ΑρχικήUpdatesVisionOS: Νέα beta έκδοση για developers θα φέρει το App Store

VisionOS: Νέα beta έκδοση για developers θα φέρει το App Store

Η Apple ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να φέρει το νέο visionOS App Store σε μια έκδοση beta του ‌visionOS για developers αυτό το φθινόπωρο. Το App Store θα περιλαμβάνει εφαρμογές και παιχνίδια που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το VisionOS, αλλά θα υπάρχουν διαθέσιμες και εφαρμογές iPhone και iPad που μπορούν να εκτελούνται στο νέο headset.

VisionOS App Store

Από προεπιλογή, οι εφαρμογές iPhone και iPad θα δημοσιεύονται αυτόματα στο App Store του visionOS. Ευτυχώς, αυτό είναι δυνατό επειδή τα περισσότερα frameworks σε iOS και iPadOS περιλαμβάνονται στο visionOS. Ωστόσο, εάν μια εφαρμογή απαιτεί μια λειτουργία που δεν είναι διαθέσιμη στο Apple Vision Pro, το App Store‌ Connect θα ενημερώσει τον developer της εφαρμογής για την απουσία συμβατότητας. Αφού γίνουν οι κατάλληλες ενημερώσεις, η εφαρμογή θα μπορεί να γίνει διαθέσιμη στους καταναλωτές.

Δείτε επίσης: Apple: Σχεδιάζει MacBook χαμηλού κόστους για να ανταγωνιστεί τα Chromebook

Οι προγραμματιστές που πρέπει να κάνουν αλλαγές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον προσομοιωτή ‌visionOS στο Xcode 15 beta για να αλληλεπιδράσουν και να δοκιμάσουν τη λειτουργικότητα της εφαρμογής. Περαιτέρω δοκιμές μπορούν να γίνουν μέσω αξιολόγησης συμβατότητας ή σε ένα από τα developer labs της Apple.

Δείτε επίσης: Θα μπορέσει η Apple να ξεπεράσει τη Samsung με τις πωλήσεις του iPhone 15;

Vision Pro
VisionOS: Νέα beta έκδοση για developers θα φέρει το App Store

Η Apple λέει ότι σχεδόν όλες οι εφαρμογές iPhone και iPad θα μπορούν να εκτελούνται στο Vision Pro headset, ακριβώς όπως είναι. Οι προγραμματιστές που θέλουν να δημιουργήσουν μια εμπειρία ειδικά σχεδιασμένη για το Vision Pro μπορούν να το κάνουν με το visionOS‌ SDK. Οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν το visionOS‌ SDK θα υιοθετήσουν την τυπική εμφάνιση του συστήματος ‌visionOS‌.

Δείτε επίσης: Η Apple αλλάζει την Lightning σε USB-C στα iPhone!

Το VisionOS, το νέο λειτουργικό σύστημα της Apple για το Vision Pro headset, είναι ένας πραγματικά επαναστατικός ορίζοντας για το μέλλον των εφαρμογών και των παιχνιδιών. Με την επικείμενη ένταξη του App Store, οι προγραμματιστές θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες του VisionOS, δημιουργώντας εφαρμογές που είναι προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις και τις δυνατότητες της νέας συσκευής.

Πηγή: www.macrumors.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS