fantasy 7: Remake (ξέρω, μπερδεμένο!). Το Rebirth είναι το δεύτερο μέρος μιας τριμερούς τριλογίας και οι εργασίες για το τρίτο μέρος είχαν ήδη ξεκινήσει τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους. Παρά την πολυπλοκότητα της τριλογίας, οι προγραμματιστές λένε ότι δεν χρειάζεται να παίξετε το Remake για να καταλάβετε το Rebirth. Το Rebirth συγκεκριμένα θα διαθέτει έναν κόσμο με “υψηλό βαθμό ελευθερίας” σύμφωνα με την Square Enix, πιο “οικείες” μάχες, και χιουμοριστικά, δύο δίσκους. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

Διαβάστε επίσης: Final Fantasy: Το franchise πούλησε πάνω από 180 εκ. αντίτυπα παγκοσμίως

πηγή πληροφοριών:ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS