ΑρχικήinetSamsung: Ανακοινώνει κατά λάθος την έναρξη beta του One UI 6 (Android...

Samsung: Ανακοινώνει κατά λάθος την έναρξη beta του One UI 6 (Android 14)

Η Samsung Γερμανίας δημοσίευσε προσωρινά μια ανακοίνωση για το One UI 6 beta πριν διαγραφεί.  Η ανακοίνωση τόνισε ένα ενημερωμένο μενού γρήγορων ρυθμίσεων με ανανεωμένα κουμπιά για τη συνδεσιμότητα. Φαίνεται πιθανό ότι η Samsung θα ανακοινώσει επίσημα τη beta πολύ σύντομα, αν και μπορεί να περιορίζεται στη σειρά Galaxy S23.

Δείτε επίσης: Οι 9 καλύτερες θήκες για το Samsung Galaxy Z Fold 5

Ατυχήματα συμβαίνουν, αλλά το ατύχημα της Samsung Γερμανίας μπορεί να έχει διαρρεύσει την beta του One UI 6 πριν η εταιρεία είναι έτοιμη για την πλήρη αποκάλυψη.

Η εταιρεία προφανώς δημοσίευσε και στη συνέχεια διέγραψε μια ανακοίνωση για την επερχόμενη beta στον γερμανικό ιστότοπο τύπου. Μπορεί να μην είχε μείνει για πολύ καιρό, αλλά αυτό δεν εμπόδισε κάποιους θεατές όπως το 9to5Google να πάρουν τις διαθέσιμες λεπτομέρειες της επερχόμενης ενημέρωσης πριν η σελίδα κατέβει.

Όταν επεκταθεί, το μενού περιλαμβάνει τώρα μεγαλύτερα κουμπιά για Wi-Fi και Bluetooth, ενώ οι υπόλοιπες εναλλαγές και τα στοιχεία είναι τώρα χωρισμένα σε τμήματα και πλαίσια για μια πιο ομοιόμορφη εμφάνιση σε όλο το UI Γρήγορων ρυθμίσεων. Το UI διαθέτει κενό χώρο, με την ώρα και την ημερομηνία να παραμένουν προς το επάνω μέρος της οθόνης, ενώ φαίνεται επίσης να υπάρχουν πρόσθετες ρυθμίσεις για το ρυθμιστή φωτεινότητας για γρήγορη πρόσβαση στην ασπίδα άνεσης των ματιών και στα εναλλακτικά κουμπιά λειτουργίας Dark mode.

Samsung

Πρόταση: Ιδιώτης καταγγέλλει ότι η Samsung χρεώνει για επισκευή κινητού εντός εγγύησης!

Η δημοσίευση σημείωσε ότι οι χρήστες θα μπορούν να έχουν γρήγορη πρόσβαση στο πλήρες μενού Γρήγορες ρυθμίσεις σαρώνοντας προς τα κάτω από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Η εταιρεία τόνισε επίσης πρόσθετες επιλογές προσαρμογής, όπως διαφορετικά φόντα για διάφορες λειτουργίες και ένα νέο widget κάμερας που επιτρέπει στους χρήστες να καθορίζουν επιλογές αποθήκευσης για ορισμένες φωτογραφίες.

Η δημοσίευση δεν φάνηκε να περιγράφει λεπτομερώς πολλές αλλαγές με το One UI 6, οπότε είναι πιθανό να μην ήταν ακόμα έτοιμη για δημοσίευση καθώς η Samsung οριστικοποιεί τις λεπτομέρειες της ενημέρωσης. Ωστόσο, ανέφερε ότι η beta θα είναι διαθέσιμη μόνο για τη σειρά Galaxy S23 στις ΗΠΑ, την Κορέα και τη Γερμανία.

Φαίνεται ότι δεν θα αργήσει να γίνει η επίσημη ανακοίνωση, οπότε θα έχουμε το νου μας.

Διαβάστε επίσης: Το Samsung Wallet προσθέτει υποστήριξη Student ID στις ΗΠΑ

πηγή πληροφοριών:androidcentral.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS