ΑρχικήinetΤο πρώτο smart ring της Samsung μπορεί να ονομάζεται Curio

Το πρώτο smart ring της Samsung μπορεί να ονομάζεται Curio

Το ασύλληπτο έξυπνο δαχτυλίδι της Samsung γίνεται κινεί ολοένα και πιο πολύ την περιέργεια, παρόλο που τεχνικά δεν υπάρχει. Τουλάχιστον, όχι ακόμα, ως εμπορική συσκευή. Η ιστορία μέχρι στιγμής αποτελείται από πολυάριθμες αιτήσεις εμπορικών σημάτων, πιθανά ψευδώνυμα και ακόμη και αναφορές στην υποστήριξη του έξυπνου δαχτυλιδιού σε μια πρόσφατη beta ενημέρωση της εφαρμογής Samsung Health. Τώρα, η Samsung ρίχνει άλλη μια λεπτομέρεια στο μείγμα.

Δείτε επίσης: Samsung: Η οθόνη gaming 57 ιντσών “Dual UHD” αποκτά τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας

Ο κορεατικός τεχνολογικός γίγαντας εξασφάλισε ένα νέο εμπορικό σήμα για μια συσκευή που το UK Intellectual Property Office κατατάσσει στην “Class 9”. Αυτή η κατηγορία προϊόντων αποτελείται από έξυπνα δαχτυλίδια και λογισμικό για έξυπνα δαχτυλίδια, φορητούς υπολογιστές, φορητές ψηφιακές ηλεκτρονικές συσκευές επικοινωνίας και άλλα.

Η Samsung κατέθεσε την πρόσφατη αίτηση εμπορικού σήματος στις 22 Αυγούστου. Το εμπορικό σήμα αποτελείται από το προσωνύμιο “Samsung Curio” και, όπως περιγράφεται παραπάνω, η ταξινόμηση συνδέει το όνομα με wearables όπως έξυπνα δαχτυλίδια και κατάλληλο λογισμικό. Υπό το πρίσμα αυτών των γεγονότων, το Curio – συντομογραφία για την περιέργεια ή ένα σπάνιο, ασυνήθιστο ή ενδιαφέρον αντικείμενο – μπορεί να είναι το όνομα του έξυπνου δαχτυλιδιού του κορεάτικου κολοσσού μόλις είναι έτοιμο να βγει στην αγορά. Ή μπορεί και όχι.

Με απλά λόγια, η Samsung έχει εξασφαλίσει εμπορικά σήματα για διάφορες φορητές συσκευές που δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει. Κάποια στιγμή, το ασύλληπτο έξυπνο δαχτυλίδι πίστευαν ότι θα ονομαζόταν “Galaxy Ring”. Κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι το Galaxy Ring ακούγεται πολύ περισσότερο σαν ένα εμπορικό προϊόν της Samsung από το Curio, αλλά κανένα από τα δύο δεν φαίνεται να έχει καθοριστεί προς το παρόν.

Πρόταση: Έξυπνο δαχτυλίδι σκανάρει και διηγείται κείμενο

Δεν είναι σαφές αν το έξυπνο δαχτυλίδι της Samsung θα ονομάζεται Galaxy Ring, Curio ή ίσως κάτι εντελώς διαφορετικό. Η Samsung είναι γνωστή για την κατοχύρωση εμπορικών σημάτων που δεν συνδέονται πάντα με πραγματικά προϊόντα, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε.

Αυτή τη στιγμή, το μόνο σταθερό στοιχείο της ιστορίας του έξυπνου δαχτυλιδιού της Samsung είναι ότι η εταιρεία συνεχίζει να μας υπενθυμίζει την ύπαρξή του μέσω των αιτήσεων εμπορικών σημάτων. Πόσο κοντά στην κυκλοφορία βρίσκεται αυτός ο νέος τύπος wearable προϊόντος, δεν γνωρίζουμε.

Εκτός από το έξυπνο δαχτυλίδι, η Samsung εργάζεται επίσης σε ένα νέο headset XR, το οποίο μπορεί να κυκλοφορήσει προς πώληση ως Galaxy Glasses. Αλλά σε αντίθεση με το Galaxy Ring / Samsung Curio, το headset XR επιβεβαιώθηκε από τη Samsung και τη Google και ανεξάρτητα από το πώς θα ονομάζεται, το προϊόν αναμένεται να ανταγωνιστεί το Apple Vision Pro το επόμενο έτος.

Διαβάστε επίσης: Ultrahuman: Έξυπνο δαχτυλίδι θα αποκωδικοποιεί τη μεταβολική υγεία

πηγή πληροφοριών:sammobile.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS