ΑρχικήHow ToΠώς να συνομιλήσετε στο WhatsApp χωρίς να αποθηκεύσετε τον αριθμό

Πώς να συνομιλήσετε στο WhatsApp χωρίς να αποθηκεύσετε τον αριθμό

Το WhatsApp είναι μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές direct μηνυμάτων. Η πλατφόρμα που ανήκει στη Meta έχει τώρα κυκλοφορήσει μια νέα δυνατότητα που θα βελτιώσει περαιτέρω την εμπειρία συνομιλίας. Το WhatsApp εισήγαγε τη δυνατότητα συνομιλίας με άγνωστους αριθμούς τηλεφώνου. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες δεν θα χρειάζεται πλέον να αποθηκεύουν έναν αριθμό στο WhatsApp για να συνομιλούν μαζί τους.

Διαθέσιμο τόσο σε Android όσο και σε iOS, η νέα λειτουργία WhatsApp επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν με οποιονδήποτε αριθμό κινητού εκτός των επαφών τους. Προηγουμένως, οι χρήστες αντιμετώπιζαν ορισμένους περιορισμούς όταν προσπαθούσαν να ξεκινήσουν μια συνομιλία με κάποιον στο WhatsApp χωρίς να αποθηκεύσουν πρώτα τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Συχνά έπρεπε να καταφύγουν σε εφαρμογές τρίτων ή σε επίσημα click-to-chat APIs, τα οποία θα μπορούσαν να είναι πιο περίπλοκα για ορισμένους χρήστες. Ωστόσο, με αυτή τη νέα δυνατότητα, το WhatsApp στοχεύει να απλοποιήσει τη διαδικασία, επιτρέποντας στους χρήστες να ξεκινούν συνομιλίες χωρίς να χρειάζεται να αποθηκεύουν τις επαφές στην λίστα τους.

whatsapp

Κάθε φορά που εισάγετε έναν άγνωστο αριθμό τηλεφώνου στην εφαρμογή WhatsΑpp, θα πραγματοποιεί αναζήτηση πέρα ​​από τις επαφές σας. Για να ελέγξετε εάν αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη για τον λογαριασμό σας στο WhatsApp, πρέπει απλώς να αναζητήσετε έναν αριθμό τηλεφώνου μεταβαίνοντας στις λίστες επαφών σας.

Επομένως, εάν θέλετε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη νέα δυνατότητα WhatsApp και να απλοποιήσετε την εμπειρία συνομιλίας σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να συνομιλήσετε με έναν άγνωστο αριθμό στο WhatsApp

1. Ανοίξτε το WhatsApp στο Android smartphone ή iOS
2. Τώρα πατήστε στο εικονίδιο για να ξεκινήσετε μια νέα συνομιλία
3. Μετά από αυτό επιλέξτε τον άγνωστο αριθμό στη λίστα επαφών σας. Το WhatsApp θα αρχίσει τώρα να αναζητά τον αριθμό έξω από τη λίστα επαφών σας
4. Μόλις ολοκληρωθεί η αναζήτηση, ο αριθμός θα εμφανιστεί στην οθόνη σας και τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε να συνομιλείτε μαζί του. Επίσης, δεν χρειάζεται πλέον να αποθηκεύετε τον αριθμό στη λίστα επαφών σας

Πηγή πληροφοριών: gadgetsnow.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS