ΑρχικήgamingΟι πωλήσεις του παιχνιδιού Zelda έχουν εκτοξευτεί

Οι πωλήσεις του παιχνιδιού Zelda έχουν εκτοξευτεί

Οι πωλήσεις του παιχνιδιού Zelda έχουν εκτοξευτεί σχετικά με τις πωλήσεις του προηγούμενου έτους. Η ιαπωνική εταιρεία Nintendo ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι πούλησε 3,91 εκατομμύρια αντίγραφα για την Switch το τρίμηνο Απριλίου-Ιουνίου.

Οι πωλήσεις ενισχύθηκαν από την επιτυχία της ταινίας «The Super Mario Bros.», η οποία ηγείται της φετινής παγκόσμιας κατάταξης στο box office, και το βραβείο για το βιντεοπαιχνίδι «The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom» που κυκλοφόρησε τον Μάιο.

Η Nintendo (NTDOF) ανακοίνωσε ότι πούλησε 18,51 εκατομμύρια αντίγραφα “Tears of the Kingdom” το πρώτο τρίμηνο. Το παιχνίδι έχει βαθμολογία 96 στα 100 στο Metacritic, αποκτώντας παγκόσμια αναγνώριση.

Δείτε επίσης: Nintendo Switch Online: Προστέθηκαν 4 Sega Genesis παιχνίδια

«Πιστεύω ότι θα περάσει αυτό το οικονομικό έτος, θα αποσπάσουν τα κέρδη από το σύστημα και στη συνέχεια θα δημιουργήσουν έδαφος για νέα κυκλοφορία κάποια στιγμή μέσα το επόμενο έτος», δήλωσε ο Serkan Toto, ιδρυτής της εταιρείας συμβούλων Kantan Games.

Η επίτευξη του στόχου πωλήσεων σε αυτό το στάδιο του κύκλου ζωής της κονσόλας θα υπογράμμιζε την επιτυχία της Nintendo να επεκτείνει την δημοτικότητα του προϊόντος της και να ενώσει τις επιχειρήσεις της κονσόλας και των φορητών υπολογιστών σε μια ενιαία συσκευή.

Η Nintendo διαθέτει επίσης μια ισχυρή σειρά τίτλων με τους “Detective Pikachu Returns” και “Super Mario Bros. Wonder” που αναμένεται να κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος.

Οι μετοχές της Nintendo απέδωσαν υπερτριπλάσια απόδοση, συμπεριλαμβανομένων των μερισμάτων, από τότε που το Switch ξεκίνησε να πωλείται στις μεγάλες αγορές τον Μάρτιο του 2017, ξεπερνώντας την απόδοση 91% του δείκτη αναφοράς Nikkei την ίδια περίοδο.

Πηγή πληροφοριών: edition.cnn.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS