ΑρχικήHow ToΠώς να πραγματοποιήσετε ομαδικές βιντεοκλήσεις χρησιμοποιώντας το WhatsApp σε Mac

Πώς να πραγματοποιήσετε ομαδικές βιντεοκλήσεις χρησιμοποιώντας το WhatsApp σε Mac

Η Meta ανακοίνωσε τη νέα και βελτιωμένη εφαρμογή WhatsApp για macOS. Η ενημερωμένη εφαρμογή φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης μιας ολοκληρωτικής ανασχεδίασης για να ταιριάζει με τη γλώσσα σχεδίασης του λειτουργικού συστήματος. Η ενημερωμένη έκδοση του WhatsApp για Mac είναι επίσης μια μεγάλη απόκλιση από τη βασισμένη στο web.whatsapp.com εφαρμογή.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της νέας εφαρμογής είναι ότι οι χρήστες μπορούν τώρα να λαμβάνουν τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις και νεότερα χαρακτηριστικά και στον υπολογιστή Mac, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας πραγματοποίησης και λήψης ομαδικών κλήσεων – τόσο ήχου όσο και βίντεο.

Αν αναρωτιέστε και εσείς πώς να κάνετε ομαδικές βιντεοκλήσεις ή ακουστικές κλήσεις χρησιμοποιώντας το WhatsApp στο Mac, ακολουθήστε τον οδηγό μας βήμα προς βήμα.

whatsapp

Ενημερώστε την εφαρμογή WhatsApp

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αφαιρέσετε την παλιά εφαρμογή του WhatsApp. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο WhatsApp.com/download. Κάντε κλικ στο κουμπί Download κάτω από την επιλογή για Mac.

Εγκαταστήστε την εφαρμογή WhatsApp στον υπολογιστή Mac σας, κάνοντας διπλό κλικ πάνω σε αυτήν και μεταφέροντας το εικονίδιο του WhatsApp στον φάκελο Applications.

Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, ρυθμίστε τη χρησιμοποιώντας την επιλογή “Linked Devices” στο τηλέφωνό σας και σαρώστε τον κωδικό QR που εμφανίζεται στην οθόνη.

Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του WhatsApp και είναι σε λειτουργία, είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε ομαδικές κλήσεις ήχου και βίντεο.

Δημιουργήστε ομαδικές κλήσεις επιλέγοντας χειροκίνητα επαφές.

  1. Πατήστε στο εικονίδιο Call στο αριστερό μενού
  2. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο New call στο επάνω μέρος και επιλέξτε New group call
  3. Επιλέξτε τις επαφές (έως 8 για βίντεο και έως 32 για audio)
  4. Επιλέξτε Audio ή Video από το κάτω μέρος του αναδυόμενου παραθύρου για να πραγματοποιήσετε την κλήση.
  5. Πραγματοποιήστε ομαδικές κλήσεις εντός της ομάδας WhatsApp

Μια άλλη επιλογή για να πραγματοποιήσετε ομαδικές βιντεοκλήσεις ή ήχου στο WhatsApp είναι μέσω υπαρχόντων ομάδων. Εάν σχεδιάζετε να κάνετε μια ομαδική κλήση με ανθρώπους που ήδη ανήκουν σε μια ομάδα, τότε μεταβείτε σε αυτήν την ομάδα και πατήστε το κουμπί New Call. Επιλέξτε τις επαφές και κάντε κλικ είτε στο εικονίδιο Video είτε στο εικονίδιο Call για να πραγματοποιήσετε την ομαδική κλήση.

Δημιουργία συνδέσμου κλήσης

Η δυνατότητα σύνδεσης κλήσεων έχει επίσης προστεθεί στη νέα έκδοση Mac του WhatsApp. Μεταβείτε στην καρτέλα Calls από το αριστερό πλαίσιο και πατήστε στην επιλογή Create Call Link. Στη συνέχεια, μοιραστείτε αυτόν τον σύνδεσμο με άτομα με τα οποία θέλετε να συμμετάσχετε σε μια ομαδική κλήση.

Πηγή πληροφοριών: gadgetsnow.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS